JennyforTeta neměla zapaskovany nic. V té naší jsem se ptala už na začátku roku a nedostali z vedení příkaz. Takže se tam daly koupit punčocháče, ponožky i nejake spodní prádlo od značky bellinda. DM to mělo zapaskovany.
Koronavirus
Evaeva Tak asi už je to jak zjara, máš-li v sortimentu dětské ponožky, můžeš v klidu prodávat dámskou konfekci, umělé květiny, kufry a tančícího svítícího trpaslíka. Viz u nás ten vietnamský obchod.
Tak ale je mi to asi jedno, každý dělá, co mu systém dovolí.
Spíš mne dneska nadzvedávají ty výroky o zastavení očkování, pak zas dementi od nejvyššího, pak zas že stejně musí zavřít krám, bo vakcíny nět.
Já už jen doufám, že táta dostane tu druhou dávku, že s tím počítali a mají to někde schovaný a pak už je mi všechno jedno. Stejně nenadělám nic.
Jennyfor ja dneska cetla ze zastavuji nove registrace prave aby bylo na ockovani tech co cekaji na druhou davku
Tak babis o doporuceni zastavit ockovani nic nevi.
To uz je moc,tomuhle nesahaji anticke tragedie ani po kotniky.
Jiná Realita On on tom nic nevi ani Blatny, nebo si to nemysli...![]()
mirajo vi o tom vubec nekdo neco
ne,tohle se fakt neda komentovat.
Ja porad mam to nutkani predstavovat si,ze by misto viru byla valka,pripadne nejaky vir a la mor,a vedla by nas tato banda ubohych hrabivych bridilu.
Tak přemýšlím, když mámě zrušili termín v Benešově, ale ještě před tím jsem zadala preferované místo FN Plzeň, kam ji tou slibenou zvaci SMS pozvou. Pokud se teda vubec někdy dočká.
Můžou za to očkovací místa...![]()
Místní nemocnice o budoucích rezervacích informuje takto. 
Sweet Potato ted jsem to videla, to fakt jednomu dochazi slova.
Sweet Potato Muzou za to negramotny koordinatori v krajich...![]()
Otec ide zajtra na očkovanie!
A u nás vraj majú otvárať kníhkupectvá
to je asi další Igorov plán, aby sme sedeli doma, čítali si a necourali vonku
letfenixa Knižnice môžu byť oddnes otvorené. Nezachytila som info o otváraní kníhkupectiev či iných obchodov.
Jiná Realita anticka tragedie ma svy pravidla, strukturu, coz se o konani nasich politickych komediantu rict neda, tam je to krok vpred, dva kroky vzad, v pripade potreby ukrok stranou. Mam teda obavy, aby to jak predepisuje posledni faze anticke tragedie neskoncilo i u nas katastrofou.
letfenixa muj ma jit pozitri, dneska mi prisel nejaky pripominaci mail. Jede tam s nim segra, jsem zvedava, jestli to klapne.
Jiná Realita On on tom nic nevi ani Blatny, nebo si to nemysli...
Přesně, když jsem tohle (a to Babišovo vyjádření) četla, tak jsem dostala záchvat smíchu, ale poněkud hysterického!! ![]()
Kokoska Nemá přijít v závěru Deus et machina? ![]()
dorota tak knižnice by boli fajn, bolo to len odpocute
eM napada te nekdo, kdo by to v soucasne situaci mohl byt? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY