Vari me hlavne mrzi, ze u spousty veci to chtelo jen trochu dobre vule, zadnou praci navic, aby ten celkovy dojem nebyl takovy. Co by jim udelalo, kdyby mi to dite nad tou plentou jen ukazali? Co by se stalo, kdyby nas nechali jit k tomu vyhrivanemu luzku na jip oba s muzem (ted uz bych se hadala, ze rodic neni navsteva, tak jdeme oba bez debat, ale 24 hodin po sekci...), takze jsme se vsichni tri, nova rodina, spolecne v jedne mistnosti sesli az po dvou tydnech. Jasne, byla jsem rada, ze je mala v poradku, ale trochu me mrzi, ze jsem o tyhle okamziky vlastne uplne zbytecne prisla.
Dalsi den se u male na jip vymenila sestra za uplne bajecnou a ja tam u male prosedela cele odpoledne a mazlila se s ni... Abych pak na svem oddeleni dostala vynadano, kde si jako myslim, ze se couram,ze mam byt na svem luzku. Stejne tak jsem nepochopila, ze presun na intermedial jsem si musela vybehat sama, treti den po sekci jsem sla z novorozencu na pooperacni, domluvit to s doktorem, ze doktor z neonatologie pro nas ma pokoj a muze se hned stehovat tam, pak sla vysledek rozhovoru sdelit na neonatologii a zase zpet na operacni... V Motole zrejme nemaji telefon, aby si to tam domluvili sami mezi sebou, nebo fakt nevim, proc jsem se tam tak plouzila chodbami sem a tam. V kontextu toho, ze mi tehdy ani nedovoli prebrat ve dverich na oddeleni tasku s vecmi od manzela, protoze koronavirus a jsme tu bezpecne uzavreni, ale ja pak behala po nemocnici mezi oddelenimi nahanet doktory kvuli papirum. Hodne casto premyslim, nakolik tohle vsechno jsou jejich bezne postupy a nakolik se projevil ten chaos prvniho lockdownu a ty ruzna narizeni.
A co se tyce bondingu, tak ten nas trva uz skoro dva roky. Ten jsme si tedy vynahradily poradne. Obcas mam dojem, ze si drobek mysli, ze jsme jedno telo, protoze ji mam na sobe skoro porad doted
vubec nechapu, ze to dite nema skoro zadnou potrebu osobniho prostoru, ale porad okupuje ten muj. Ale uzivam si toho, dokud je malicka.