Ta soutěž zadků byla v cabaretu/nocnim baru. Specializují se na cabaretni a burlesque show. Přijde mi to úplně v pohodě, když jsou v tom všichni dobrovolně a libi se jim to. Spis mi přijde na hlavu, ze to má idnes ve zpravodajství. To je jak kdyby dali reportáž ze strip baru, ze se tam strypterky svlékaly nebo v SM salonu byla SM show.
Omfg
Ta soutěž zadků byla v cabaretu/nocnim baru. Specializují se na cabaretni a burlesque show. Přijde mi to úplně v pohodě, když jsou v tom všichni dobrovolně a libi se jim to. Spis mi přijde na hlavu, ze to má idnes ve zpravodajství. To je jak kdyby dali reportáž ze strip baru, ze se tam strypterky svlékaly nebo v SM salonu byla SM show.
přesně tak
notnadíky za doplnění kontextu. Já to přiznám se nečetla.
Akorát mě rozvrkocil ten název, protože to slovo opravdu do běžných novin nepatří. Já pro sprosté slovo nejdu moc daleko, mám pochopení pro leccos, ale v oficiální veřejný komunikaci je to prostě no-go. Zeman tu tuším udělat větší zářez než jsme doufali.
continuity Tak snad se na tu nechutnou éru s tím vulgárním opilcem brzo zapomene.
Já se vždycky tak styděla ![]()
Samantha což na Zemana se asi zapomene, ale laťka se propadla a to se sakra blbě zvedá výš...
Torrah Tak ale zase se můžeme odpíchnout ode dna, ne? ![]()
Samantha jak kdo, že. Jsou tací, co tam nikdy nespadnou, a tací, co odtud nikdy nevylezou. A ti jsou rádi, že je konečně komunikace na jejich úrovni. Ti se snažit nebudou.
Slováci
, jako fakt?
andulka01
netuším ,ale tak blbcov je plný svet
andulka01 Taky jsem to četla. Njn.
notnadíky za doplnění kontextu. Já to přiznám se nečetla.
Akorát mě rozvrkocil ten název, protože to slovo opravdu do běžných novin nepatří. Já pro sprosté slovo nejdu moc daleko, mám pochopení pro leccos, ale v oficiální veřejný komunikaci je to prostě no-go. Zeman tu tuším udělat větší zářez než jsme doufali.
Právě, že tohle je spíš OMG nad iDnes než nad tím nočním klubem a jeho akcí. Článek jsem nečetla, jen při rozklidnutí pod fotkou jsem viděla, kde to bylo. A je to podnik, který je teď v Brně populární.
andulka01 - áno je to fakt . Tých ľudí by mali okamžite zavrieť, ale .... sme na Slovensku . A musím s ľútosťou povedať, že takých absurdit sa tu deje viac .
Blanka spíš je docela hezká představa, že by se předání šeku odebrali ve svých krásných uniformách do první linie
Samantha - väčšina národa by ich nepostrádala ! Všelijaké fóry sa objavili , ale je smutné, že súkromná akcia starostu malej, obce je v Rusku zrejme prezentovaná ako oficiálna, kedže sbierku odovzdal súdruh starosta spolu s exposlancom vládnej strany SNS a slovenská vláda to verejne neodsúdila. Aspoň ja som zatiaľ zaregistrovala , že sa dištancovali iba ozbrojené sily , a reakcia prezidenta bola taká nemastná- neslaná . Je paradox, že v modernej histórii Slovenska všetky politické strany, čo sa bili v prsia tým, aké sú „ Národné “ sa zapísali do dejín ako najväčšia škodná .
Blanka prúdser je aj to, že to odovzdávali v uniformách. Inak by tam proste pôsobili ako dvaja pomätení dedulovia (ospravedlňujem sa všetkým nepomäteným dedulom). Ale že to s tými uniformami nerieši prokuratúra je zle.
andulka01 a v rečenom Bardejove sa zase mestskí poslanci postavili proti starostovi, keď ten privítal nejakého ruzzkého papaláša. Vždy máš takých aj onakých.
Odbočím od problémov veľkej politiky k tým súkromným . Pracujem z domu, nemám pevnú pracovnú dobu, robím v takom voľnom režime -keď potrebujem, odídem cez deň na nákup, na stretnutie s kamarátmi, na bicykel, či na nejaké podujatie. Preto si stretnutia so zákazníčkami dohováram na presný čas - aby oni nechodili zbytočne, ak nebudem doma, a ja aby som si zariadila svoje veci mimo čas, keď viem, že niekto príde. Nemám problém vyhovieť, ak zákazníčka chce prísť hoci aj skoro ráno, alebo až večer, či cez víkend. Rešpektujem nejaké to menšie omeškanie, aj keď v čase, kedy zákazníčku čakám, sa už nepúšťam do žiadnej riadnej práce, a je to taký hluchý, nevyužitý čas. V absolútnej väčšine to funguje, ale niekedy - ako včera - nie. Prvý raz sa pani ohlásila 15.11 a dohovorili sme sa na pondelok 18.11. Neprišla, ani nedala nič vedieť. V stredu zavolala, že by mohla prísť v piatok, ale tiež neprišla, a v nedeľu napísala SMS, či môže prísť dnes, o 18. hod. Dobre, O 18.30 napísala druhú SMS, že príde za pol hodiny. Dorazila pred 20. hodinou, a neunúvala sa ani ospravedlniť. Pre hotovú vec si má prísť zajtra, požiadala som ju, aby prišla v čase, ako sme sa dohovorili. Som zvedavá.
Já bych řekla, že máš dost velkou trpělivost s tou osobou.
Blanka no to víš, madam má pocit, že když pracuješ z domova, tak jsi k dispozici kdykoliv a to, že ona nepřijde, nevadí, protože jsi doma a něco přece děláš...
Utni to hned na začátku pokud s ní chceš obchodovat dál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.