Jiná Realita no co já vim lanovka na Pustevny i na Sněžku jezdila a ty fronty byly děsivé.
Koronavirus
continuity aha,tak zakazali vsechny lanovky,i ty pro pesi?uz to chapu,nedoslo mi,ze tyhle vlastne jedou.
Jiná Realita jj na paprsku se taky bezkari vyvazeli lanovkou ze spod. My teda v Petrikove zaparkujeme vzdycky, kamarad tam ma chatu, ale dost lidi bude nahranych uz uplne...
Jiná Realita I Petřínskou? ![]()
andulka01 Petřínská je snad MHD, ne? ![]()
andulka01 jsou tam nějaké výjimky, ale nemůžeš přece řešit každou lanovku v této banánové republice zvlášť.
Muž je teda prudce nespokojený, že jsou to kozmetická opatření. docela cučím. ale jim rozjetá epidemie před sezónou způsobí velké nesnáze, i běžky by obětoval. Mě je to už tak nějak fuk.
Ehm, připomnělas mi něčí tweet:
Žádný člověk nestaví lyžování nad život babičky. Pokud to není jeho lyžování a cizí babička.
continuity no na to, jak strašili, mi to taky přijde jako kosmetická opatření, čekala jsem větší bomby.
To be continued...
Sweet Potato jj, přesně tak.
A to jsme lyžaři docela vášniví. Tak byl na běžkách ve Hvězdě
.
Sweet Potato můj odhad je, že tomu dají víkend. V pondělí je vláda zas, příležitost bude. Taky budou čísla za další dva pracovní dny.
Sweet Potato no asi jo, ale tohle je fakt jen takové polechtání, v podstatě to nebude mít vliv na nic, lyžařů a sáňkařů se to zásadně nedotkne, možná spíš běžkařů a ti asi covid šíří fakt nejmíň.
přijde mi, že na horách (krom té fronty na sněžku a ještě na pár míst) to neudělá rozdíl žádný.
ionicera
B
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY