tv proč? Proč jsem sem chodila...? ![]()
Omfg
tv jakože vážně?![]()
tv to by mě zajímalo, co o tom chudák dítě vykládá ve školce/škole. Není to už zneužívání? ![]()
tv to je podle me nejakej troll, je to i napsany tak, aby to vzbudilo co nejvetsi pohorseni.
tv lol![]()
Lilly_Ku trol netrol, to je uplne jedno. Je to k zbliti.
Lilly_Ku no vůbec to nemusí být troll. Urinoterapii praktikuje spoustu lidí. Snad včera jsem četla nějaký článek o Milanu Bahúlovi, proč prý tak skvěle vypadá? Protože praktikuje Urinoterapii a vůbec se tím netají.
Mne se nejvíc zda, ze proste na svůj věk normálně vypadá.
No a pak už stačí se tomu jen fanaticky oddat.. ![]()
Dadoo ted v Ultimatu vypadá ovsem děsivě![]()
tak jo, je to pravda pravdouci, urcite, cetla jsem to na internetu ![]()
![]()
Lilly_Ku souhlasím s tebou, ta formulace mi přijde evidentně jako trollení
Lilly_Ku Taky si myslím. Ale zajímalo by mě, jak se na to ti další diskutující chytli...nebo radši nezajímalo?
Určitě je to psaný tak, aby to pohoršilo co nejvíc. Ta exhibice u toho popisovaná je strašná a s urinoterapií nemá nic společnýho. Seriozně se urinoterapií u nás zabývala MUDr. Vilma Partyková, která napsala i knihu. Přiznám se, že já bych na to neměla "koule", ale neodsuzuju ty, kteří to praktikují, pokud jsou přesvědčení, že jim to pomáhá. Nakonec urina jako taková je součástí řady léčiv i dnes.
crazydaisy ale to je snad synteticka?
stes to Teda vypadá! Pod tímhle dojmem bych tedy s urinoterapii fakt nezačala. ![]()
Kokoska no, nevim. V masti na atopii byla ve slozeni "vycistena" urea.
crazydaisy Tak v léčivech je leccos, co bychom si do kafe dávat neměli.
Trollení netrollení, v rámci našeho oboru jsme už zažili taky různý trendy- lotosový porod, konzumace placenty a produktů se zpracovanou placentou... nejdál mi přišly soudružky, které požadují po plánovaném císařském řezu, aby jim vytřeli tamponem pochvu a omatlali tím novorozenci obličej a napodobili efekt při vaginálním porodu (ve jménu kolonizace).
marieu já teda nejsem z oboru, ale to matláni mimin po císaři se snad nějak testuje i v "oficiálním" proudu medicíny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“