Karja
si ostrouhala
Omfg
Sweet Potato tak nad myšlenkou přechodových rituálů se dá diskutovat, ale že je pro děti nevhodné hledat zajíce je teda blábol ![]()
SunEclipse No. Symbol nezřízeného sexu...dietologie už jí asi nevynáší.
SunEclipse Sweet Potato nějak stihla v mezičase dostudovat archetypy a tradice. Taky se už tuším vyjadruje ke všemu....
Vidi nekdo z vas s pohledem na velikonocniho zajice eroticke dusno? Ja teda spis nevkusny (vetsinou) figurky az figury z kdovijak kvalitni cokolady a umatlany deti. Jestli to ovsem uz u me neni vekem ![]()
Kokoska mně se ještě vybavil Chandler z Přátel převlečený za králíka
Dusno nikde
zajíc je symbolem nezřízené sexuality a promiskuity
![]()
te uz definitivne hrablo
Kokoska Mě by to v životě nenapadlo:-Dale já jsem asi úplně otupělá vůči všem narážkám. Včera kamarádův syn křičel na holky ,,Vy honíte nás,,? A někdo se tam začal tlemit...a já říkám jasně, on je jeden a říká nás, no to je vtipný.
Karja musela jsem si to precist 2x ajeste jednou pomalu, nez mi to doslo
A to teda jeste nevim, jestli mi to doslo spravne ![]()
Kokoska No přesně, jako mně to někdo říct s tím zajícem tady bez těch dalších příspěvků, které dokreslovaly, že něco je absolutne absurdní, tak mi to taky nedojde.
Asi budu potřebovat terapii, protože u nás doma se velikonoce vždycky slavily takhle, hledáním těch oněch ehm symbolů na zahradě.
A PAK JSME JE SNĚDLI!
Mha čili nezřizené erotično, styď se
Sweet Potato Jé a podle čínského horoskopu je 2023 rok Zajíce, tak to se máme asi na co těšit? :D Já mám teda čoko zajíce spojené spíš s Mikulášem. Haha.

Velikonoční zdravice Stevea Vaie a Nuna Bettencourta pro mě dostala úplně jiný význam ![]()
ani nevím, kam s tím. Přijde mi to zcela absurdní.
Odkaz na článek.
Chtěla jsem napsat, že chybí jen, aby se k tomu vyjádřil Šmucler. Pozdě.![]()
Já bych teda nějakýho zajíce brala ![]()
Hele, teta Kateřina vypadá dost divně, neni nějaká odulá?
barbucha Odulá? To mi nepřijde.
A zrovna jsem si jednoho zajíčka vzala do postele.
Od Lindtu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí