Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 15:03

continuity A k akceptaci testování ani tohle nepřispívá...blicího nedám, ale chuť mám velkou. 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/web-pro-prymulovo-testovani-zmenil-vlastnika-z-panelaku-na-venkov

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 15:03

Pavlena žádné šťourání v nose dnes není na pořadu dne a proto jsou školy taky zavřené.  od stavu, že vám to někdo ukáže na jednom cloveku v televizi po stav, že tak budeme schopni validne otestovat 100 tisíce dětí je docela dlouhá cesta a v ČR ještě zpestřena velijakymi výmoly a zatáčkami. 

Offline Dadoo
11710 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 15:06

Skoly nemůžou otevřít bez testování a, prosila bych, bez očkování pedagogů. 

Navíc s britskou mutací na postupu. Jak jsem četla nějaké prognózy, mohlo by nás v unoru/březnu čekat to nejhorší, co tu zatím bylo.

A otevřít školy na dva týdny a zase muset zavírat.. No.. To by fakt přineslo víc škody než užitku. 

Chtěla bych napichat a můžu začít rovnou. 

Ale bez toho se, přiznávám, docela bojím. Plíce mám poškozené a nemocné už teď, fakt se trochu bojím, že bych to mohla odnést. Doteď jsem se nebála, ale ta britská mutace je fakt průser. Viz nemocnice Slaný.

A dceři dnes zrušíli letenky na březen. Z Londýna.

Viděly jsme se o prázdninách. naštěstí jsou tam všichni zdraví. Zatím. 

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 15:07

mirajo no právě, já v tomto vůbec nemám jasno, jestli ty nestouraci testy nejsou, protože jsou tam jiné ekonomické tlaky, nebo jsou prostě nepřesně. Teď jsem konečně zahlédla, že se to pilotně testuje nejde na Morave. 

Ale o každém testu,co jsem četla, se nakonec našla nějaká veřejné exponovaná osoba, která ho nejenom že prosazovala, ale taky už měla založenou příslušnou firmu. Fakt na toto nemám názor. 

Taky ty antigenní nejsou všechny stejně, jedny jsou nepřesně trochu, další ještě víc. Celé je to zamlzene oparem korupce. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 15:13

continuitytím psem se neřídili nikdy, ani když se o britské variantě nevědělo vůbec, už při prvním uvolňování podle psa se jím neřídili, používali ho výhradně na zpřísňování.

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 15:34

Jiná Realita při prvním uvolňování se jim papírove řídili, akorát nedodrželi ty terminy, že mají rozhodovat ve středu a udělali to dřív. 

Online viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 15:42

continuity Celé je to zamlzene oparem korupce. 

ja teda mam k naivite myslim dost dleko, ale toto me opravdu tizi. ze je u nas situace jaka je, to vim a nejak s tim pocitam. jenze ted s tou epidemii a tolika mrtvyma, znicenyma zivotama pozustalych, zkrachovalych a pri vedomi toho co jeste prijde.. me ta hamiznost uplne tizi na dusi, ze ti lide jsou jeste vetsi svine nez jsem si umela predstavit a ze to neni jen Hrabis a par jeho nohsledu, ale vlastne vsichni

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 15:42

continuity Já myslím, že realita nechce nic rozvolňovat. Jde o tu nesrozumitelnou komunikaci či nekomunikaci. Ze psa svatý grál dělali oni.

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 15:50

Sweet Potato to, že psa dodržují, zvládli předstírat asi 14 dní. A pak se začlo lobovat. Kulveit o tom napsal hezky blog, proč to takto komunikovali, a co bylo cílem.  

Komunikace je strašná, ale to už od jara, to se mi nechce ani furt dokola už vypisovat. Beru to jako stabilní, ač nešťastný, stav ( něco jako nemocní v kritickém, ale stabilizovaném stavu). Vše už bylo 100x řečeno, bez efektu.  kdyz se jim povede něco obzvláště mimoradneho, jako třeba ti mrtví u autonehod, tak to zhejtuji, ale jinak me to už ani nebavi.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 15:51

Sweet Potato continuity jasně že nechci nic rozvolňovat (ale ani zpřísňovat, je to zcela kontraproduktivní).

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 15:53

viktorka_od splavu asi tak. Moc si to nepřipouštím, já mám tu svoji průpovídku o karmě a že na to opravdu věřím, mi pomáhá. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 15:55

continuity karma nefunguje, věř mi. možná někdy náhodou na někoho něco dopadne. ale za svůj nedlouhý život jsem poznala takové svině, že mi lidi nechtějí věřit, že reálný popis situace není vymyšlený, a jejich prohnilý život si prožili všichni na obláčku.

já doufám, že existuje aspoň nějaká posmrtná spravedlnost.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 15:57

viktorka_od splavu já jsem dnes přemýšlela, jestli znám nějakého politika, u které bych měla aspoň dojem, že tam je, aby něco dělal pro lidi. aspoň dojem nemusí to ani být pravda. a vůbec nikdo mě nenapadl :(

Offline Mha
příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:05

Moc děkuji všem soucitnym osobám, už je svět veselejší a já bohatší o inhalátor. Díky moc. 

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:08

Jiná Realita Oni vymýšlí, jak pořešit ty hory.

Dnes v tv místostarosta Harrachova.

"A jsou tu teď nějací ubytovaní lidé?"

"Tak pro služební cesty být přece mohou", hihi mrk mrk. 

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:12

Maturity bez slohu? Proč proboha?

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:20
Reakce na Jiná Realita:

viktorka_od splavu já jsem dnes přemýšlela, jestli znám nějakého politika, u které bych měla aspoň dojem, že tam je, aby něco dělal pro lidi. aspoň dojem nemusí to ani být pravda. a vůbec nikdo mě nenapadl :(

​Já to věřím Ferimu, že tam je, možná ne vysloveně pro lidi, ale protože věří/chce aby se věci dělaly správně.

Online viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:23

Sweet Potato 

většina jehel na aplikaci jsou podle mých informací od bulharského dodavatele a ty dojdou za nějakou dobu.

a uz je to tady zas, ty co mely prijit neprisly a pak za nejakou dobu..

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:29

viktorka_od splavu 
Tak.

Co říkáte šeptandě, že Babiš už 14 chce Blatníka vyměnit, leč nejsou lidi? A že Prymula už sedlá? (Vítej Sputniku?)