Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:00

eM ja cekam v zaveru vybuch yellowstonske caldery nebo pristani martanu,to by sedelo k celkovemu prubehu deje...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:00

Garfie Tak to nebudu říkat o kterou knihovnu jde, protože přes okýnko funguje. Knihy dostaneš v balíčku a vracíš je do boxu venku. Nenapadlo mě, že je to něco mimořádného a nepovoleného. 

Online Tulipe
2474 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:00

Ja se Babišovi vyhýbám, teď jsem viděla ten rozhovor s ním na ČT a budu se tomu vyhýbat dál. Jakou škálu ubohých výroků tam předvedl

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:02

Jiná Realita ze tys koukala na Prima Zoom?

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:04
Reakce na Tulipe:

Ja se Babišovi vyhýbám, teď jsem viděla ten rozhovor s ním na ČT a budu se tomu vyhýbat dál. Jakou škálu ubohých výroků tam předvedl

mam jenom jedny nervy. 

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:09

Kokoska otec má mnoho chorôb, tak som zvedavá

Offline nika
685 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:21

Renusatko mělo by to být bezkontaktní, tedy bez kontaktu se čtenářem. Naše se drží nařízení striktně a koukala jsem na Městskou knihovnu Praha, a ti to mají stejně. Vím, že menší knihovny to nějak praktikují, tak to je fajn. Každopádně doufám, že od pondělka už budeme fungovat takto všichni.

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:29

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:32

slniecko adresat nezastizen, o dalsi pokus o doruceni pozadejte na telefonnim cisle xxx v pracovnich dnech mezi 8- 18 hod.

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:33
Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:34

slniecko všude je to stejný

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:38

rasaNori no v tu chvíli, co jsem to psala, tak jsem právě četla, že Blatný řekl, pak zas Babiš že neřekl, pak zas že v tom mají bordel nemocnice, no prostě už je v tom takovej chaos, že mi to přestává moje stará unavená hlava brát. A to mi není těch 80+, ti snad ať už ty televize vypnou.

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:40

Inak, u nás prebieha zase celoplošné testovanie, tak som včera bola a vlastne všetko bolo ok, akurát ma dorazila pani, ktorá mala na starosti administratívu.

Pôvodne som ísť nechcela, manžel ale mal termín a nakoniec sa dal testovať inde skôr, tak som si povedala, že ho využijem a šla som.

Boli tam na to dve podala som im papierik s poradovým číslom, občianku, a čakala až do teda zadministrujú. Pani zapisuje, diktuje druhej, ktorá to zapisuje do počítača(inak toto som fakt nepochopila, oni mali fakt jednu kópiu ručne písanú), kukne na monitor, zamračí sa, druhá pani sa začala viditeľne zmenšovať a snažila sa neexistovať, alebo aspoň splynúť s pozadím, a tá prvá na mňa začala...takže VY ste boli predtým na tých PÉCÉER testoch, čo??? (to by ste tam museli byť - tie písmená PCR normálne viseli vo vzduchu vo veľkokapacitnej trojrozmernej verzii a v bolde) Ja že, no..áno....no a spustila...no tak to Vás nabudúce nezoberieme len tak na manželov termín, to si budete musieť sama celé vybaviť, a my vám pošleme esemesku, kedy a ČI vôbec vás vezmeme....našťastie si po mňa prišla zdravotníčka na odber medzi tým, lebo som sa bála, že  ešte chvíľu a sa budem tak smiať, že mi ten odber ani nebudú vedieť spraviť.

Takže, už sme tu rúškari vs. antirúškari, očkovači vs. neočkovači a najnovšie aj PéCéeRkári vs. antigeňáci !!!!

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:42

A proč jako nová registrace? To se má člověk zase od začátku zapsat se všemi osobními údaji, aby mohl čekat na další kolo, jestli ho někdo vyzve na termín?
Vždyť už tam všechny s rezervovaným termínem, co jim ho zrušili, mají už jednou zaregistrované. To jim nemůžou jen poslat náhradní termin?

Tomuhle systému teda fakt přestávám rozumět.

Offline Mags
181 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:49

Jennyfor No Blatný a Dzurilla, říkali, že nová registrace ne, že pak právě přijde sms až budou nové volné termíny. Ale některá nemocnice už to zas komunikovala, že je třeba se znovu zaregistrovat. Kocourkov hadr toto. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:50

Maky Tak teď jsem náhodně u táty na čt24 zaslechla, že ten, komu rezervaci zrušili, se nově registrovat nemusí, že SMS budou chodit podle věku. 

Offline Mags
181 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:55

Tak hlavně, že chtěli otevírat. To nemůžem, tak budem ještě zavírat. Musíme ukázat, že makáme!!!

Offline Maky
319 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:56
Reakce na Jennyfor:

Maky Tak teď jsem náhodně u táty na čt24 zaslechla, že ten, komu rezervaci zrušili, se nově registrovat nemusí, že SMS budou chodit podle věku. 

​Aha. No necháme se překvapit. To výše je ofiko prohlášení naší nemocnice. Přece si to nevycucali z prstu? To museli odněkud opsat nebo ne?

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 21:04

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 21:22

Sweet Potato ja si snad Twitter pořídím