Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Pinot Noir
29625 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 19:02
Reakce na 999:

Kan Mně by zajímalo, jakou možnost bys teda použila. Něco jako: pojď si teď Kan je mně sednout a já ti něco povím. Ty ouška, jak je máš ty, nejsou úplně pěkný, hezký holčičky je mají jiný. Říkám ti to, aby tě jednou nepřekvapilo...

Pro mě hrozný, nedokážu si představit, že by mi něco takovýho řekli rodiče nebo já dítěti. 

​Přesně. Ale je marné.

Protože podle Kan je to v pořádku, vždyť té její neteři vytlouká do hlavy celá rodina, že má velký nos, a neteř je s tím přece úúúplně v pohodě. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 19:27

V některých rodinách prostě považují za společensky přijatelné, ba přímo žádoucí, kritizovat vzhled lidí - nejbližších, natož cizích. Takže potom dítě nastoupí do školky/školy, rozhlédne se kolem sebe a zacílí - uši jako plachty, zuby jak noty na buben, nos jak skobu, ten se znelíbí, jelikož je zrzavý, ta je zas nedejbůh pihatá. Ten malý ďáblík to prostě má za společenskou normu, něco jako umýt si po WC ruce nebo dloubat se v nose jen v soukromí.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 19:33

Pinot Noir jo ze jo! Byla to Kan s tim velkym nosem aneb jak zadelat na mindrak od utleho veku. Tohle nikdy nepochopim.

Na muj nejvetsi mindrak zadelali rodice a v zivote me na to nikdo jiny neupozornil. Ani deti ve skole, ani zadny partner. 

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 19:38

Lamicka na většinu z mých dětských mindráků za které se mi vesele posmívali dospělí jsem v dospělém věku sklízela a sklízím komplimenty. Ti samí dospělí dneska teda už staříci moji rodiče a jejich vrstevníci se mi jsou schopni posmívat doteď

Offline DruI
5505 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 19:41

brrr ucho do špičky se hodí, máme jednu deskovku, kde je v pravidlech, že začíná hráč s nejšpičatějšíma ušima :)

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 19:51

DruI No toto mi někdo říct při deskovce, tak mu narvu figurky do nosních dírek.

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 20:16

Kamarátka sa tak smeje celý život so zakrytymi ústami, veď ma predsa krivé zuby. A preniesla to aj na syna, od malička mu hovorili, že ma velke odstavajuce uši,  takže mal vždy dlhé vlasy, až kým sa "sám " v 10 rokoch nerozhodol pre operáciu.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 20:22

Patláte tady pátý přes devátý, u nás se nikdo nikomu neposmívá. A nikdo nikomu do hlavy nic nevtlouká Pinot Noir vy si do toho promítáte ty svoje bolístky. 

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 20:45

Kan ale vždy to komentujete,  je jediný dôvod, prečo neter hovoriť, že ma veľký nos? Akýkoľvek dôvod o tom vôbec hovoriť? Komentujete aj tvar brady synovca?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 20:47

letfenixa Prosimtě jak víš, že to vždy komentujeme? Haha, Samej jasnovidec tady asi. :P

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 20:49

Kan si to pisala 

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 20:52
Reakce na Kan:

Patláte tady pátý přes devátý, u nás se nikdo nikomu neposmívá. A nikdo nikomu do hlavy nic nevtlouká Pinot Noir vy si do toho promítáte ty svoje bolístky. 

​No právě že s tím "realistickým" hodnocením vzhledu máme zkušenosti a víme, že to může fakt bolet, tak nechápeme, jak to někdo může považovat za vhodnou metodu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2022 20:53

Karja no já jsem až ve třinácti zjistila, že mám velký nos:) Řekla mi to kamarádka a myslela to spíš jako pozitivum nebo konstatování faktu. To zjištění mně nijak nepoznamenalo, bych řekla:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2022 20:55

DruI syn má jedno taky lehce do špičky. To bude určitě po někom z mužovy rodiny, on je celý po nich

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 21:01

Evaeva Jo no zrovna mám rozepsanej příspěvek o mém nosu, že sedmé třídy. Hodnotila jsem jednoho chlapce že má takovej pršáček z profilu a kámoška mi říká ,,ale ty jo, dyť ty to máš taky,,! No koukala jsem jak zjara:-D. A že mám malý prsa jsem zjistila ve 23 letech, taky kvůli jednomu dobrakovi:-D. A pak jsme jednou měli nějakej hodně špatnej teambuilding a tam takovej blbec, co měřil asi 150 na výšku a 150 kolem pasu, hodnotil ženský a moji skutečně pěkné mladé kolegyni řekl že jako ženská s takovymahle malýma prsama, měla tak C, že to není nic pro nej...zvolala jsem jen s očima uprenyma k nebi ,,děkuji ti Panebože, že to odfiltruje takovýhle debily,,:-D měla jsem velkej úspěch v kolektivu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2022 21:08

Karja jseš dobrá! Já teda tak nějak tuším, jaké mám nedostatky, ale nejsou to žádné mindráky. Ta kamarádka to tenkrát fakt nemyslela špatně, bavily jsme se o tom, že si v culíku případáme jinak (puberťačky no)a ona říkala, že já ne, kvůli tomu většímu nosu.

Offline DruI
5505 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 21:13
Reakce na Karja:

zvolala jsem jen s očima uprenyma k nebi ,,děkuji ti Panebože, že to odfiltruje takovýhle debily,,:-D měla jsem velkej úspěch v kolektivu.

​Skvělá reakce! :)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 21:16

dzizisketa Já bych řekla, že máte jen špatnou zkušenost. Osobně bych dítěti nelhala a na tom si trvám. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 21:21

viktorka_od splavu jo u me to s temi komplimety podobne :) 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 21:25

Kan pro me jsou moje deti nejkrasnejsi, trva to od jejich narozeni, nemusim jim lhat