BlankaRiziko podnikání. My už bereme zálohy i na datum konzultace, ale v každém oboru to nejde. Já bych s paní asi vyběhla. Haha. Máš svatozář.
Omfg
Ja som si hlavne potrebovala trochu uľaviť, a pomohlo ! Ak pani príde zajtra, ako sme sa dohovorili, tak dobre, a ideme ďalej . Ale nedochvilnosť obecne vnímam ako nevychovanosť .
Blanka jako já jsem relativně nedochvilná, ale tohle je teda fakt moc. Dvě hodiny? Nezávidím ti takové zákazníky ![]()
Blanka No tonje hustý. Já bych ještě trošku brala, pokud by k tomu paní přistupoval volné nějak víceméně v ty pracovní dny a pracovní hodiny, že by jako nepochopila, že to nedržíš. Ale když do toho meškání zahrne i večery a víkendy tak to je teda pěkný...
Blanka To je děsný.
Koniec dobrý - všetko dobré . Pani si dnes prišla pre zákazku / takmer / presne na čas, a jej nadšenie z opravených šiat bolo tak úprimné, že ma celkom odzbrojila . ![]()
Blanka stejne bych si u ni udelala cerny puntik!
Kokoska nebo aspoň vykřičník!
Já to říkám pořád, že na těch ostrovech už se silně projevuje izolace... To jsou případy, že člověk žasne
Samantha Ten případ je otřesný, ale o jaké izolaci píšeš?
Samantha hrozné, neuveriteľné, a to nielen kvôli tomu, že to tá „ matka “ dokázala urobiť . Okrem toho, že je to absolútne bezcitné konanie z jej strany, neviem si / a ani nechcem / predstaviť, ako mohol ten stav trvať roky ?! Veď to miminko plače, či je deň, či noc, neskôr vydáva aj iné zvuky - ako to mohla ostatná rodina nevnímať ?
Když jsem někdy na jaře slyšela, že adventní trhy v Brně bude zahajovat Leoš Mareš, protože Brno bylo zvolené evropským adventním městem, tak aby se té evropské úrovně dosáhlo, myslela jsem si, že je to nějaká blbost. Jak asi může Mareš pomoc obrazu Brna v Evropě a přitáhnout turisty. A musím pogratulovat marketingovému a tiskovému oddělení města Brna za skvěle odvedenou práci, protože už několik lidí mi tuhle blbost papouškovalo. Že jako to byl oprávněný výdaj, když jsou to ty evropský vánoce, aby to zahajovala taková celebrita ![]()
notna Nevíš prosím, kdy a jak se brněnské vánoční trhy zahajovaly? Nějak jsem to zaspala, koukám že stánky už pilně jedou, ještě před adventem, a celkové vyznění mě teda letos nějak příliš neuchvátilo.
Isca Přesně to z hlavy nevím. Minuly pátek se rozsvecel strom a předminulý pátek ten Mareš zahajoval trhy. Si myslím.
Isca 15. listopadu začal Moravak a Zelnak, o týden později Svobodak.
o zeměpisné, psychologické, ekonomické
Když jsem někdy na jaře slyšela, že adventní trhy v Brně bude zahajovat Leoš Mareš, protože Brno bylo zvolené evropským adventním městem, tak aby se té evropské úrovně dosáhlo, myslela jsem si, že je to nějaká blbost. Jak asi může Mareš pomoc obrazu Brna v Evropě a přitáhnout turisty. A musím pogratulovat marketingovému a tiskovému oddělení města Brna za skvěle odvedenou práci, protože už několik lidí mi tuhle blbost papouškovalo. Že jako to byl oprávněný výdaj, když jsou to ty evropský vánoce, aby to zahajovala taková celebrita
A kdo to měl spíš zahájit? Bolek Polívka?
Někoho asi angažovat museli... a vzhledem k smutnému nedostatku světově známých celebrit je to asi dost jedno. Ten obraz je spíš na dotyčném městě - jak se s trhy vytáhne, a třeba takové Vídni vytře zrak! ![]()
barbucha Dle mýho to mohl zahájit klidne mluvčí magistrátu s primatorkou a na věhlas Brna v Evropě by to mělo úplně stejný dopad a ještě by ušetřili.
To máš asi pravdu ![]()
Tohle je spíše do vlákna "co mě dnes zaujalo", leč zde není, takže sem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje