Jiná Realita já. A nejen Velikonoce.
Koronavirus
V Ostrave na fakultce udelali ockovani pro 80+ v prvnim patre bez vytahu. Po schodech
Ovšem ten smích by mě přešel jít tam s se starým nemohoucím ![]()
notna No tak to by mi musel někdo toho tátu vynést, schody dá jen směrem dolů s dopomocí.
Na Vinohradech byl taky přístup k boku pavilonu pár schodů, ale naštěstí se to dalo obejít sice delší cestou, ale skoro po rovince.
Tohle fakt byla nějaká chytrá hlava ![]()
notna ona tam teda pro vozickare byla plosina, ale bez stabilni obsluhy. Takze tam co 15 minut naklusala sanitarka, odvezla a privezla 6 na voziku, jenze tim zablokovala to schodiste, ze. Proste zase nekdo uvazoval...
viktorka_od splavu Mně ještě v autoškole dali jednu cennou radu-vycházej z toho, že všichni ostatní řidiči jsou idioti (volně parafrázováno).
na to jsem tak nejak prisla sama![]()
Karja Ze slova "procházka" už začínám mít osypky ![]()
rasaNori To nepochopíš...
zajímalo by mě, jestli když jsou někteří objednaní na termíny očkování třeba na následujících 14 dnů, došla vakcína, má se prý zastavit očkování...takže těch 14 dnů všechny termíny propadnou...jestli se tím pádem tihle lidé automaticky přesunou za ty, kteří mají termíny po nich? třeba na březen, na duben?
Jiná Realita nebo budou muset sami znova hledat termín? no, to bude asi nejpravděpodobnější..![]()
já dnes ať si přečtu o koronáči cokoli, je to všechno wtf.
další je havlíček a jeho naprosto geniální žvýkací testy, které jsou prostě naprosto geniální a budou fugovat asi tak, že před uvaděčem každý bude žvýkat test a pak mu ho vyplivne do ruky, a současně si bude muset každý nosit tiskárnu, aby si vytiskl jejich 48hodinovou platnost
zajímavé.
Jiná Realita Moc velké wtf. Většinu času věnují handrkování ohledně vleků a lanovek. Děti nemůžou do škol, a hlavní starost Vlády jsou vlekaři, protože komouši si dupou.![]()
Sweet Potato o dětech čtu teď. já myslím, že na toto pololetí děti zase zůstanou bezpečně doma. ještě že žádné nemám, ale to je jedno, katastrofa jejich vzdělání se někdy v budoucnu dotkne i mě.
Jiná Realita za cca 1,5 měsíce budou děti už rok doma....
zajímavý postřeh pod článkem o těch žvýkacích testech.
pokud stačí žvýkací test, proč se tedy nedělají výtěry z pusy?
ne z krku, z dutiny ústní, třeba pod jazykem, nebo pokud je nutno mít nějakou expoziční dobu, proč člověk nesedí pět vteřin se štetkou v puse?
LieselJá myslela, že pustí alespoň ty maturanty. To fakt mají maturovat po roce doma? A jak bude vypadat praktická maturita z něčeho na co rok nesáhnou.![]()
Sweet Potato já mám taky pocit, že nejdulezitejsi tema jsou vlekaři. ![]()
A ještě jak v pětce otevřít fitness centra.
continuity bych řekla, že vzdělání nemá moc silné lobisty...
![]()
continuity Fitness bych otevřela taky. Mimo školy je to jediné co mi chybí
.
Garfie Aha, tak to tady u nás funguje, nevěděla jsem, že někde ne. Knihy se potom vrací do takového boxu před knihovnou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY