Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2022 21:37

Kan lhát jim nemusíš, já dětem taky nelžu. Ale ještě se mi nestalo, že by se zeptal, co si myslím o jeho nosu nebo kotnících.

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 22:07

Kan 

Nejde o lhaní, ale o tvoření zbytečných komplexů. K těm upozorňováni na nějaké nedokonalosti, jako je odstáté ucho, při každém nasazení čepice, prostě vede. Rozhovor o tom, proč má někdo pihy nebo třeba šest prstů na nohou, je něco jiného. Je fakt smutné, že si neuvědomuješ rozdíl.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 23:09

dzizisketa .... a zrovna pihy se mi strašně líbí - i na mužských!

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 23:28

Kan tak zrovna ja mela vazne velkou vyraznou pihu zboku na tvari, mela prumer pres pul centimetru. Nechala jsem si ji odstranit az pomerne nedavno, spis ze zdravotnich, nez estetickych duvodu. A vis co mi na ni cely zivot, i v detstvi, rikala moje rodina? Nic. Nikdo ji nijak neresil, kazdy v rodine nejake vyrazne pihy ma, tak co je na tom ke komentovani. Jen deda mi vzdycky rikal, ze mam na tvari znaminko krasy. 

Offline DruI
5505 příspěvků moje polička 16. dubna 2022 23:29

Hanka H Mně se zase strašně líbí odstáté uši :o) 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 07:32

dzizisketa Syn žádný komplex nemá a smutné to připadá pouze tobě. Každý ať si vychovává dle svého. 

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 08:13

Kansmutny to pripada nam vsem, no...

Zuzuli ja mela jako dite rozsireny zilky pod okem, nijak me to nehyzdilo, ale jedinej clovek, kteryho to "trapilo" byla ucitelka na gymplu, asi jako Kan . Ta se me porad ptala, kdy si to necham odstranit, abych byla ZAS PEKNA HOLKA. No zmizelo to samo, tak aspon muze mit píuč klid, ze sem pekna

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 08:58

711990 Tak já vidím rozdíl v rodiči a učitelce, no. Mějte krásný a pohodový Velikonoce a nebuďte smutné.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 09:21

Kan jo no, jenze moji rodice me maji radi a takovy veci mi nerikali, tak s tim nastesti mam zkusenost jen s ucitelkouod rodicu by to bylo mnohem horsi

Offline Pinot Noir
29625 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 09:23

Kan jo? O učitelce si můžeš říct, že je to kráva. Od rodičů to mrzí do smrti. Ale ty si stejně meleš svou, tak co se snažím. Jo, a ať si každý vychovává podle svého, ale zrovna tvoje výchova produkuje přesně ty spolužáky, kteří jsou naučení z domova všímat si nedokonalostí. A mluvit o nich. Tzn. přesně ty, před kterými chceš své děti chránit. Je to teorie úplně postavená na hlavu. 

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 09:30
Reakce na Lamicka:

Kan pro me jsou moje deti nejkrasnejsi, trva to od jejich narozeni, nemusim jim lhat

​jo jo to bude ten rozdíl my tady totiž máme všichni krásný děti kdežto Kan má chudák ošklivky

Offline Pinot Noir
29625 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 09:32
Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 09:51

viktorka_od splavu po kom by taky mohly bejt osklivy!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2022 10:07

Potrefenáhusa teď si na to kápla

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 10:17

Ono to neni blby jen vuci detem. Muj muj neni rad, ze uz nema takovou hrivu jako v mladi, jak ma sedive spanky, tak to je jeste zretelnejsi. No a vcera prijdem k mame a prvni co rekla, ze mu nejak ubyvaji vlasy. Fakt bych ji placla. Tim spis, ze sama ma malo vlasu a cely zivot ji to stve.

Offline Pinot Noir
29625 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 10:45

Kokoska jo, v někom je ta potřeba pořád hodnotit hrozně zažraná. Moje máma hodnotí všechny kolem. Kdykoliv o někom mluví, nezapomene zmínit, že je "strašně tlustá", "má vypelichané vlasy", "to je ta s křivýma nohama" a podobně, a to třeba jenom vypráví, že si dotyčná pořídila psa. A sama je samozřejmě uzlíkem komplexů. Nad mou anorexií po nocích plakala, ale neodpustí si o sestřině dceři vždycky říct, že by neměla tolik jíst. Neříká to naštěstí před ní, ani by nikomu nic nevhodného do očí neřekla, ale hodnotí neustále. Kolikrát mám už cukání něco říct, ale našim je 70, už se nezmění. Ale zpětně si právě uvědomuju, že jsem v tom vyrůstala - v domnění, že jsem pod drobnohledem okolí, že všichni takhle všechny pořád hodnotí.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 10:54

Pinot Noir u nas to bylo podobny :)

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 11:22

Pinot Noir Moje mami to celý život měla podobně nastavené. O jedné své sestřenici nemluvila jinak než o "tlusté hranaté Marii". Vždy jsem se musela držet, abych na to nereagovala nějak ve smyslu, že ani ona není vzorem štíhlosti.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 14:10

Haha, jsem škaredá a mám škaredé dítě. Tak hlavně, že jste ve shodě, já teda doufám,že jsem tak škaredá, jako to dítě od Bagarárové, který jste tu vy jediný spravedlivý hodnotily jako extrémně škaredý. A já produkuju zlý spolužáky, to je dobrý!

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 14:35

Já teda dost koukám. Já teda dost koukám i u těch diskuzi v VIP vláken, jestli je někdo hezky nebo ošklivý vůbec nejsem schopná poznat. 

Asi kvôli tomu, že cely život špatně vidím a nenosím brýle, tak mám co dělat, abych si vůbec zapamatovala obličeje, natož nejake hodnotící soudy a jsou mi výslovně milí lidi, kteří mají nejsou tuctovi, případně mají nějaké poznávací znamení.