stes podívat bych se nešla, ale ani mě to nijak nepobuřuje
Omfg
Mi přijde, že se to zas tolik neliší od klasické miss. Jsou akorát trochu víc svlečené![]()
Mha já myslím, že když jí k tomu vzdělání... vedeš doma, tak jí jednou bude miss ass u zadku ![]()
Mha Jojo, ten influencer svět mi taky příjde zlotřilej, ale na ty děti působíme alespon první roky my, tak snad to nepokazíme..... Já si podobnou myšlenku tak nějak přehrávala v hlavě, když jsem ted potkala v létě jednu svoji vylepšenou známou. Je to moc příjemná, milá holka, ale ted prsa nafouknutá jako blázen, prostě jasně viditelně, nepřirozeně, k tomu ta pusa přifouknutá, vedle ní třináctiletá dcera, jako to si říkám, že to je asi blbější.
Karja jojo. Jedna maminka synova spolužáka se na hřišti vyfotila s dospívající dcerou a následovala plejáda komentářů od matky k dceři o jejím vzhledu. Celkem jsem valila oči.
Mha a dcera se srovnala? To je fakt děsný, jak matky dokážou svým dětem škodit. Protože "přece to myslí dobře".
No, tam to bohužel muselo jít cestou citového odpoutani a odstupu, což jako rodič fakt nechceš. Dceři to pomohlo.
Mha člověk by skoro řekl "boží mlýny", matce se vrátilo, co dceři vyčítala. Ale dobrá situace to není ani pro jednu z nich, to je jasné.
Evaeva Karja
Mě už ten výchovnej optimismus přešel, nejmladší dítě má 15:)
jojo
jinak mně ten zdejší výchovný optimismus přijde někdy úsměvný
té soutěže,jestli jsem to dobře pochopila, se účastnily holky, co hodně cvičí a pěstují kult těla, tak se chtělyj ednou partií pochlubit,no....nijak pobuřující mi to nepřijde
olte jojo, já se do něj dost nutim:-D
My cynicke matky:)
Ja se nepobuřuju kvůli něčím zadku, ten máme všichni, ale asi spíš kvůli nějakému svému pohledu na ženskou důstojnost, jako že jsme trochu víc než zadek a co by na to řekla Emmelina Pankhurst, kam jsme to dotahly, že stále tyhle soutěže jsou potřeba.
Ale jestli to bylo myšlené jako fitness soutěž a musely holky na sobě pracovat a cvičit, tak to beru.
jojo
jinak mně ten zdejší výchovný optimismus přijde někdy úsměvný
Máš nějaké příklady? Ať vím, o čem je řeč?
Mha Klasika front double ne? Tam je těch svalů vidět nevíc, když jim jde teda o to fitnes. ![]()
olte
My cynicke matky:)
Ja se nepobuřuju kvůli něčím zadku, ten máme všichni, ale asi spíš kvůli nějakému svému pohledu na ženskou důstojnost, jako že jsme trochu víc než zadek a co by na to řekla Emmelina Pankhurst, kam jsme to dotahly, že stále tyhle soutěže jsou potřeba.
já ti rozuím, ale pořád budou ženy, kterým obdiv chlapů dělá dobře a rády ten zadek vystaví![]()
Mermaid taky mě to nepoburuje, ale přijde mi to prostě ubohý a trapný. Konec okénka.
No jo, vždyť taky jenom vypouštím páru, s tím se nehne.
Teď si jdu prohlídnout ty zadky, jestli tam nenajdu nějaké povědomej. (to je ten cynismus v praxi)
stes představuju si, jak ta jedna šla za manželem a ptala se, jestli jí bude dělat sparring partnera na soutěži, protože sní o titulu Miss Ass ![]()
Miss Prdel je přece úplně strašnej titul, nebo ne?
Tabea Miss Prdel dobrý, horší by byla Miss Velká Prdel
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje