Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 13:53

Mha No teda. Měla jsem to stejně. Hele ale fakt to prostě bude pomalé zlepšování, zatím bych změnu práce úplně neřešila (teda pokud se ti tam líbí). Možná se mrkni na nějaké lázeňské pobyty, tuším ty pocovidové dělají Luhačovice.

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 13:55

Mha asi bych to nechala až na chvíli, kdy to v práci nedáš. Ono ta ztráta zdravotní způsobilosti občas nastane u muže v práci a je to teda dost komplikovane.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 13:55

Jiná Realita Tak nám chodí jarní zboží a úplně se mi tmí před očima, když vidím, jak je všechno zdražené. Ale šetření u lidí zatím moc nepociťuju. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 28. ledna 2021 13:55

Dadoo Já myslím, že maturanti spoléhali na tzv. Slovenskou maturitu. 

Ale ti učni bez praxe... Některé provozy tady i zrušili,  jestli stihnou nové nasmlouvat nebo spoléhají na nějaké simulovane prostředí ve škole? Třeba u lesních mechanizatoru trochu problém... 

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 13:55

continuity No to mě právě trochu vyděsilo, měla jsem stejný průběh jako Mha.
K práci ty plíce tolik nepotřebuju, ale k ostatnímu životu jo :-)

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 13:58

andulka01 já taky, ale už jsem měla pocit že dobrý a muž si na běžkách o vikendu vyrobil rýmu a už ji mám taky a škrábe mě v krku. Tak nevím

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 13:59

Mha To je pech. :-( Ale držím pěsti, třeba se to ještě srovná. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 13:59

A ještě k tomu, že už není co omezit. Kdyby se lidé chovali jako na jaře, asi jsme na tom nesrovnatelně lépe. Zrovna jsem si vyslechla telefonát jedné mladé maminky, která si sedla u nás v krámě a vyřizovala , že jí někdo zavolal.No vlastně domlouvala odpolední návštěvu , co jsem pochopila asi 5 matek s dětmi. Člověk by neposlouchal, ale křičí do telefonu asi tak 2 metry ode mne. Vždyť proboha tolik lidí nic nendodržuje! 

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 14:04

Mha jsem slysela, ze uz nektere lazne delaji pocovidove pobyty, snad Luhacovice? Otazkou je, jak doopravdy na tom pobytu leci..?

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 14:08

odkaz na FN HK - postcovid studie

Offline Mha
příspěvků moje polička 28. ledna 2021 14:09

nonemy Kokoska Garfie Dekuju moc. Srovná se to

continuity A šéfovi to zatajím, už tak je dost labilní. Včera řekl, že pana XY asi zabije. Rukama naznačoval škrcení. 

Online Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 14:10

Bohužel, spousta lidí nedodržuje nic. A ono se nelze moc divit. S velkou slávou vyhlásili psa, fajn. A od té chvíle nedělají noc jiného, než že ho upravují a nenaplňují. Neumějí vysvětlit, proč se nerozvolňuje, když jsme už 2 týdny ve čtyřce. Jo, já osobně beru narvané nemocnice jako pádný důvod, ale většina lidí vidí jen kecy, lži, žádnou koncepci. Týden řeší, jak pustit vleky a najednou bez vysvětlení otočí na pětníku a zpřísňují. To je prostě neobhájitelné. Maturanti se do škol nevrátí, ale řeší se fitka? Atd atd.

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 14:12

Sweet Potato ono by bylo možná lepší, kdyby ty informace a nařízení vyhlašovali tak jednou za 14 dní, ale pak aby na nich trvali. Takhle to je přímý přenos nerozhodnosti a bezradnosti a to fakt není dobrý.

Offline Mha
příspěvků moje polička 28. ledna 2021 14:12

baltik Luhačovice jsou krásné. A kdybych se nelecila, mohla bych se tam aspoň věnovat nemravnému životu. Posílala bych vám fotky samozřejmě.

Teda myslela jsem obžerstvi. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 14:15

Sweet Potato

pssst, zlínský kraj je ve trojce, už asi týden, podle psa...

Online Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 14:15

Kokoska Přesně tak. I když těch lidí, co to pravidelně sleduje (natož denně!) je asi mizivé procento. 

Online Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 14:16

Jiná Realita Tak Praha si nikdy nestála špatně. Ale celkem chápu, že uvolňovat po krajích, neřku-li ještě menších celcích, nelze.

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 14:16

Mha do Luhačovic bych jela i bez léčení, už ty lesy a vzduch, mně se tam moc líbilo. Teda jen dovolená bez lázní, ale krása. Byl konec léta a přežírali jsme se ostružin všude na stráních. Takže obžerství included

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 14:18

Kokoska Sweet Potato Ono ma kus masla na hlave i opozice, kdyby vládu v těch razantních opatřeních podpořila, tomuto handlováni se vyhneme ( o nic jiného totiz nejde,  vláda slíbila, že to zváží,tak zvažuje).  

O těch vlecích začli komunisté, možná kdyby Babiš vyhlásil, že zadat za těchto podmínek o prodlouzeni vubec nebude, konečně by se jim rozsvítilo, co vlastně dělají. Jako Babis sklízí, co zasel, hájit ho nemíním, ale odskaceme to všichni.