Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. října 2023 09:57

barbucha co tady siris za dezinformace!!! Jista uzivatelka nam tu prece vysvetlila, ze Izrael utoci bez varovani

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 14. října 2023 10:00

razorblade 

Asi chudák nemá přístup ke zpravodajství, to se pak člověk snadno splete

Offline brrr
12265 příspěvků moje polička 14. října 2023 10:02

tamara Dík, to dává smysl

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 14. října 2023 10:42
Reakce na barbucha:

Smazáno pro pohoršení útlocitných fanoušků Palestinců. 

​jako tohle bylo opravdu potřeba? Nic takového nejsem, nikdy jsem se tu k tomu nevyjádřila, ani Potrefenáhusa a já osobně ani nesouhlasím s tím, co tady Tyana píše. No nic. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 14. října 2023 11:04
Reakce na Řvousenka:

Ounz Ty "zasraní teroristi" mají bohužel příznivce, kteří v evropských městech zapalují vlajky Izraele a vykřikují smrt Izraeli. Je to velmi blízko a není mi z toho dobře.  Debata o širších historických souvislostech blízkovýchodního problému je zajímavá, ale z praktického hlediska úplně k prdu. 

​Jo, z toho je mi taky úzko, kolik šmejdů zjevně podporujících teroristické organizace a sympatizujících s vražděním je nalezlých v blízkých zemích a bohužel to není jen o slovní podpoře, ale i o činech, viz včerejší vražda učitele ve Francii

Offline Kokoska
34413 příspěvků moje polička 14. října 2023 11:27

Mermaid taky mi prebehl mraz po zadech, kdyz jsem videla v TV ty davy s vlajkama. A podruhe pri zaberech z pohrebnich pruvodu obeti. Izraelci sli tak nejak sporadane, uctive, zatimco Palectinci s krikem a vlajkama a s kuklama na hlavach.

Offline Tyana
příspěvků moje polička 14. října 2023 14:39

Mně udivuje, jak mi tady některé dámy vkládají do úst věci, které jsem nenapsala a manipulují co bylo řečeno. Tomu se nedá rikat diskuze.

Zaroven se tu porad ignoruje fakt, ze OSN považuje mapu z roku 1967 o rozdělení britské kolonie za mezinárodně platnou. Toliko k vysvětlení uvozovek u "obranné" války.

barbucha Myslíte ty miminka, které unesl Hamas. Ze tvrdíte, ze to byli Palestinci.

barbucha razorblade uz mate zpravodajství i na novinkách 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/magazin-historie-skvele-vitezstvi-nebo-masakr-jakou-cenu-ma-zivot-civilisty-v-palestine-238270

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-izraelci-objevili-v-pasmu-gazy-tela-v-oblasti-je-stale-120-rukojmi-238330

@continuity ano, židovské pogromy nikdo nepopírá. Pouze uvádím, ze masakry civilních muslimů se taky dějí. V 95 j u nas v Evropě. A ani jedno není v pořádku.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. října 2023 15:18

Tyana seznam zpravy nejsou novinky. (Btw taky oblibeny omyl dezolatu:))))

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 14. října 2023 15:28

razorblade uz jsem si zamoderovala a zamoralizovala s barbuchou, ale tyjo, není nutný se tady urážet kvůli jinymu nazoru, ne? Tyana to píše věcně a slušně 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. října 2023 15:30

Potrefenáhusa ja se neurazim. Ona ale pise fakt priserny veci a snazi se vinu za zavrazdeny Izraelce svadet na ne same. Ja se omlouvam, ale tyhle woke levicaky nikdy nepochopim a ani je pochopit nechci. A co se tyce dezole, tak ty jeji argumenty jsou jak vystrizeny z dezole sceny, ktery uz dorazily noticky, vcetne mapky.

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 14. října 2023 15:40

Tady jsou je popsáno jak IDF "bez výstrahy" vraždi civilisty.

https://twitter.com/martinsvarovsky/status/1711456313165676997?t=7SuOHOjvlBz7Pqgr_WcwXA&s=19

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 14. října 2023 15:42

Mermaid 

Prý Berlín. Pořád doufam, ze je to nekaky fake. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. října 2023 15:44

razorblade Hele ja taky ctu asi neco jineho nez ty. Podle me Tyana upozornuje, ze se aplikuje dvoji metr. A to rozhodne nesouhlasim se vsim, co pise. Ale neni nutne oponenta shazovat, to podle me nemas vubec zapotrebi. A ty clanky co postoval jsou validni. Cele to tu zacalo diky Barbuse, ktera mela extremistickou retoriku a postupne se rozjela docela zajimava debata. Ale vzdycky se to nakonec nejak vygraduje a lidi se zacnou hejtovat.  

Offline Karja
44238 příspěvků moje polička 14. října 2023 16:08
Reakce na razorblade:

Karja mistni civilisti hlavne ty teroristy legitimujou tim, ze je prijali za svy a nechavaj je mezi sebou a kdyby cokoliv, tak je vzdycky podrzej. Ale tal je to u muslimskych komunit a teroristu po celym svete. Vzdycky se stane nejakej utok, celej svet zhrozenej, ale mistni umirnene muslimske komunity si nad tim umejou ruce...

​No jasný, já vím 

Offline Karja
44238 příspěvků moje polička 14. října 2023 16:10

continuity To je prasečina hadr, ale bohužel si myslím, ze to klidně může být pravda, v Německu je silná přistěhovalecká komunita, extremistů a různých přistěhovalců tam nebude málo 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 14. října 2023 16:11
Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 14. října 2023 16:13

Jos Tyana od zacatku argumentuje jak z ucebnice antisemitismu, ja jsem rada ze tady jsou sice spis levicaci ale vetsina ne tohohle typu...

Offline Mha
příspěvků moje polička 14. října 2023 17:12

continuity

Uz se objevují i ve Francii. Tam to teda fejk není

Offline Kokoska
34413 příspěvků moje polička 14. října 2023 18:02

Tyana a Hamas, jeho clenove, je kdo? Argentinci? Uganďani? Mimozemstani?

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 14. října 2023 18:25

Kokoska přesně to jsem se taky chtěla zeptat,  kdože jsou členové Hamasu, když ne Palestinci...ale prý v Palestině žijí  ti dobří a mírumilovní lidé