Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 27. zaří 2024 13:42

brrr Hrozný. 

Offline continuity
42340 příspěvků moje polička 02. října 2024 11:02
Reakce na Sweet Potato:

continuity Já těm počtům nerozumím. Vysvětli mi to, prosím.

​Jestli platí

V České republice průměrný obyvatel ročně vyhodí kolem 37,4 kilogramu jídla 

To je 37400g/365=102g denně. 

A mladší podle článku vyhodí 43/28g denně, což je méně než průměr. Ale článek vyznívá, že vyhazují toho víc. 

Buď jsou špatně čísla nebo ten závěr, ale oboje bude správně jen těžko. 

Offline Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 02. října 2024 11:03

continuity Díky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2024 11:50

Sweet Potato jako je to samozřejmě hrozné, o tom žádná. Ale ten článek?! Kdo to psal?

Například: Ke známé choreografii domácího násilí patří fakt, že pachatele mnohdy chrání skafandr reputace, kterou požívá na veřejnosti. 

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 02. října 2024 11:51

Evaeva no rekla bych, ze zde uradoval google translator

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 02. října 2024 11:52

Evaeva asi nějaká reinkarnovaná Františka

Offline continuity
42340 příspěvků moje polička 06. října 2024 22:22

Koukáme na Nová CINEMA na Buď chlap a přemýšlím, jestli jsem někdy v životě viděla zbytecnejsi film. 

To je tak strašné, že to už nemůže být strašnější. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 07. října 2024 14:57

continuity Může. (Ne)doporučuju film Franta mimozemšťan  

Offline Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 07. října 2024 15:18

Mermaid Ježiš, to bylo dílo!

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 07. října 2024 16:07

continuity někde jsem zahlídla titulek, že aspoň nenutí diváka vypíchnout si oči! Takže jsou i horší ...

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 07. října 2024 16:13

bublifuk Já teda vím, že je to takové rčení, s těma očima, ale vždycky mě napadne, zda je třeba, abych si oči vypíchávala zrovna já... Jeslti by nebylo lepší vypíchnout oči a uříznout ruce těm tvůrcům, aby už další takový hovadiny nemohli spáchat.

Offline continuity
42340 příspěvků moje polička 07. října 2024 17:37

bublifukmožná tím, že jsme pár nocí pod širákem už strávili. Chápu že to měla být komedie až nadsázka, ale když pominu, že to nebylo vtipné ani trochu, minimálně měl běžet celou dobu výrazný nápis přes střed obrazovky: doma to nezkousejte!

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 07. října 2024 19:02

Nevidela jsem teda ani jedno, ale prosim vas, co vas nuti na takovy kraviny koukat? 

Offline continuity
42340 příspěvků moje polička 07. října 2024 19:30

Kokoska včera to pustil muž, někdy v půlce, se slovy, mě se nechce nad ničím přemýšlet. Tak mě zůstal rozum stát. a bylo to.

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 08. října 2024 08:30

Kokoska

Nejde o koukání, spíš o prověřování. Zkouším, jeslti po éře Trošky se to nějak nezlepšilo.

Člověk chce dát českým komediím šanci, říkáš si: nelze všechno odsoudit, aniž bys to viděla.

Pak ti vypadne mozek a nevěřícně sleduješ, jeslti se je to celý tak blbý jak na začátku.

Aby nedošlo k omylu, nesleduju to. "Buď chlap" jsem vydržela cca 10 minut na Netflixu s přetáčením... 

A "Franta mimozemšťan..." tak na to je život krátkej, abych dávala šanci zrovna tomuhle.

Offline continuity
42340 příspěvků moje polička 08. října 2024 08:32

Samantha u nás to bylo podobný, jen jak máme ty Tatry rádi, tak jsme vydrželi až po návrat do civilizace. A pak muž zjistil, že na CT2 dávají Četu. 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 08. října 2024 10:09

Samantha no, taky jsem se uz nachytala a ani to nebyla komedie. O nejaky holce to bylo, snad hledala sama sebe... no nenasla. Porad jsem cekala, ze to musi mit nejakou pointu, ale ne, skoncilo to naprosto do ztracena, snad aby si divak tu hlubokou myslenku nasel sam. Mne se to nejak nepodarilo.

Offline notna
9268 příspěvků moje polička 08. října 2024 11:22

Kokoska Viděla jsem českou romantickou komedii Sladký život, strašný moc to bylo. Dobrovolně bych do toho nešla, ale bylo to v rámci jedné společenské akce, kde jsem byla. A pravda, mohla jsem odejít před začátkem. Ale hrál tam Vladimír Polívka a Jan Cina, trochu jsem doufala, že tihle dva by mohli být zárukou alespoň nějaké kvality. Tak ne

A taky jsem pár kravin už viděla při žehlení. Kdysi nějakou komedii, kde Petra Hřebíčková hrála nějakou femme fatal. To jsem nepochopila vůbec, ona je mi sice sympatická, ale typ uštvaná máma od dětí. A tam z ní byl úplně paf snad Langmajer? Jsem si říkala, že to byl omyl režišéra a buch, v tom Sladkém životě zase uhrnula mnohem mladšího Polívku. Já bych ji teda obsadila spíš do role jeho matky Ne, že by musela být osudová žena mladší, klidně starší. Ale to bych spíš pochopila, kdyby se Polívka zamiloval do Balzerové než do Hřebíčkové.