monis jenze vyberes treba jiny, nez starsi generace, tak jsem to myslela.
Omfg
Manželka zamilovaná do tchána je celkem archetyp, to je i ve Večne spievaju lesy. Bez toho naplnění teda.
To jsem teda nikdy nezažila a už jen ta představa - zejména s prvním tchánem - mě naplňuje hrůzou.
Na druhou stranu nechápu, když se někomu víc líbí otec, proč si teda brát syna ![]()
barbucha asi to zjistily až později, že otec se jim líbí víc ![]()
Z toho pak plynou ty rodinný rošády. Člověk by se měl rozmyslet včas!
barbucha tak mě se v životě líbilo víc chlapů, nejenom jeden. Jednoho jsem si vybrala, s tím jsem, v dobrým i zlým, ale zas to neznamená slepotu. Mě to vlastně doteď nenapadlo nad tím přemýšlet, ale rozhodně by to šlo. ![]()
barbucha tak víš co, tys taky časem zjistila, že sis nevzala toho pravého ![]()
To je holt život.
Zuzuli tak az na ty operovana kolena sdilime tchana ![]()
No to jo, ale abych ho vyměnila za jeho otce? To by bylo eště horší... tam by byl rozvod málo, řešila by to jen vražda (asi tak do dvou dnů)
Jinak je to holt život - dneska, jak se zvýšil věk dožití a zlepšila se i kondice, si málokdo vystačí jen s jediným partnerem jako naše pra/babičky, nenaděláš nic ![]()
Karja Jo, já na to taky nějak nejsem. Všichni, co jsem poznala, mi připadali hrozně starý.
Ta šikana v Hodoníně. 30 dětí a nikdo nic? Normálně si to natáčí?
Kan Bojím se to číst. Strašlivý.
Ja to hlavne nechapem z tej druhej strany...ze to otec spraví vlastnemu synovii.
slniecko Já bych u lidí hnaných nízkým pudem, ryzí charakter nehledala. :D
Aranel tak třeba můj tchán je starší než já jen o 18 let, takže objektivně nemůžu říct, že je vůči mně nějak starý, navíc v minulosti jsme měla přítele s plus mínus stejným věkovým rozdílem, kamarádky taky...takže věk mi na té zmíněné situaci přijde to nejmíň k podivení ![]()
Mermaid Jo, ségra mojí kamarádky chodila s mladším klukem, asi o 8-10 let. Jeho otec byl o deset let starší než ona, byl taky singl, normálně jsme jí říkaly, že je trubka a měla sbalit otce!
(který byl navíc hrozný sympaťák).
Já znám ze svého okolí opačnej případ, kdy známá chodila se starším a pak si začala s jeho synem. Už je s ním roky, on je o 15 let mladší. Starýho neznám, tak netuším, jestli si polepšila ![]()
Ako tu tak riešite tých starých pánov na ženení, tak som si nemohla nespomenúť na jednu vášnivú debatu s kamarátkami pri ktorej sme zabŕdli na téma láska a komplikácie s ňou. Boli sme vo veku 15 - 16 , čo znamená, že aj keď sme sami ešte na tomto poli skúsennosti nemali, cítili sme sa už poriadne dospelé a z rôzne múdrych pubertálnych , pôvodne serióznych, úvah sme sa dostali k úžasnému záveru - najlepšie je sbaliť nejakého starého , samozrejme bohatého , ten ti tak do dvoch rokov zomrie, to vdržíš a potom / s jeho prachama /si môžeš žiť, ako chceš ! Strašne sme sa pritom nasmiali ! Ani jednu nás ale nenapadlo, že to pre naše potenciálne budúce vnučky môže byť reálna úvaha .
Ospravedlňujem sa všetkým, ktoré majú doma podobný model, ale sú vedené skutočne láskou .
Blanka zlatokopky by ti dali za pravdu![]()
Blanka Jako z toho vtipu, že ideální míry pro muže jsou 90-60-40? (90 let, 60 milionů na kontě a 40° horečky? ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí