Hoďte sem někdo odkaz na zdroj, tu debatu bych si s radostí přečetla! ![]()
Omfg
No tak myslím, že moje holčička by ten den do školky nešla, přinejmenším.
Torrah ja bych ji tam poslala s pomlazkou a kosickem na vykoledovane dobrutky ![]()
Vlastne nevim, co mi prijde na tomhle desivejsi. Jestli to genderove rozdeleni a nebo predstava, ze dite dostane 45 lizatek/vajicek/bonbonu. Kdyz predpokladam, ze maji v te skolce kluky a holky priblizne pul na pul.
Zuzuli Teda ta děsivost klučičí části mi původně nedošla. Já bych asi dceru na tuhle akci nepustila a možná bych se i překonala a vyjádřila před učitelkama nelibost.
DruI já bych asi neposala ani syny, tak nějak z principu.
DruI ja bych se v tomto případě zeptala, jestli si ze mě dělají prdel..teda legraci.
Isca proc hned nasili, vzdyt vubec ke svihani dojit nemusi, koledovat se muze jenom s basnickou. Ale povinne prinest dobrutky pro 50 kluku, na to bych se teda...
tv :-DAsi tak:-D. Jinak proti té tradici nic nemám, i to koledování po třídách by mi přišlo milé, ale měli by dostat asi tak kraslici od paní učitelky:-D.
Karja mně vadí hlavně to nucené rozdělení podle pohlaví. Co když budou chtít koledovat holky? Jinak proti té tradici taky nic nemám, ale mělo by to být dobrovolné. U nás se dělá úplně všechno, kluci barví vajíčka i pletou pomlázku, což mimochodem umím já, narozdíl od může ![]()
Evaeva Přesně, to rozdělení podle pohlaví je hloupé, kdyby s pomlázkou přišly do školky všechny děti a za odříkanou básničku dostali sladkost od paní učitelky, tak by mi to přišlo v pořádku.
DruI ano, přesně tak
Evaeva taky jsem jedina z rodiny, kdo umi uplest pomlazku z osmi. Kdysi davno me to naucil prastryc.
Kokoska mně táta, my jsme holt tři holky
U nás se pomlázky nekupovaly, syn se na to těší už teď. A místo sladkostí si přeje luk a šípy ![]()
U nas na Slovacku se Velikonoce drzi velice tradicne, vcetne desitek koledniku, mam to moc rada. Ale pamatuju si pocit krivdy, ze zatimco ja dostanu x-krat na zadek, bracha dotahne kila sladkosti
Ale mama byla "progresivistka", tak mi bracha musel vzdycky aspon tretinu vykoledovaneho dat
No, to bylo.pokazde.revu.okolo ![]()
V našej škôlke vlani si chlapci doniesli korbac a dievčatá mašle naň. Recitovali básničky. Žiadne násilie. Ale u nás dievčatá čakajú doma, nechodia šibať.
Odpolední akce v MŠ
Každá dívka si donese kyblík na vodu.
Prosíme rodiče všech chlapců, aby přinesli věci na převlečení.
Mha minimálně tři sady, včetně bot ![]()
Když jsem byla malá, dávala se jen vajíčka, dospělým k tomu štamprli. Kdy se to změnilo ve sladkosti? Já i teď dávám čokoládová vajíčka (plus normálni) jen blízkým chlapečkům, třeba z rodiny nebo nej. kamarádum.
A odkaz teda nikdo nemá? Začínám si myslet, že je to fejk!
(teda myslím si to od začátku)
Garfie prvně se to asi objevilo na FB tady:
https://m.facebook.com/groups/hpnpCZ/permalink/10159411588143036/
Nebo jsi chtěla odkaz na ten Twitter? Tam to ale jen z FB převzali.
Anema Díky moc, to je dobrý, jdu si číst. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí