Sweet Potato ale jinak je to cely fakt strasna tragedie...
Koronavirus
a víte, co je na tom nejhorší?
jak lidi píšou na internety "počkejte do voleb, to vám spočítáme, ten bordel"...mno ale za koho je hodlají vyměnit? za tu nemastnou neslanou opozici?
Tak jsem si tu tiskovku asi po třech měsících poslechla. Nu...
co je to Iniciativa Sníh? To jako že už nám nic jinýho nezbývá, než se vrhnout na kokain?
A jak pojebal Blatníčka, chudáček ![]()
Jiná Realita bojim že za piráty
a co že chce ten babiš teda zpřísňovat a proč, když některé kraje jsou už přes týden řekla bych i ve třetím stupni?
Tak a máme po okýnku. A to jsem byla chvilinku optimistka. ![]()
Jiná Realita mě by zajímalo, proc prepracovavali toho blbyho cokla.
slniecko pochopila jsem to dobře, že primátor bratislavy prohlásil, že bratislava už žádné další plošné testování, pokud jí to nenařídí hygienik, neudělá? (z nějakého důvodu se mi překládají na fb slovenské testy třeba do němčiny nebo do angličtiny
).
nika mě taky, když se jím nikdo neřídí. asi aby předvedli, že makají.
Jiná Realita tak dlouho si budou hrát s lidma, až poteče krev.
nika v česku krev nepoteče, my jsme takový výhradně pindavý národ :) ale tak dlouho budou navrhovat zpřísňující kraviny, až najednou zjistí, že celý národ sedí v hospodě.
Tak hurá, konečně ty výtěry nebudou tak nepříjemný, na to půjde každý rád:
Jennyforjen aby to nebyla oboustranná tyčka a ten druhý konec nebyl pořád do nosu ![]()
slniecko pochopila jsem to dobře, že primátor bratislavy prohlásil, že bratislava už žádné další plošné testování, pokud jí to nenařídí hygienik, neudělá? (z nějakého důvodu se mi překládají na fb slovenské testy třeba do němčiny nebo do angličtiny
).
áno.
Jiná Realita To už budou takzvané Špíz testy
Našla jsi to někde ofiko nebo jen usuzuješ podle článků o zpřísnění? Já taky napjatě čekám na výsledek, pracuju v MKP.
Pokud nepovolí okýnko v psovi, tak u nás rozhodně není bezkontaktní výdej na pořadu dne. Není vůbec v silách tak velke knihovny domlouvat bezkontaktni výdej někde po telefonu nebo mailu, nemůžeme knihy nechat jen tak někde na okně nebo na lavičce, nedokážeme to bez výdejních boxů zajistit.
Už dlouho před covidem se o nich mluvilo, jak by něco takovýho bylo skvělý. Ale to je hudba budoucnosti, rozpočet teď bude určitě osekany na kost. Nedovedu si představit, že bychom něco takového mohli pořídit. Taky máme kolem čtyřiceti poboček, jeden, dva, tři by ani náhodou nestačily.
žluťásek píšeš to přesně. My máme provozu 34. Taky napjate čekám, jestli ten novy PES bude platit. Když můžou hospody vydat přes okénko jídlo, proč ne my knížky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY