razorblade já jsem tě už párkrát zahlédla v Regionech ![]()
Omfg
Makara no, to jsou ty seniorni veci. Ale i rtenku jsem si na to vzala!
razorblade Je, gratuluju!
razorblade Moc ti to slušelo a hlavně jsi hezky mluvila.
Další omg k záplavám. Máme skupinu brigádníků Romů. Včera jel jejich šef do Zátora, že tam byli domluvení na výpomoc, dodá lidi, stroje jen za pohonné hmoty. Nakonec to nějak neklaplo, ten den tam bylo lidí dost nebo co. Když šli zpalátky, zastavili je policajti, co tam dělají. Tak jim vysvětlili, že tam měli schůzku kvůli vylýpomoci a už to jelo. Že to by mohl říct každý a ukažte občanky,... Fakt mi jich bylo líto, ještě když vím, že jsou fajn.
Jo a do Karlovic si jezdí lidé z Ostravy a dalších a odváží si odplavené palivové dřevo. Někteří si na to berou i motorovky. ![]()
brrr obojí teda do OMFG právem patří ![]()
continuity Makara razorblade ja taky!
brrr já se vůbec nedivím, že spousta z nich se vůbec nesnaží nějak změnit svoji situaci a radši žijí z dávek
razorblade gratuluju! Budu muset dávat větší pozor, až půjdou zprávy
razorblade Hustý!!! Tak gratuluju, to je ta práce o které si říkala v létě na srazu? Moc gratuluju.
Karja no... v lete na srazu jsem rikala, ze jsem tu nabidkj odmitla. Ale pak to nabralo rychlej spad s jinejma vecma v sz a ta nabidka prisla znovu... a ja rekla jo
razorblade No já jsem pochopila, že je to rozehrané:-D Tak super, tak to je skvělý!
Karja ja nevim, jestli ke to skvely! Ja jsem rada anonymni![]()
razorblade Já se ted budu muset dívat na zprávy....ty jo:-D
Tak to máš smůlu. Zrovna nedávno mě volal milostpán k televizi: Pocem hele, je tam ta vaše R.! ![]()
Pinot Noir Je to hrozné!
barbucha jezismarja az tak!!!![]()
Ja ted zacnu bejt nervozni. Mam vzdycky pocit, ze to vypravim jen ty cocce... ale ted si budu predstavivat vas tady a jeste tvyho manzela! :D
continuity Já těm počtům nerozumím. Vysvětli mi to, prosím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje