Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Mermaid
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 14:40

stes podívat bych se nešla, ale ani mě to nijak nepobuřuje

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 14:42

Mi přijde, že se to zas tolik neliší od klasické miss. Jsou akorát trochu víc svlečené

Mha já myslím, že když jí k tomu vzdělání... vedeš doma, tak jí jednou bude miss ass u zadku

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 15:01

Mha Jojo, ten influencer svět mi taky příjde zlotřilej, ale na ty děti působíme alespon první roky my, tak snad to nepokazíme..... Já si podobnou myšlenku tak nějak přehrávala v hlavě, když jsem ted potkala v létě jednu svoji vylepšenou známou. Je to moc příjemná, milá holka, ale ted prsa nafouknutá jako blázen, prostě jasně viditelně, nepřirozeně, k tomu ta pusa přifouknutá, vedle ní třináctiletá dcera, jako to si říkám, že to je asi blbější.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 15:07

Karja jojo. Jedna maminka synova spolužáka se na hřišti vyfotila s dospívající dcerou a následovala plejáda komentářů od matky k dceři o jejím vzhledu. Celkem jsem valila oči.

Offline Mha
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 15:32

Evaeva Karja

Mě už ten výchovnej optimismus přešel, nejmladší dítě má 15:)

Ale fakt nejvíc si to kazime my samy. Jedna známá pořád komentovala každý špek své dcery, takže dcera přestala jíst a matka je z toho na lécích, takže následkem léků přibrala a nemůže to snést, jak je obézní, tak to zajídá. 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 15:37

Mha a dcera se srovnala? To je fakt děsný, jak matky dokážou svým dětem škodit. Protože "přece to myslí dobře".

Offline Mha
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 15:44

Kokoska

No, tam to bohužel muselo jít cestou citového odpoutani a odstupu, což jako rodič fakt nechceš. Dceři to pomohlo. 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 15:48

Mha člověk by skoro řekl "boží mlýny", matce se vrátilo, co dceři vyčítala. Ale dobrá situace to není ani pro jednu z nich, to je jasné.

Offline olte
737 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 16:02
Reakce na Mha:

Evaeva Karja

Mě už ten výchovnej optimismus přešel, nejmladší dítě má 15:)

​jojojinak mně ten zdejší výchovný optimismus přijde někdy úsměvnýté soutěže,jestli jsem to dobře pochopila, se účastnily holky, co hodně cvičí a pěstují kult těla, tak se chtělyj ednou partií pochlubit,no....nijak pobuřující mi to nepřijde

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 16:19

olte jojo, já se do něj dost nutim:-D

Offline Mha
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 16:22

olte

My cynicke matky:)

Ja se nepobuřuju kvůli něčím zadku, ten máme všichni, ale asi spíš kvůli nějakému svému pohledu na ženskou důstojnost, jako že jsme trochu víc než zadek a co by na to řekla Emmelina Pankhurst, kam jsme to dotahly, že stále tyhle soutěže jsou potřeba. 

Ale jestli to bylo myšlené jako fitness soutěž a musely holky na sobě pracovat a cvičit, tak to beru. 

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 16:30
Reakce na olte:

​jojojinak mně ten zdejší výchovný optimismus přijde někdy úsměvný

​Máš nějaké příklady? Ať vím, o čem je řeč?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 16:49

Mha Klasika front double ne? Tam je těch svalů vidět nevíc, když jim jde teda o to fitnes.

Offline olte
737 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 16:55
Reakce na Pinot Noir:

​Máš nějaké příklady? Ať vím, o čem je řeč?

​nemám

Offline olte
737 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 16:56
Reakce na Karja:

olte jojo, já se do něj dost nutim:-D

Offline olte
737 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 17:00
Reakce na Mha:

olte

My cynicke matky:)

Ja se nepobuřuju kvůli něčím zadku, ten máme všichni, ale asi spíš kvůli nějakému svému pohledu na ženskou důstojnost, jako že jsme trochu víc než zadek a co by na to řekla Emmelina Pankhurst, kam jsme to dotahly, že stále tyhle soutěže jsou potřeba. 

​já ti rozuím, ale pořád budou ženy, kterým obdiv chlapů dělá dobře a rády ten zadek vystaví

Offline stes
9039 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 17:01

Mermaid taky mě to nepoburuje, ale přijde mi to prostě ubohý a trapný. Konec okénka.

Offline Mha
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 18:08

olte

No jo, vždyť taky jenom vypouštím páru, s tím se nehne.

Teď si jdu prohlídnout ty zadky, jestli tam nenajdu nějaké povědomej. (to je ten cynismus v praxi) 

Offline Tabea
7878 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 18:11

stes představuju si, jak ta jedna šla za manželem a ptala se, jestli jí bude dělat sparring partnera na soutěži, protože sní o titulu Miss Ass

Miss Prdel je přece úplně strašnej titul, nebo ne?

Offline Řvousenka
1018 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 19:15

Tabea Miss Prdel dobrý, horší by byla Miss Velká Prdel