Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline DruI
5505 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 16:03

Kan Hele já dceři říkám, že krása je v očích toho, kdo se dívá. Když ji bude chtít někdo znectít, tak si nějakou chybu najde.

A svým dětem říkám, že jsou dokonalé, protože to tak holt je :)

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 16:07

dzizisketa Tak tohle vubec neznam, miluju ji, je samozrejme nejkrasnejsi, nejsikovnejsi a nejuzasnejsi, ale nejaka vlna lasky se teda nekonala, zaroven teda ani nejaky hormonalni vykyvy v sestinedeli, nebo i behem tehotenstvi. Chute jsem nemela vubec, jen nejaky nechute. Mozna me to zaliti trochu mrzi, ze ze nemam a neznam (nemam to tak ani s manzelem, taky ho miluju a vsechno, ale ten "proud" proste nemam...)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 16:11

999Já se ptala mámy, proč to mám na krku a brácha ne. Jsem ráda, že mi nelhala a řekla mi pravdu o znamínkách, že to jde odstranit, když budu chtít. Jako nebylo to tak, že by 31.2. Si řekla, je čas holku připravit na to, že má znaménka. Hele podle libosti každého, já tady to lhaní dětem o vzhledu, válce, smrti, rozmnožování moc neuznávám, jsou věci který by měli dětem vysvětlit rodiče.

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 16:16

Kan 

Ale ten tvůj příklad se znaménky je úplně něco jiného, než se tu řešilo. 

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 16:21

Kan To mluvíš úplně o něčem jiném.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 16:32

dzizisketa 999 Tak já reagovala na ty nedokonalosti, co tu psala Karja.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 17:10

Kan Tak ten příklad byl o něčem jiném, ale pořádně jsem to neobjasnila. OK. Ale zajímalo by mě, kdyby měl tvůj syn odstáté uši, tak ty bys mu jako řekla, že má odstáta ouška před nástupem do skolky nebo jak? 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 17:40

Karja Tak psala jsi nedokonalosti, jako velký uši a předkus. Možná jsou ještě jiný nedokonalosti?

Normální aktivní komunikací, neznáš? Synek měl odstáté jen jedno a vždycky když jsem mu dávala čepku, tak jsem mu říkala, ještě vydrž, srovnáme neposedu. A když jsme se mazlili tak jsem opusikovala ušouna a utřinosku. Haha, dnes když mu říkám, jakej krásnej kluk je, tak mi tvrdí, že on se mi líbit musí, protože jsem jeho máma. Ucho se srovnalo samo, ale kdyby na tom trval, necháme upravit.

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 17:52

Kan upozorňovat ostatní na jejich domnělý nedokonalosti mi přijde úplně mimo 

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 18:10

Kan Ano, vlastně tuhle aktivní komunikaci neznám:-D. Moje holky jsou řekla bych objektivně líbivé a trochu nevšedního vzhledu a nemaji nic zvláštního, ale konkrétně třeba to o velkých uších poslouchá velkamala pomerne často, což nechápu co je to za kravinu jako velikost uší ditete:-D:-D. Ale lidi jsou různý. Někdo proste místo toho aby řekl že má hezký vlasy řekne že má velký uši....Podle mě to žádná příprava na dospělost teda není, podle mě je neomalenost a taková dost velká mimoznost. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2022 18:17

Solathis já nějakou vlnu lásky možná pociťuju k muži, k dětem ne. Samozřejmě je miluju, ale spíš je to takový pocit, že takhle to má být, že je vše v pořádku. Po prvním porodu mi láska taky nabíhala postupně, druhý už se pak jen připojil.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2022 18:21

Kan to s těma ušima mi přijde teda zvláštní můj syn má uši trošku divně rostlé, ale on to teda určitě nevía já nějak nevím, proč mu to říkat. Zatím ani téměř neregistruje žádné odlišnosti (kromě velkých fyzických postižení).

DruI to je dobré s tím pohledem! My teda takové rozhovory vůbec nevedeme, nejsou příležitosti.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 18:28

Kan Mne teda doma upozornovali na tolik nedokonalosti, az mi z toho sla hlava kolem. Dokonce jsem zjistila, ze mam treba moc velke oci, zuby, samozrejme nos, ale s tim se pocitalo, ze v 18 se necha spravit (samozrejme kdyz budu chtit, ale vis, aspon trochu srovnat, aby cituji (a nikdy na tu idiotskou hlasku nezapomenu): nevypadal jak propustka do Palestiny.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 18:34

Evaeva Hele přesně, jakoby mne doma třeba říkali že jsem hubená a taky jsem nějak věděla že mám odstáté uši, ale řekla bych že na to jsem přišla sama a hlavně obojí bylo skutečně dost očividné. Ale spoustu věcí jsem zjistila až náhodou a fakt jako velká až dospělá, a neměla jsem ani šok ani mě to nijak nemrzelo, že jsem to nevěděla:-D 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 18:37

Luna Někdy jsou opravdu rodičovská moudra ohledně vzhledu na mrtvici - a to ty jsi o dost mladší, myslela jsem, že je to specifikum gnerace rodičů dříve narozených. Já jsem měla - příliš vysoké čelo, takže mi mami stříhala ofinu od poloviny hlavy, příliš vystouplé lícní kosti, takže jsem neměla nositi culík, příliš široká a rovná ramena, takže šaty jedině s rukávy, které to zakryjí, příliš rovné vlasy, které je nutno za každou cenu navlnit .... No divím sae, že jsem po mnoho let nechodila kanálama!

A jinak dítě jsem měla od prvního dne nejkrásnější, nejdokonalejší, nejlepší, nejhodnější, často to synovi říkám, i když už je dospělý! Kdo by se odvážil tvrdit mi něco jiného, se zlou by se potázal!

Offline rysamona
1100 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 18:43

Kan já to mám stejně. A rozhodně dceři nelžu když se mě zepta zda nemá odstáté uši. Řeknu pravdu. Ale zároveň řeknu že je krásná tak jak je a dokonalá krása nudí. 

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 18:45

Hanka H No tak to já jsem teda kanálama chodila. Vylezla jsem teprve nedávno.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 18:47

Hanka H Vystouple lícní kosti, tak to je taky dobrej bizár k hodnocení....

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 18:49

Kan Mám jedno ucho trochu do špičky, můj děda mu říkal čertí ucho. Nějak mě to netraumatizovalo, mám ho po babičce a ostatně děda to říkal moc mile. Takže asi chápu, jak to myslíš.

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 18:51
Reakce na Potrefenáhusa:

Kan upozorňovat ostatní na jejich domnělý nedokonalosti mi přijde úplně mimo 

Kan  me teda rodice na me nedostatky upozornovali a upozornuji usilovne a vis co? nemyslim, ze by to necemu pomohlo