A ja rizeni miluju. Ovsem ve chvili kdy jsem v Turecku v Antalyi mela v aute 4 deti a chcipl mi mobil s navigaci, byla tma a prselo...no rekneme ze jsem zazila kde co, ale tohle vedlo:D
Koronavirus
Aranel já myslím, že kdo to tam někdy neprojel směrem k zámku po kolejích, tak nikdy nebyl v Liberci
).
Stane se i místním, dokonce opakovaně ![]()
už asi nepřekvapí, Královehradecký kraj dostane další 2-3 týdny o 40 % menší počet očkovací látky a určitě nestihne do konce března proočkovat lidi starší 80ti let...
Teď by ale vlastně byla vhodná doba na to, aby se ukázali vlastenci, nadávající na neprověřenou americkou vakcínu (protože je to jenom špinavý byznys) a stoupli si do fronty na Sputnik.
V Ostrave na fakultce udelali ockovani pro 80+ v prvnim patre bez vytahu. Po schodech![]()
Aranel No presne, jako je to opruz, ale prece jen takhle cerstve spolu dva, to muzete vynlmyslet spoustu kvalitnich programu;-)
Aranel Tak vylet, prochazka, sport, nejaka lepsi vecere doma nebo z okna;-)
Liesel Tak u nás chce očkovat jediná doktorka, ta která má 72, objednala se v nemocnici a včera tam šla. Vrátila se bez očkování, že není vakcína.![]()
MP Meri No já třeba s odbočováním vlevo nemám problém, ale máme tady křižovatku, kdy vjíždíš z vedlejší na hlavní, kde je opravdu dost provoz a trefit mezeru je hodně ošajstlich, zvlášť když ti z té hlavní odbočují do vedlejší, takže zpomalují a blikat začnou na poslední chvíli....a to je téčko, ani neřešíš protijedoucí. Tak tady fakt, když můžu, jedu jinudy.
tak co, kdo se vsadí o další velikonoce v lockdownu?
na nějaké rozvolňování v únoru to zatím nevypadá a pokud rozvolní v březnu, tak do velikonoc se to akorát tak rozjede. před velikonoci nebude naočkovaná ani ta nejnutnější skupina.
uplyne rok, a budeme na tom asi desetkrát hůř než tehdy.
viktorka_od splavu Mně ještě v autoškole dali jednu cennou radu-vycházej z toho, že všichni ostatní řidiči jsou idioti (volně parafrázováno). ![]()
Garfie já sa teda snažím, ak to ide, v takýchto zložitých úsekoch vodičov púšťať, i keď mi inštruktor vtĺkal do hlavy, že sa nemám vzdávať svojej prednosti, ale tak už mám odhad, kedy si môžem dovoliť niekoho pustiť, a či to dotyčnému vôbec pomôže.
paktofonika
V tomto se dobře pozná, kdo je zvyklý jezdit po městě a kdo jezdí spíš po dálnici, nebo vůbec takové ty maziměstské trasy. Třeba můj muž je pochopitelně daleko zkušenější řidič, ale já mám hodně naježděno po centru a myslím, že jsem v tomhle ohleduplnější. Ale ta křižovatka, o které mluvím je dost specifická, není moc přehledná a ta hlavní je na rovném dlouhém úseku, kolony tam nebývají, takže většina lidí tam má tendenci to rozjet trochu nad míru, navíc ty můžeš pouštět, ale řidič v protisměru ne...
Garfie a proto mame v kazdem aute kameru. Nektere situace by zaslouzily poslat do mistru volantu. Ted nam to zachranilo neprijemne opletacky, muz velkym brzdenym vlekem sejmul zaparkovane auto v krizovatce, no a nez jsme se tam vratili s policajty tak ho chlap stihl posunout dal...
rasaNori To je rozumné, přijde mi, že je za volantem těch psychopatů čím dál víc.
Garfie jj, púšťam tam, kde to poznám a viem, že to má zmysel, neohrozím ostatných účastníkov a nebudem brzdiť tri ulice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY