Ještě k tomu záchodu na zahradě se nám něco vyrojilo...

Ještě k tomu záchodu na zahradě se nám něco vyrojilo...

tv Uplne zive vidim scenu, jak pani nekoho pozve na obed a rika: Ta pazitka v polevce je z naseho hajzlu...![]()
Sweet Potato To je jak z Cimrmana s tou stezkou - stezka lesem, akorát les vykáceli :-)
Lenka22 Z něčeho to holt postavit museli. ![]()
David Svoboda.
Torrah ten mi teda hnul žlučí... a není sám, sportovec jeden.
Torrah No čučela jsem na to jako blázen, už se někde omlouval, ale nemyslím si, že by za tim byla "vyjadřovací nemotornost", je to spíš debil.
zrovna jsem se chtela zeptat, co si tady o tom myslite...
Vcera jsem slysela nejaky rozhovor s D. Svobodou v radiu a tam rikal jednak, ze podle stanov nebo jakych pravidel nema olympijsky vybor ani jinou moznost a druhak, ze kdyz si delal pruzkum mezi nasimi sportovci tak to bylo pul na pul
Ten zbytek, co jsem potom videla v clanku od Dolezela, kde i zpochybnoval, buhvi jak to s vinikem valky je, jsem uz nezaslechla
nebyl ten puvodni smysl olympiady, ze po dobu konani se zastavily valky?
baltik jj, teď z toho dítě dělali referát. Několikrát se to za ty léta tedy porušilo, jednou třeba Sparta.
Jinak olympiáda trvala 5,6 dní z tohto hlediska to nebylo až tak omezující.
Ale doufala jsem, že jsme se od starověku někam posunuli.
A tak proč to nerozšlápnout, že.
Nemám slov ![]()
OOn taky ne.
Torrah Měl by zůstat u toho, že své názory nikdy neříká. Naveden moderátorkou...
Má právo si myslet, co chce. Tak ať si za tím aspoň stojí.
Sweet Potato no právě. Něco plácnou, ať už z hlouposti nebo z přeesvědčení, a pak se vytáčí jak malý děcka. To ona, ona za to může.. Ještě hnusnější než to, co řekl prvně snad.
Stipnete mě někdo.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.