Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 04. února 2025 20:57

slniecko Vlasta Burian mel skvělou scénku. Končilo to "ergo kladívko, jsem svůj vlastní dědeček!"

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 04. února 2025 21:00

Zhruba takto:

oženil jsem se s vdovou ve věku 44 let. Má manželka má dceru ve věku 25 let; shodou okolností se stalo, že s touto dcerou mé manželky se oženil můj otec, čímž se stal mým zetěm, neboť si vzal mou dceru. V této souvislosti je má dcera ...zároveň i mou macechou.
Mé manželce a mně se v lednu narodil syn; toto dítě je bratrem manželky mého otce, tedy jeho švagrem. Zároveň, jakožto bratr mé macechy, je i mým strýcem, to znamená, že můj syn je mým strýcem.
Manželka mého otce, tedy má dcera, porodila na Velikonoce chlapce, který je zároveň mým bratrem, neboť je synem mého otce, a zároveň i vnukem, protože je synem dcery mé manželky.
Jsem tudíž bratrem svého vnuka, a vzhledem k tomu, že jsem manželem tchyně otce tohoto dítěte, jsem tedy v postavení otce svého otce a zároveň i bratrem jeho syna. Jsem tedy sám sobě dědečkem.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 04. února 2025 21:06

To s tým svokrom sa stalo u nás. Manzelka si začala so svokrom. Obe manželstvá sa rozviedli. Následne sa neverníci vzali a majú spolu 2 deti. Starší synovia (vrátane pôvodného manžela) sa k otcovi nehlasia.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 04. února 2025 21:56

Manželka zamilovaná do tchána je celkem archetyp, to je i ve Večne spievaju lesy. Bez toho naplnění teda. 

Přísně vzato, když se to povede, je tchán vyzrálejší verze toho manžela. Já jsem měla oba tchany mnohem starší než manžele, ale ani jeden by těch řízků nepotřeboval zas tak moc.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. února 2025 00:23

Kokoska

ano, to je ono!!!

Sweet Potato to je tiez dobre:))

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. února 2025 00:34

continuity otcove maji leckdy vetsi charisma nez synove, vem si napriklad Svehliky nebo Brzobohaty. Jednoznacne bych volila otce.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 05. února 2025 05:53

Kokoska se svehlikem teda naprosto zásadním způsobem nesouhlasím!!!!

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 05. února 2025 06:20

Potrefenáhusa jsem v tom s tebou!kdyz si predstavim, ze mel byt farar...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2025 07:02

Potrefenáhusa monis se Švehlíkem taky nesouhlasím, ale z Brzobohatým teda víc než stoprocentně.

Mému tchánovi by teda řízků nestačil vagón.

Online Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 05. února 2025 07:34

Evaeva muj tchan ten vagon rizku snedl sam, takze ja jsem v bezpeci

Tohle je ten pripad cloveka, co ma cerstvych 60, asi tak 160 kilo, mozna vic, loni po operaci obou kolen (muj fyzioterapeut se hrozne divil, ze ho nekdo dobrovolne operoval), coz uz se svym pristupem nema sanci nikdy poradne rozchodit. Posledni rok jsem ho jinak, nez sediciho v kresle u televize, nevidela. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2025 07:43

Zuzuli

Hele, přes vzhled bych se možná přenesla, ale jinak tam není vůbec nic.

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 05. února 2025 08:28

Kokoska jsem si našla foto starého Švehlika zamlada a vůbec. Mně se i po jeho čtyricitce líbí i Ondra Brzobohatý. Starý Brzobohatý měl charisma, ale mně přišel vždy moc hubený. 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 05. února 2025 08:29

Zuzuli Evaevamůj tchán byl velkej sportovec (naložil do letadla kolo, odletěl někam do Řecka a vrátí se zpět kolmo.) a zároveň byl mimořádně zručněj. Přijel a vymyslel mříž na sklep z toho, co měl v garáži. Jen tak kouknul a pravil: hm, tady pridelas tohle, taky pak zámek. já jsem si to v tu chvíli nemumela ani představit, jak to bude fungovat. Já jsem byla přesvědčená, že ten nápad bude stát tak desítku a ono to byla stovka za háky do stěny. Ale v tomhle mu bezmezně věřil I muž. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 05. února 2025 08:31

Evaeva Zuzuli muj tchan by o tech rizcich hlavne porad mluvil a samozrejme by je mel nejlepsi na sveteja ukecany chlapy nedavam, takze ja jsem taky naprosto v bezpeci. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. února 2025 08:35

Potrefenáhusa monis Evaeva Malvin to bude tim generacnim rozdilem, kdysi se moji mame taky zdali hezci herci, u kterych jsem nechapala.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 05. února 2025 08:41

monis :-D:-D Tak ted si mě upřímně rozesmála. 

Jako já měla kluky ruzné, s otci ruznými, někdy hrozně fajn a objektivně pohlednými, ale vůbec o tomhle takhle hypoteticky přemýšlet, no fuuuuj. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 05. února 2025 08:44

Kokoska ja si myslim, ze zrovna ja jsem schopna v kazde generaci vybrat sexy chlapa

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 05. února 2025 08:45

monis mně ukecaný nevaděj, pokud mluví k věci a nebo zábavně teda. Ale hlavně mám ráda chlapy usměvavé a ono jako, ono jich moc není, většinou se všichni tváří hrozně duležitě, a čim jsme starší tím víc. Ale když je někdo hezkej a ještě hezky se usměje, tak to jsem namotaná.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 05. února 2025 08:53

Karja my jsme ted byli pres noc na navsteve a jeden navstevniku porad mluvil. Takovy ten typ, co se natukne tema a on uz jede 20 minut monolog. Jako ze zacatku jsem si rikala peknej, zabavnej.....no druhy den po obede uz jsem vyhledavala prazdne mistnosti a behem odjezdu domu jsem v aute tupe zirala a a regenerovala mozek. Takze za me na jednu noc dobry ale na zivot bych to nedala

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2025 09:07

monis já bych si taky co se vzhledu týče vybrala v každé generaci