Potrefenáhusa No tak určitá část moji rodiny má tendence zminovat neustále nějaké nedokonalosti, ano i na dost malych dětech. Jako velké uši, náznaky předkusu.....jako někomu dáno do hlavy nebylo no, takhle ti to povím!
Omfg
Karja to je děsný, no! Ono to bude asi spis takovou povahou, já jsem nějak asi nadaná produkovat mnozstvi růžový mlhy a psy, kočky a už i ty děti mám vzdycky nějak naprosto senzační a dokonalý ![]()
Potrefenáhusa tak to som hovorila aj ja v pôrodnici, že syn je objektívne to najkrajšie dieťa ![]()
Potrefenáhusa tys myslim psala, zes rodila cisarem? To ty mimina nejsou tak "zrasovany", nemaji ty ruzne otoky a pomuchlaniny, aspon co jsem mela moznost videt. Ale i po normalnim porodu to byva ruzne, od zname by holcicka mohla do reklam na mimina hned po porodu, ja to holt mela zluty, flekaty, s bouli na oku, na to, ze jsem vlastne dite par hodin po narozeni videla prvne v zivote, docela sok. Druhy den uz to bylo lepsi, ale fakt hezky miminko byl az koncem toho prvniho mesice, neda se nic delat.
barbucha to ses jak moje tchyně!
To my se furt nad housatkem rozplyvame, jak je strašně dokonala a nejkrásnější a ona nám na to taky jednou rekla, ze pro kazdyho rodiče je jeho dite nejkrásnější!!!!!
No ale dyk je to pravda! Nebo snad ne? Myslí si někdo upřímně, že má ošklivý dítě?
Já měla ty haranty pěkný, úhledný, vo to nic (akorát teda že se mi líbili zkraje víc, když byli oblečený, a mnohem víc když trochu povyrostli), a celkem mi je chválili i cizí lidi, i když nemuseli... tak žádný zjevy prostě. Ale zas objektivně je třeba uznat, že ne každý dítě je nejkrásnější ze všech, to by nemělo žádnou logiku
přece i dospělej je každej jinej a taky není každej zrovna filmová hvězda. Není dáno všem stejně, s tím nenaděláš nic! (jinak bychom tady neměli ani vlákno zjevů přece) O někom dejme tomu s velkejma odstátejma ušima, zubama trčícíma z pusy, třema vlasama na hlavě a dvaceti kily nadváhy taky neřekneš, jaká je to krasavice - jako bez urážky, ale ani některý dítě neni dokonalý.
Dvojčata (už jen z toho titulu) vypadaly začerstva, chudáci malý, příšerně... samozřejmě z toho vyrostly a jsou z nich normální lidský bytosti
Ale jediný mimino, nad kterým jsem omdlela úžasem, byla zřítelnice
a vysloveně krásná zůstala napořád - teda až do doby, než si začla barvit ty vlasy a malovat se černejma čárama... to teda v rámci objektivity musím říct, že nic moc!
Kokoska Jj, byla celá vyzehlena a k tomu měla několik centimetrů dlouhý vlasy ![]()
Potrefenáhusa moje děti měly taky dlouhé vlasy. Starší měl i kotlety a celkově byl takový chlupatý, do opičky neměl daleko
já se nad miminy moc nerozplývám, v životě jsem neměla chuť si nějaké pochovat (mimo svých) a tak, nejroztomilejší mi děti přijdou tak od deseti měsíců po tři roky.
barbucha mne poslal zet fotku cerstve narozenyho chlapecka jeste ze salu, takze jsem stacila do druhyho dne nabrat dech a rict dceri, ze je krasnej! To uz teda taky fakt vypadal o dost lip. My to asi mame v rodine, ty divny novorozence ![]()
Dneska je to modrooky blondacek a ve skolce ucitelky tvrdi, ze ho od lecceho zachranuje ta jeho roztomilost.
Jo, některý děti nejsou třeba hollywoodsky krásný, ale jsou aspoň roztomilý, to zas jo. Když neřvou, nejsou posraný a tak podobně ![]()
Taky jsem měla modrookýho blonďáčka. Všichni se na něj chodili dívat a šel jeden hlas, že je to naprosto celej princ William. A taky že jo. Už má i tu pleš ![]()
Karja No a teď si představ to procitnutí, když dítěti melduješ pět let, jak je krásný, nádherný, dokonalý a kolega mu ve školce řekne, že má odstáté uši a křivé zuby. Já bych těm dětem moc nelhala, protože realita bolí.
Kan No nelhala. Ale nemyslím si, že mimino nebo roční dítě nějak zvlášť ocení tuto upřímnost;-)
Karja myslím, ze ani v 15, tyjo
Moje starší se narodila sekcí a drobet oteklá byla taky. Bohužel se nenarodila ani plešatá, ani vlasatá. Měla la hlavě něco jako Louis de Funès- plešku přes většinu hlavy a poměrně hustý "kartáč" zezadu mezu ušima. Muž mě neustále okřikoval, ať ji nefotím nikde z boku, že nás za to bude jednou nenávidět
. Doteď a doufám, že to bude navždy, si myslím, že jsou obě dokonalý přes všechny možný drobnosti. Naopak mí rodiče, stejně jako to bylo s námi s bráchou, už např teď vypichujou nedostatky hlavně u té menší, s jejíž temperamentem nejsou schopní se srovnat. Malá může úplně za všechno...
Potrefenáhusa Taky si myslím. I mám dojem, že nějaká podobná debata tu byla....jo už vím o tom dominantním nose:-D. A víš co, já ti řeknu jaká seš hnusná aby ses to náhodou nedozvěděla od někoho jinýho:-D
Mne hned po narození prvního zalila vlna lásky a nadšení, úplně jak z reklamy na mateřství, teď podruhé se k tomu jakoby hlavnímu proudu přidal nový pramen. A obě děti mi přijdou úplně dokonalé a krásné hned od miminek, Rosťa je naprosto úžasný pořád.
Kan to uz pises po nekolikaty a furt mi to prijde stejne zly a necitelny
Karja Tak mezi lhaním a hnusným komentářem je ještě spousta možností, ne? Lituju všechny s tím kategoricky bílo-černým viděním.
Jj, ten realistický přístup uplatňovali naši rodiče a je to skvělý pocit vědět, že ani pro rodiče nejsi dost dobrá![]()
dzizisketa Tak to je blbý. Já měla na krku asi pět znamének, celou základku jsem od jednoho kluka poslouchala, že mám blechy. Naši mi vždycky říkali, že je to normální, táta je má na zádech, máma na ruce, mám se na to vykašlat a až to půjde, necháme je odstranit. Pro ně jsem byla krásná i s blecha, vím to. Trauma nemám, třezalju si nevěřím.![]()
Kan Mně by zajímalo, jakou možnost bys teda použila. Něco jako: pojď si teď Kan je mně sednout a já ti něco povím. Ty ouška, jak je máš ty, nejsou úplně pěkný, hezký holčičky je mají jiný. Říkám ti to, aby tě jednou nepřekvapilo...
Pro mě hrozný, nedokážu si představit, že by mi něco takovýho řekli rodiče nebo já dítěti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje