barbucha co tady siris za dezinformace!!!
Jista uzivatelka nam tu prece vysvetlila, ze Izrael utoci bez varovani![]()
Omfg
Asi chudák nemá přístup ke zpravodajství, to se pak člověk snadno splete ![]()
tamara Dík, to dává smysl
Smazáno pro pohoršení útlocitných fanoušků Palestinců.
jako tohle bylo opravdu potřeba? Nic takového nejsem, nikdy jsem se tu k tomu nevyjádřila, ani Potrefenáhusa a já osobně ani nesouhlasím s tím, co tady Tyana píše. No nic.
Ounz Ty "zasraní teroristi" mají bohužel příznivce, kteří v evropských městech zapalují vlajky Izraele a vykřikují smrt Izraeli. Je to velmi blízko a není mi z toho dobře. Debata o širších historických souvislostech blízkovýchodního problému je zajímavá, ale z praktického hlediska úplně k prdu.
Jo, z toho je mi taky úzko, kolik šmejdů zjevně podporujících teroristické organizace a sympatizujících s vražděním je nalezlých v blízkých zemích a bohužel to není jen o slovní podpoře, ale i o činech, viz včerejší vražda učitele ve Francii
Mermaid taky mi prebehl mraz po zadech, kdyz jsem videla v TV ty davy s vlajkama. A podruhe pri zaberech z pohrebnich pruvodu obeti. Izraelci sli tak nejak sporadane, uctive, zatimco Palectinci s krikem a vlajkama a s kuklama na hlavach.
Mně udivuje, jak mi tady některé dámy vkládají do úst věci, které jsem nenapsala a manipulují co bylo řečeno. Tomu se nedá rikat diskuze.
Zaroven se tu porad ignoruje fakt, ze OSN považuje mapu z roku 1967 o rozdělení britské kolonie za mezinárodně platnou. Toliko k vysvětlení uvozovek u "obranné" války.
barbucha Myslíte ty miminka, které unesl Hamas. Ze tvrdíte, ze to byli Palestinci.
barbucha razorblade uz mate zpravodajství i na novinkách
@continuity ano, židovské pogromy nikdo nepopírá. Pouze uvádím, ze masakry civilních muslimů se taky dějí. V 95 j u nas v Evropě. A ani jedno není v pořádku.
Tyana seznam zpravy nejsou novinky. (Btw taky oblibeny omyl dezolatu:))))
razorblade uz jsem si zamoderovala a zamoralizovala s barbuchou, ale tyjo, není nutný se tady urážet kvůli jinymu nazoru, ne? Tyana to píše věcně a slušně
Potrefenáhusa ja se neurazim. Ona ale pise fakt priserny veci a snazi se vinu za zavrazdeny Izraelce svadet na ne same. Ja se omlouvam, ale tyhle woke levicaky nikdy nepochopim a ani je pochopit nechci. A co se tyce dezole, tak ty jeji argumenty jsou jak vystrizeny z dezole sceny, ktery uz dorazily noticky, vcetne mapky.
Tady jsou je popsáno jak IDF "bez výstrahy" vraždi civilisty.
https://twitter.com/martinsvarovsky/status/1711456313165676997?t=7SuOHOjvlBz7Pqgr_WcwXA&s=19
razorblade Hele ja taky ctu asi neco jineho nez ty. Podle me Tyana upozornuje, ze se aplikuje dvoji metr. A to rozhodne nesouhlasim se vsim, co pise. Ale neni nutne oponenta shazovat, to podle me nemas vubec zapotrebi. A ty clanky co postoval jsou validni. Cele to tu zacalo diky Barbuse, ktera mela extremistickou retoriku a postupne se rozjela docela zajimava debata. Ale vzdycky se to nakonec nejak vygraduje a lidi se zacnou hejtovat.
Karja mistni civilisti hlavne ty teroristy legitimujou tim, ze je prijali za svy a nechavaj je mezi sebou a kdyby cokoliv, tak je vzdycky podrzej. Ale tal je to u muslimskych komunit a teroristu po celym svete. Vzdycky se stane nejakej utok, celej svet zhrozenej, ale mistni umirnene muslimske komunity si nad tim umejou ruce...
No jasný, já vím
continuity To je prasečina hadr, ale bohužel si myslím, ze to klidně může být pravda, v Německu je silná přistěhovalecká komunita, extremistů a různých přistěhovalců tam nebude málo
Jos Tyana od zacatku argumentuje jak z ucebnice antisemitismu, ja jsem rada ze tady jsou sice spis levicaci ale vetsina ne tohohle typu...
Uz se objevují i ve Francii. Tam to teda fejk není ![]()
Tyana a Hamas, jeho clenove, je kdo? Argentinci? Uganďani? Mimozemstani?
Kokoska přesně to jsem se taky chtěla zeptat, kdože jsou členové Hamasu, když ne Palestinci...ale prý v Palestině žijí ti dobří a mírumilovní lidé ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje