Koukám, že to jde tak i tak. Asi.
Omfg
barbucha Myslela jsem to spíš jako psychologický termín. Mám právě pocit, že maskování se u nás nepoužívá, kamufláž už vůbec ne.
No, tak v češtine som našla maskovanie, alebo kamuflaž, pričom to spadá pod kompenzačné mechanizmy pri PAS.
V slovenčine som nenašla nič ![]()
Tak zdá sa, že v slovenčine sú to adaptačné mechanizmy.
slniecko V češtině se běžně používá výraz maskování
Len vďaka ![]()
tak jsem nepřekonala zvědavost a pustila si jedno video z Ohnivého draka. A teda jedno velké WTF ![]()
![]()
![]()
Ale kdyby to celé nemělo tak tragické souvislosti, mohla bych to dát i do "Co vás dnes rozesmálo". Hlavně na konci, když apelují na Janečka, něco ve smyslu: "Karle, jsou kolem tebe samí příživníci, ale prijď k nám a my ti ukážeme, co je pravá láska. Jo a pošli aspoň 50 tis., to jsou přece drobné" ![]()
Jsem tak nějak rozhozená z toho, jak se vyvíjí situace po krajských volbách. Obávám se, že příští rok budou parlamentní volby cesta do pekel.
Nevím, kam s tím, tak to šoupnu. Jeden životní přiběh,jde o kolegova kamaráda. Ten se před lety zamiloval do zaměstnankyně bordelu a mají spolu holčičku. Záhy spolu prestali žít, paní s holčičkou a asi pěti jejími sourozenci zůstali v bytě, který vybydleli a pak se odstěhovali do Anglie. Známý chtěl holčičku do péče, ale matka vyhrožovala, že ho obviní s ošaháváni, atd., tak platí jak mourovatý, s holčičkou si telefonuje, jezdí tam. V Anglii začala mít paní problémy, tak se po x letech přestěhovali cela rodina zpátky do ČR. Holčička umí česky, ale to je tak všechno. Ve svých dvanácti letech je negramotná, jí pouze lžíci, atd. Známý ji dostává na víkendy. Je zapsaná do školy, otázka zda tam chodí, spíš ne. Nebydlí ve stejném městě. Matka ji nedá, protože by přišla o alimenty. Fakt hrozná situace, snad se teď něco hne, zatím jsou zpátky asi měsíc.
brrr Ježíši!
brrr ale to by ji moh dostat do pece, ne? To by socialka a soud mohl uznat, ze ji matka hrube zanedbava?
brrr to je smutný teda. Snad to ten táta nějak dokáže změnit.
Kokoska Matka vyhrožuje, že ho obviní z osahavání dětí, atd.
brrr to je teda na pytel, zase na to dojede dite.
brrr no a prave kvuli tomu vyhrozovani bych na socialku dosla hned. Matka ditete ma asi pekne nahnano, tak vyhrozuje.
brrr Tak takove neposkvrnene kvetince bude nekdo verit. Spis dceri hrozi sexualni vykoristovani z jeji strany, kor kdyz pujde brzy do puberty. Normalne nahrat koncerzaci, veskere pisemne zpravy evidovat. Plus jestli holka nebude chodit do skoly, tak si na ni socialka taky doslapne.
brrr hned zitra bych se objednala na příslušný ospod, vše tam dle pravdy vysvětlila, domluvila se, ze ospod vyzada zpravu od školy, tam se zjisti celkem rychle, jako otec bych do te školy vyrazila na schůzky s učitelem si promluvit, jak na tom dcera je a pokud otec chce a ma na to (protože co si budeme povídat), bude to dřina jako blazen, podávala bych obratem navrh na soud na svěření dcery do pece otce. Pak je teda otazka, jak na to bude pohlížet to dítě, kdyby hodně moc k otci nechtěla, bude to těžké o to víc. Jo a pokud se doposud o dceru nikdy nesoudili, tj. nikde není spis, tak příslušný je ten soud (okresní, v Praze obvodní), kde dcera s matkou žijí - realne!, adresa trvalého pobytu je nepodstatná. Pokud už někde spis je, podávat navrh k tomu spisu, soudy si to prip.predaji mezi sebou. Držím pěsti, bude to náročné, ale je to na poslední chvíli, aby slecna nesla ve šlépějích matky...
Malenge Dík, předám. Já zas do toho tak moc nevidím, ale třeba to nějak klapne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje