Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:29

viktorka_od splavu zas přijdou v nějakém jiném čase, co? Nebo spíš časoprostoru

Online viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:34

Pinot Noir jo, jo

Sweet Potato o septande nic nevim ale vcera me napadlo, ze Blaťa uz to ma spocitany, takze jsem se trefila

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:37

Sweet Potato to, že došli lidi ochotni spolupracovat s Babišem, vidím jako jediný alespoň trochu racionální důvod proč tam ten  usoplesk Blatník ještě je. 

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:37

viktorka_od splavu Blatník byl čtvrtý kandidát v poradi, který na to kyvnul. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:39

Mě dnes pobavil tenhle komentář na idnes pod článkem o blbých jehlách. Myslím, že je to dost trefný. 

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:42
Reakce na Sweet Potato:

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/koronavirus-cesko-v-cesku-cr-cz-strikacky-cina-jan-blatny_2101281442_ako

https://denikn.cz/minuta/549537/

Dodávku z Číny na stříkačky pro ředění vysoutěžila EU, většina dodávky bude z Chirany. Tak asi evropská výhra v tombole 

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:44
Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:46

mirajo Mne na tom zaráží ty tři mega (dvojnásobek ceny prý) za expres doručení. Proč ten spěch, když nejsou vakcíny a ty očkovací jehly dorazí kdo ví kdy

49422 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 16:55

bram  jeste o tom nevi

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 17:05

Sweet PotatoDoprava z Číny je teď obrovskej problém, když nejedeš za šíleně draho a expres. Je málo dopravců a Číňani vydíraj cenou. Klidně ti běžnej zaplacenej a naplánovanej kontejner vyřadí z dopravy, nahradí ho nějakou expres drahou zásilkou a to tvý někam zašijou. A neuděláš nic. Nám to teď tak moc prodražuje objednané stroje, že prostě čekáme až bude líp a nemáme co prodávat.

Ale tím vládní ušouny nechci ani v nejmenším omlouvat.

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 17:24

andulka01 za normálních času Cargo z Asie vozili i dopravní letadla, když měl kapitan místo a vahu, tak proste naložil kontejner, ktery čekal na letisti. Ted se létá minimálně, tak věřím, že to je problém. Já mám druhý měsíc objednaný obal na telefon ( omylem, kdybych věděla, že je to předprodejce nikdy do toho nejdu). 

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 17:33

continuity Jo, asi i letadla. My teda využíváme lodní dopravu (stavební stroje) a to jak nastřelili ceny je šílený. Klienti to platit nechtěj, tak nám v podstatě stojej obchody a já se bojim o práci.

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 17:41

Tak otca dnes naockovali, išlo to ako po masle, premiestňovali sme sa ako v poc.hre cez levely - cez 5 miestností. Druhá dávka presne o 4 týždne.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 18:03
Reakce na Jiná Realita:

Sweet Potato já taky, jen že dost krajů začíná být ve trojce, a vláda chce zpřísňovat, tak na co toho psa má. když na jeho základě chtěli zavírat, tak argumentovali tím, jak ho dělali odborníci blablabla, a když mají rozvolňovat, tak najednou vlastně není úplně relevantní.

​Continuity Ti to uz napsala, ale jaksi pes nepocital s tim, ze dojdeme do stavu, kdy se jeste nevyprazdnily nemocnice po 2. vlne a uz jsme spadli plne do treti......

Jako mame populistickou vladu co encche platit kompenzace. To, ze oni sami enchteji rozvolnovat ale zprisnovat je evidentni znameni toho, ze je fakt pruser byt pocty nakazenych klesaji.....

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 18:08

Sweet Potato Jakože tam vrátíme plukovníka... no potěš. Asi nemám nic proti jeho odbornosti, ale jsem si zcela jistá, že na tom chce vytřískat meximum, o jeho morálních kvalitách prostě nemám vůbec žádný iluze. Sakra, to je prostě všechno špatně.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 18:41

bram vynikající, fakt pobavilo.  Edit: možná to měl domluvený jen na poloviční úvazek...

letfenixa to je moc dobrá zpráva . Moji rodiče jsou 60+, takže na řadu hned tak nepřijou a já se modlím, aby nás druhou dávkou naočkovali v tom příštím týdnu. Muž má pevný termín a Pze to nejspíš klapne, ale u nás na vsi jde všelijaká šeptanda...

ke zbytku vašich ostatních komentářů nemám co dodat, s drtivou většinou z nich samozřejmě souhlasím. Jedním slovem peklo, člověk by si ukroutil hlavu každý den zvlášť...

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 20:23

Já teda nechápu tu drzost, s jakou Bureš vyhrožuje dalším zpřísňováním (jako čeho eště?!) v situaci, kdy se mu scházej kamarádíčci po hospodách a celkem hovno se jim stane.

Místo co by jim napařili ten paragraf o roznášení nakažlivý nemoci ve výjimečným stavu nebo jak se to jmenuje... prostě zvlášť přitěžující okolnosti, tak fízla akorát přeřaděj na jinou práci a zbytek je vysmátej

Asi nám zakážou chodit vůbec ven, abysme ty kámoše nerušili při těch chlastačkách.

49422 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 20:23
Reakce na barbucha:

Asi nám zakážou chodit vůbec ven, abysme ty kámoše nerušili při těch chlastačkách.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 20:23

Tak vlada "diskutovala zasadni temata", proto jedna cely den,a vysledkem je,ze zakaze vleky,ktere nejedou