Blanka Vyspělá děvčátka jste byly. ![]()
Omfg
Blanka Jako z toho vtipu, že ideální míry pro muže jsou 90-60-40? (90 let, 60 milionů na kontě a 40° horečky? ;o)
To som ešte nepočula - ale tiež DOBRÉ ! ![]()
Blanka no takto, na maturitním plese chtěly moje spolužačky seznámit s mým otcem, kterého považovaly za mého bráchu. A ne neměl mě v 16.
continuity - a to vám kľudne verím, chlapi predsa nestárnu !
Hm, mně chodily otcovy milenky plakat na rameno, když je (překvapivě
) podved. Pamatuju jednu obzvlášť nešťastnou - byla mladší než já.
barbucha no tvl, to tedy musi jednu psychicky zocelit![]()
barbucha a co od toho čekaly? Že domluvíš tatínkovi, aby se k nim nechoval tak ošklivě?
Tak mě to nepřekvapovalo, věděla jsem jakej je, navíc jsem už byla dospělá, za dítětem nechodily ![]()
Hehe, asi. Pravděpodobně měly na rodinný vztahy zvláštní pohled
No, musela jsem je zklamat, nebožačky. Dědek stejně řádil furt, dokud mu to teda nezatrhla jeho druhá žena, prakticky rotvajler v sukních - chudákovi v květu pětasedmdesáti pak sklaplo ![]()
No vis jak, nikdo neví co hledá, až dokud nenajde. ![]()
S temi milankami jsi to tuším už psala, už tehdy mě to dost rozveselilo.
monis mně ukecaný nevaděj, pokud mluví k věci a nebo zábavně teda. Ale hlavně mám ráda chlapy usměvavé a ono jako, ono jich moc není, většinou se všichni tváří hrozně duležitě, a čim jsme starší tím víc. Ale když je někdo hezkej a ještě hezky se usměje, tak to jsem namotaná.
O tomhle jsem hodně přemýšlela, když jsem kdysi byla na seznamce.
ti chlapi (45+) se na fotkách zásadně neusmívali, takže jsem jim pochopitelně neodpovídala...
a toho, co vystavil usměvavou fotku, jsem si za 5 let vzala (to má za to!!
)
Blanka To mi zas připomnělo Ivana Mládka, že ideální žena je jako mořská panna, akorát naopak, od pasu dolů ženská ![]()
Aranel tak třeba můj tchán je starší než já jen o 18 let, takže objektivně nemůžu říct, že je vůči mně nějak starý, navíc v minulosti jsme měla přítele s plus mínus stejným věkovým rozdílem, kamarádky taky...takže věk mi na té zmíněné situaci přijde to nejmíň k podivení
Já jsem měla nejstaršího kluka jenom asi o 4 roky (a jenom hodně krátce). Prostě jsem jinej typ ![]()
Právě si vedle mě nějaká ženská v metru dělá makeup. Ale full stack - na řasy kleštičky a tři nějaké další věci,co ani nevím, že existují. Musí mít toho v batohu minimalne kilo.
A fascinovane na ni čumí i chlap, co sedí naproti.
Jsem vždy myslela, že k tomu patří i nějaká hygiena, umyté ruce a tak. ![]()
continuity - tak to by som rada videla ! ![]()
continuity Já nesnáším, když se někdo v socce jen češe, to malování musí být hrozný!
continuity ja zažila i lakování nehtů
Potrefenáhusa no fuj, tak to už je divadlo i c čichovým zazitkem
continuity taky už jsem viděla výrobu komplet makeupu v autobusu. Metro aspoň tak necuká jako ten bus. Hlavně, pro mě je to líčení taková celkem intimní záležitost, představa, že na mě zírá celej vagón, no fuj.
continuity Ve vlaku běžná věc. Ne často, ale občas to vídám. Dcera už mi taky párkrát řekla, že si něco z make-upu dodělá ve vlaku. Vysvětluju, rozmlouvám, ale těžko říct, jestli si to bere k srdci. Ony to dělají kamarádky, tak moje slovo nebude mít v tomto asi žádnou váhu. Naštěstí u ni jde většinou o rasy, tváře. Ale má dezinfekci na ruce a vlhčené ubrousky. Říkala jako proti argument k mé apelaci na hygienu ![]()
Potrefenáhusa ja zazila i pilovani nehtu, papirovym pilnikem. Ten zvuk
Kdyz zacala, tak jsem si myslela, ze zapiluje jeden nehet, ze se ji zlomil. Ale ona si pilovala vsechny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí