Ještě, že už stejně žádný sníh nebude.

Ještě, že už stejně žádný sníh nebude.

Sweet Potato Dik, ja to nemohla dohledat ![]()
continuity a v kolik hodin? ještě by mohlo být v 8h 8% dph, v 9 9 atak dále, aby se podpořilo dřívější vstávání pro zdraví lidu nebo tak něco![]()
Sweet Potato No krása. Takže na GFŘ opět prokázali svoje proslavené pochopení pro to, jak to probíhá ve skutečném podnikání ve skutečném životě.
Sweet Potato to nemůžou myslet vážně. ![]()
Oni už fakt neví jak by to ten podnikatelům taky zpestřili. ![]()
Přesně, ten koberec, pak ještě takový to lano, a podle mě kotva by měla mít jiný DPH než poma, čtyřsedačka jiný než dvousedačka... ![]()
viktorka_od splavu Třeba fakt je. Kéž by.
Z FB:

Sweet Potato dokonaly![]()
Sweet Potato ctu odzadu a ted jsem narazila na ty vleky![]()
TVL sila s tim pivem, asi to tady zacnu ukazovat pro obecny obveseleni!
Sweet Potato bohužel, já to teď dohledala na stránkách GFR. Je to asi nedomyšlene, ale ![]()
https://www.financnisprava.cz/cs/dane/novinky/2019/informace-sazba-dph-2019-02-01-lanove-drahy-9577

0zero7 nikdo ti to nebude věřit ![]()
s těma lanovkana je to ještě lepší. Já vůbec nevím,co budou dělat skiarealy, které neevidují průchody turnikety a třeba u těch přibližovacích vleku ani žádný turniket nemají. To je Absurdistat non plus ultra. Dávám tomu životnost tak měsíc.
Zlaté pivo. Nebo když si ho nechají hosté natočit do džbánku a pak si to rozlévají na zahrádce do sklenic, tak se taky musí vystavit nový daňový doklad?
stes no! musela bych to ukazat!
continuity no lanovky nepobiram vubec, co toje za kokot.nu ze rozpocitavat zpetne, fakt banda hlupcu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.