Zarinya držím palce, dobře dojeď!
Koronavirus
mirajo
děkuju
tak, a tady máte důkaz, že ve vakcínách jsou čipy! protože všude na světě chybí, takže aha! je jasné, že se všechny daly do vakcín...![]()
Lamicka My tchány naposled viděli loni na Vánoce. Taky nechtějí, ale myslím, že už jim to trochu leze na mozek, zrovna včera jsem mluvila s tchýní a zdá se mi, že na to psychicky není úplně nejlíp. Asi tomu přispěla i smrt kmotřenky, sice jí bylo 93, ale byla relativně v pořádku, neměla vlastní děti, nikdo za ní do domava důchodců nemohl a zjevně to zabalila. No a tcháni jsou teď v rámci rodiny nejstarší, asi to na ně nějak celé dolehlo.
Tady je patřičné misto. Na kontrole mi zjistili pokovidove poškození plic. Pro svoji práci určitou kondici potrebuju, tak zrovna přemýšlím, jestli se to zlepsi(nikdo neví), nebo budu muset změnit místo nebo... Děkuji za odložení.
Mha Ježíš tlapkam ![]()
Já bych zkusila alespoň zavolat do toho post covid centra do Hradce Králové, asi to máš z ruky, ale třeba té nasměruji.
A nevesej uplne hlavu, spoustě lidí se to zlepší. ale trvá to dlouho. ![]()
Jennyfor kup si tu čokoládu, udělej si kafe a vykašli se dnes na zprávy. Stejně to bude všechno tady.
continuity Díky, už nějaký postup a vyšetření mám naplánovaný. Jenom je to další nejistota v blbě době. Tohle se asi musí v práci hlásit, že? Achjo![]()
Mha držím palce, ale tohle poškožení pokud je do 3 měsíců, tak právě v Hradci říkají, že i "běžný zápal plic" udělá změny na plicích a chvíli to trvá, než se to srovná, snad to spraví čas![]()
Liesel Díky, tohle si budu říkat pořád dokola![]()
Mha A jejda... Věřím v postupné zlepšování a moc držím palce! Tys neměla nijak těžký průběh, ale, nebo se mýlím?
Mha podle toho, co máš za práci.
Mha v Hradci dělají právě dlouhodobou studii změn po covidu a říkali, že do 3 měsíců nemají z dlouhodobého hlediska velkou váhu a že kontrolují po půl roce, mají rozdělené lidi na ty co byli v nemocnici a ti co byli doba, změny pozorují, ale s časem se to lepší.
Mha to jsem taky zvědavá, z čeho bude praktická, když praxi skoro rok nemají.
Myslím ale, že maturantum sklaplo. Nechtěli se moc prý připravovat, Čekali, že jim maturity osekaji a ono nic, jen bez písemných.
Od února už budeme asi jenom opakovat k maturitě a k závěrkam.
Nejlepsi vy u učebních bylo zrušit teorii a dělat do zkoušek jenom praxi.
A další otázka, KDY závěrky a maturity nakonec bjdou
"Asi bych si měla naordinovat čokoládu s oříškama a kafe z toho novýho kávovaru a vypnout dneska už ty internety."
K tomu jsem už došla. Zdaleka nečtu tolik věcí jako dřív, zprávy sleduju na půl ucha a tiskovkám se vyhýbám. Teda ne že bych vůbec nevěděla, co se děje, ale nedohledávám si deset článků o stejném problému a už nějak ani nekoukám každý den, kolik přibylo nebo ubylo nakažených. Možná budu časem překvapená, až vystrčím hlavu z písku, ale to neustálé dávkování katastrof mi fakt nedělá dobře.
andulka01 Právě že docela lehký průběh s pomalým uzdravování, ani jsem nekaslala, spíš ta únava a zadychavani.
continuity teď na částečným HO v pohodě, ale v normálním provozu bych to teď nedala. Ale zas to nevypadá na rozvolnovani, takže se budu držet rady Liesel.
A Dekuju. Mám teď omezené stěžovací možnosti. ![]()
Jiná Realita ekonomickou krizi bych určitě zatím neviděla, ale šetření je vidět všude, třeba na zařízení ve výrobě (ono se jim to tedy ve špatném už vrací, hlavně, že ušetřili na servisu
), posouvání investic, na lidech....
andulka01 těžký průběh prave vůbec není podmínka tech dlouhodobých nasledku.
Mha Taky přeji, ať jsi v pořádku a ať se to úplně vyléčí !
Mha držím palce, ať se to srovná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY