Friga Brrr.
No, občas si dodělávám řasenku (ne teda kleštičky!), ale stydím se.
Friga Brrr.
No, občas si dodělávám řasenku (ne teda kleštičky!), ale stydím se.
Už jsem zažila i stříhání nehtů v přiměstském autobusu
olte tady je i zelený smajlik na místě
olte já taky a dokonce i vydlabávání bordelu ze zubů a odhazování toho do prostoru vagónu metra
Potrefenáhusa ja zazila i pilovani nehtu, papirovym pilnikem. Ten zvuk
Kdyz zacala, tak jsem si myslela, ze zapiluje jeden nehet, ze se ji zlomil. Ale ona si pilovala vsechny.
Presne toto jsem jednou zazila v kostele pri bohosluzbe ![]()
Pre mňa je to tiež súkromné a neviem si zvyknúť, že jedna kolegyňa každý deň pred odchodom z práce sa maľuje, no ja tomu nerozumiem, čo všetko robí, ale nanáša si všeličo. A to 4 z 5 prac.dni sadne do auta a ide domov, kde je o 5 minút.
letfenixa moje kolegyne v prvni praci se taky malovala pred odchodem domu. Do prace chodila nenalicena, protoze jeji muz byl zarlivy blazen a nedovolil ji to. Ale doma musela chodit upravena, nacesana a namalovana, ale smel to videt jen on. Jen teda nechapu, ze se nenamalovala v praci hned rano, on ji tam nechodil kontrolovat. On byl vubec pripad, byl tezky astmatik a kazdy rok jezdil do lazni, mel tam i nejakou babu, ale tu kolegyni tak ovladal, ze skakala jen podle nej. Nosit smela jen to, co ji vybral, cesat se smela jen podle jeho vkusu, i kdyz dlouhy vlasy nemela moc kvalitni a stvaly ji. Myslim, ze on mel hlavne strach, ze by se treba nekomu zalibila, zjistila, ze ma taky nejakou cenu a prestala skakat kolem jeho posvatne osoby.
letfenixatřeba jde jeste někam na nákup,pochůzky a tak. Já teda nenanáším všelicos, ale taky se maluju ráno a ještě odpoledne:D, ze mě to vždycky sleze a ještě jak pracuju doma, tak rozpatlam třeba řasenku, jakoze jak si mnu oči a nedávám prostě na tu úpravu během dne nějak pozor. Tuhle jsem se vysmrkala kolegyni během hovoru do telefonu, a říká ji ,,Ježíš promiň, já jak jsem furt doma, já už začínám ztrácet základní sociální návyky,,:D
Kokoska To je děsivé.
continuity zlatej make-up, to se člověk dobře zabaví, nebo něco přiučí. My jeli v sobotu metrem a naproti na sedačce nějakej "píííp" kouřil tu elektronickou smradlavou cigaretu. Metro celkem narvaný, samozřejmě nikdo nic neřekl, aby ještě nedostal dělo. Proti tomuhle smradu ještě zlatý klasický cigarety.
Sweet Potato ja jsem pak sla na materskou, tak nevim, jak dopadli.
Karja ako hovorím, 4 dni z 5 ide rovno domov.
Ja sa nemaľujem vôbec, ale keď som sa ešte aspoň trochu, aj tak som nikdy nepoužila make-up, max lícenku.
slniecko tomuhle, podle toho, jak se zvedal a jak šel, bylo u zadku všechno a všichni....
Potrefenáhusa ja zazila i pilovani nehtu, papirovym pilnikem. Ten zvuk
Kdyz zacala, tak jsem si myslela, ze zapiluje jeden nehet, ze se ji zlomil. Ale ona si pilovala vsechny.
To je hnus!
Copak ten zvuk, jakkoliv děsnej - ale co ten prach co jde od toho?! To bych nedala!
Jinak malování v mhd mě nechává zcela chladnou, až na to že to je směšný... jsem zvyklá, anžto v příměstským vlaku u zřítelnice se pravidelně maluje/opravuje makeup dobře polovina holek (a není to dlouhá jízda, v centru jsme za čtvrt hoďky). Navíc mají ten makeup všechny moc hezkej, oni to tam snad berou ve škole
Na rozdíl od nás kde člověk kolikrát vidí prapodivný zjevy s ještě prapodivnějším líčením.
barbucha No tady je to styl Serjoška, kolikrát i ty ukrajinky maj lepší makeup. V létě jsem musela v praze popojet tramvají a stála nad paní, kterej se odchlípl smeták z víčka, očividně ji to vadilo, takže to prstama pořád rovnala a vzhledem k tomu, že měla na víčkách dost vrstvu stínů, tak si z toho udělala monokl.
barbucha asi mají švédský holky lepší vzory než Lelu, Agátu a jim podobné. Vyskytujou se vůbec ve Švédsku takové zjevy jako tady?
Já nevim jestli vůbec nějaký vzory mají, jsem si nevšimla že by zřítelnice a její kámošky něco takovýho sledovaly nebo probíraly. V každým případě jsou tam holky z 99% pohledný, hezky - ne, krásně! nalíčený a většinou i příčetně oblečený. (pokud teda nejedou na koncert Taylor Swift, to bylo jak maškarní
) Jako jo, občas jsem tam zahlídla i neupravenou nebo málo hezkou, neřku-li dokonce i tlustou holku, ale to jsou výjimky a většinou z řad nepůvodních obyvatel, slušně řečeno. Já na ty holky ráda koukám, jsou fakt pěkný ![]()
Ty smetáky, to je zlo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.