Ta snad už dávno nejezdí?
Koronavirus
Ježiš, já chtěla napsat, že bych brala plukovníka a jeho morální kvality mi jsou v tuhle chvíli jedno a ono se mi to úplně pos........ Omlouvám se, to byl asi zásah zhůry.
Jiná Realita Neudělá. Poctiví sedí doma a chytráci se chechtají.
ionicera já teda ne, protože plukovník je autorem úchvatných myšlenek o tom, jak bychom měli nechávat nákup na balkoně, nejíst jogurty a nosit roušky do lesa.
ionicera promiň, nemohla jsem si pomoct ![]()
Jiná Realita Víš, já bych snad tam teď i ten nákup nechala, hlavně, aby to skončilo!
Mě ty opatření taky přijdou poněkud kosmetická, na to, jak dlouho jednali. Asi tomu opravdu dávají ten víkend. Já teda doma už vyslovila hypotézu, že zítra bude Blatný rezignován.
ionicera Nákup pověsím třeba za komín, ale pokud by byla pravda to o tom Sputniku, tak děkuju pěkně.
Sweet Potato a co o sputniku? to jsem nějak nezachytila.
ionicera Já se vyděsila co jsem tu provedla, že 9 upozornění, milé A, A, A...
Přiznávám, že Petřínská mě prostě napadla právě v souvislosti že řešej kraviny. Čekala jsem zásadní omezení, ne tvl lanovky. A taky si nemyslím že běžkaři jsou nějaký zásadní roznašeči.
Sweet Potato mno...tak co to říká mému konspiračnímu já? nic pěkného
vývoj by se dal čekat asi následující: prymula zpět, s babišem nějaká malá domů na sputniku, pak další vyznamenání, odejit, zbytek života na vlastním ostrově pořízeném z provizí....nebo něco na ten styl.
continuity
ti lidi fakt nejsou normální.
i kdyby nebyl koronavirus, tak tohle nepochopím.
Jiná Realita já taky ne. Pak se všichni diví, že jsou na Sněžce mraky lidí. Moc tomu nerozumím.
barbucha jezdi, pauzu mela na jare, pred Vanoci jezdila do sesti, ted jezdi do osmi
Jiná Realita jako by ty lidi neměli nohy a jako by byly dva kopce v republice...a jo, ještě fotky z Lysé hory bývají super zalidněný, ale tam se teda alespoň musí po svých.
Jak teď běháme od jara, léta po kopcích, tak teda často potkáme za tři hodiny tak do deseti lidí maximálně. Lesy prázdný, na podzim tu a tam houbaři, teď v těch Brdech pár lidí na hlavní cyklostezce, ale na všech těch bočních okruzích nikde nikdo. Tak mě by těch 15 km okolo bydliště docela štvalo.
barbucha Jezdí :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY