barbucha padala z tvé klavesnice slova jako vši, svoloč, pustila ses do Romů. Pokud ti tohle přijde v pořádku, tak mně ne. Ano, měla jsem potřebu se ohradit. Vůbec jsem nereagovala na tvoje názory na Izreal, Palestince, Gazu, Hamás... tohle asi dál nemá smysl rozebírat, zvlášť když máš potřebu dál pokračovat v urážení. Pojď si ještě kopnout, třeba se ti uleví.
Omfg
barbucha jako ze kdyz stojis na te spravne strane, tak se muzes vyjadrovat jako... jak jen to rict slusne
... Treba domovnice? Sul naroda? Dezolat? Ta forma se tomu dost podobala
barbucha seš vážně směšná
ta diskuse se nerozjela že si někdo "dovolil reagovat". Začalo to ohrazením vůči tvému příspěvku, který byl pro mnohé z nás za hranou. Pro mě je třeba hodně za hranou dost tvých příspěvků a to nikoliv kvůli opačnému názoru (občas ho máme i stejný). Ale protože se prostě vyjadřuješ vulgárně a i když nejsem žádná citlivka, tak taková žumpa by zde být neměla
Tyana Přemýšlela jste nad tím, jestli se v této diskuzi nedopouštíte stejných věcí jako tady ostatním vyčítáte?
Několikrát tu z vaší strany padlo na adresu člověka, který má na věc odlišný názor, že to vidí černo-bíle, případně, že pokud někdo něco neuzná, že něco nechce vidět, že je nemožná diskuze. Kde berete tu jistotu, že ten člověk to nevidí? Jen za daných okolností možná došel k jinému rozhodnutí. Není možné, že i vy se dopouštíte soudů, které jsou černo-bílé? Nikdy jste nepřekroutila nic co tu někdo napsal a dala tomu úplně jiný význam?
Já teda příspěvek od barbucha neviděla, ale šmejdy, co uřezávají hlavy dětem bych nazvala mnohem vulgárnějším slovem než je svoloč. Pokud si vzpomínám, na adresu Zemana v době, kdy byl prezident, tady padaly mnohem horší urážky a označení a nikdo se nad tím nepohoršoval jako teď
Formu nezpochybňuju. Tak nějak se mi při zmínce o tom nadmíru slušném, mírumilovném a pracovitém národu, takto kulturnímu přínosu celému světu, chvilkově nedostávalo slušných slov. Ale teď vidím, že to taky jde ![]()
A nechápu, že to stejně tak nedochází těm okolním státům, které se zdráhají tento neprávem znevažovaný národ (navíc souvěrců) přijmout, je-li (samozřejmě bez své viny) v ohrožení. Zlí jazykové tvrdí, že po jordánských zkušenostech, kdy jich tam přijali statisíce, a bezbranní uprchlíci se vzápětí odvděčili dvojím atentátem na krále, se už do pomoci nežene ani jejich dosavadní sympatizant... ale to jsou jistě jen zlovolné pomluvy. Nezbývá než doufat, že se časem, stejně jako já, každý poučí a konečně ocení jejich již staletí trvající snahu po světovému míru a lásce mezi národy
Som tu len občasná prispievateľka , ale páči sa mi že môžem tunajšiu spoločnosť vnímať ako ... ako to povedať - vzájomne priateľskú ?A predsa sa to teraz v tejto debate rozjelo už trochu nebezpečne . A to je situácia v Izraeli aj v Palestíne od nás geograficky dosť vzdialená . Čo to potom musí nutne urobiť priamo tam, v mieste stretov. A aj vo svete, kde žijú ľudia, ktorí sú s tým územím a s letitými problémami ,umocnenými až nenávisťou , ako sa to už začína prejavovavť . To neskončí nikdy , už vôbec nie kľudne a v žiadnom prípade na to nebude mať vplyv to, akým kalibrom tu na seba budeme strielať .
P.S. - vôbec ma nepohoršuje, keď sa veci pomenúvajú podľa ľudového - Na veľkú dieru veľká záplata , nemám rada zjemňovanie vyjadrovania tam, kde je kopa hnusu len preto, aby to niekoho neurazilo .
Černá kočka Prosím vás uveďte konkrétně komu, v jakém příspěvku jsem se toho měla dopustit. Děkuji za odpověď.
barbucha Tak ale ty strasne pausalizujes. Pulce obyvatel Gazy neni ani 18, to je mame proste jen tak zlikvidovat jako vsi? A taky znam tri palestinske lekare, vsichni jsou to vzdelani lide, perfektne zapadli. Jeden je zrovna ten uprchlik do Jordanska, ma tam rodice a sourozence. Vsichni maji vysokou skolu. Jasne ze s nim taky nesouhlasim ve vsem, je proste z uplne jineho kulturniho prostredi. Predstav si, ze zrovna mezi lekari je obrovska skupiny muslimu.
Mermaid Ale ano, byly tu na to reakce.
A ty výrazy výše, pro ty šmejdy samozřejmě nejsou žádná slova dostatečná. Ale to zobecňování, to vadí, řekla bych. A proboha proč s nimi srovnávat Romy?
Josteď si to ale rozšírila z Palestincu na všechny muslimy. Já nemám problém s nikým, ať je jakéhokoliv jaboz nstvi, ale ve chvíli, když na evropských ulicích někdo oslavuje zabíjení a mučení žen a dětí a policie dělá akorát psi oči, tak se začínám radikalizovat i já, ať je modrý nebo zelený.
Tak z jinýho soudku: znala jsem i dva slušný Rusy! Mění to něco na tom, že většina rusáků podporuje Putina a přeje si úspěch v agresi Ukrajiny a tleskají jejímu zničení? Odkud se rekrutují ta prasata - ježiš pardón, ti hodní chlapci! - co vraždila v Buči a jinde? Dovezli si je z Marsu, nebo snad chce někdo lživě tvrdit, že je vychovaly ruské matky? Ten zbytek - jakýhokoliv - národa vlastně za nic nemůže, protože ti vrazi pocházejí ze vzduchoprázdna, nemají rodiče, doma je nikdo nepodporuje a vychovali je roboti? A žijí z prány, protože jim nikdo nepodá ani suchou skývu...
Pamatuješ na to video ženštin, tančících v ulicích na oslavu zničení Dvojčat (t.j. smrti x tisíc lidí)? Chudinky... srdce na dlani, a tady by jim nasadili psí hlavu ![]()
Mermaid Ale ano, byly tu na to reakce.
A ty výrazy výše, pro ty šmejdy samozřejmě nejsou žádná slova dostatečná. Ale to zobecňování, to vadí, řekla bych. A proboha proč s nimi srovnávat Romy?
Já s nimi nesrovnávala Romy, leč přístup ostatních zemí k nim jako k podobně vnímané (a podobně vítané) minoritě, to je prostě holý fakt. Ale určitě za ten přístup i v tamní oblasti můžu já, o tom žádná!
Ja bych vůči Hamasu použila mnohem expresivnejsi slova než Barbucha.
Tak Betty prosimtě hamásu se tu nikdo nezastává, asi si ujasni pojmy nejdřív
Můj oblíbený nihilista na balkóně mi jako obvykle mluví z duše. A je dost jasne, že to žádné dobré řešení mít nebude, ani teď, ani za 30 let.
Deadlock chtělo by se říct.
Ounz ono je to dost nepřehledné koho se kdo zastává, protože není úplně samozřejmě, že ten útok všichni, co o tom tak vášnivě diskutují, odsuzují. Totiž úplne jednoznačne odsouzeni toho útoku tady zaznelo jen od některých a v tomto bych opravdu nepředjimala.
Karjapřečti si toho nehilistu, on tam odpovídá i na tvoje velmi trefné dotazy ohledně osad.
Ounz ono je to dost nepřehledné koho se kdo zastává, protože není úplně samozřejmě, že ten útok všichni, co o tom tak vášnivě diskutují, odsuzují. Totiž úplne jednoznačne odsouzeni toho útoku tady zaznelo jen od některých a v tomto bych opravdu nepředjimala.
to snad nemuzes myslet vazne? Ze se tady někdo toho útoku zástava????
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje