notna Ježiš ta hrála v Bezva ženská na krku, to bylo tak strašně strašný, že tam byl úplně příšernej i Vetchý (v roli hrobníka)
Omfg
Sweet Potato A Vetchý se do ní taky zamiloval? Tak to fakt ty režiséry nechápu.
notna Samozřejmě. Ale v tom filmu byli všichni a všechno tak strašní, že zapadla.
Já jsem moc českých komedií neviděla, ale snad jediná, co se mi líbilo, bylo Ženy v běhu. Možná i proto, že jsem v té době začínala s během, tak jsem s nima velice soucítila
Jenom tu Kostkovou moc nemusím, ale to je můj problém.
notna Ten pocit z Hřebíčkové mám uplně stejný, vůbec ty její role nechápu;-)
My jsme jednou byly se segrou v kině na filmu O malých věcech. Ono to znělo ten název, že to nemůže být tak blbý. Panebože to bylo blbý a bylo to i tak jako divně nechutný, jakože jsem si neřekla, je to je blbost, ale spíš fuj, to se mi fakt nelíbí:-D
Karja A jeste ta volejbalova Pres prsty nebo tak nejak. Zas ona a Langmajer. Tyhle blbiny jsou na netflixu a obcas to taky poustim k vareni nebo zehleni, nebo neco pusti muz (ale ten neomxlne najde jeste vetsi hovadiny, fakt tam jsou). Jako k uklidu to ujde, ale jinak uaaa.
Já se českým komediím dost vyhýbám a asi poslední, co se mi fakt líbilo bylo Příběhy obyčejného šílenství
Já si teď sjela na ivysílání ČT ten seriál Vlastně se nic nestalo a hodně dobrý to je.
Na hřebíčkovou mám úplně stejný názor. Vůbec nechápu proč hraje ty fame fatale a ještě někoho, kdo má být tak o deset let minimálně mladší
Když je tu diskuze o filmech - s kamarádkou jsme na vysoké pozdě v noci koukali na béčkové až déčkové filmy a děsně se u toho nasmáli. Teď mi psala, že koukala na tenhle film a prý škoda, že ho nenatočili už tehdy.![]()
Lamicka tak žralokonádo je už legenda, dnes už to má cca 8 dílů...vynikající byl taky třeba Žralokosauraus vs. Krokosaurus a podobné, to už člověk musí být fajnšmekr ![]()
Mermaid my s mužem máme v této kategorii nejvíc nejoblíbenější Pavouci na sněhu, přeložené to je jako Sněžní pavouci, to je taky velkej úlet ![]()
Mermaid Megažralok versus krokosaurus přece
Nebo Megažralok vs. obří chobotnice. To byly časy!
Náš domácí filmový úlet je O kuřatech a lidech. Komu jsme to doporučili, byl zděšen ![]()
Mulen máš pravdu, megažralok, ne žralokosaurus ![]()
A ještě byl film o nějakých žralocích, co žijou a útočí v písku ![]()
Davno pred temito veledily sovetsti bratri natocili drama Posadka v ohrozeni. To shlednete, tam fyzika a biologie taky ruku v ruce placou v koute ![]()
SunEclipse Jako dítě jsem to hrozně prožívala. Ale mepamatuju si z toho vůbec nic.
Poznáte ten starý chlapský fór - sedia dvaja starší páni na lavičke a ten jeden sa pochváli - „ tak som si našiel, kamarát, novú pipku, osemnástku, ta má človeče páru ! “
A kamarát sa čuduje -„ prosímťa, to budeš mať teda náročné, veď je nám 60, čo budeš robiť o takých 10, 20 rokov ? Ty budeš mať 80 a ona 38 ! “
„ No to máš pravdu, časom ju budem musieť vymeniť za mladšiu ! “
https://www.expres.cz/celebrity/al-pacino-rozvod-dite-manzelstvi-vekovy-rozdil.A241008_185338_dx-celebrity_opae
Tak já nevím, je to ještě vůbec zdravé? Takové to přirovnání "kožená kabelka" mi přijde zde docela vhodné, jakkoli je mi paní BH sympatická...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje