Sweet Potato Mno, tak o neučebnicovym malým fleku, kterej se tvářil taky jen mírně jedovatě, bych teda taky něco věděla...Akorat muzu z vlastní zkušenosti potvrdit, ze ty protilátky se objevej až 5 týdnů po zákusu...![]()
Koronavirus
Potrefenáhusa Ano prosím. Mně se teda teprve měsíc po zákusu objevil ten flek.
Potrefenáhusa Sweet Potato A mně se 10 let po zákusu objevila neuroborelióza, takže apeluji o to víc, teď už aspoň doktoři vědí, co mají dělat a nemusí to dojít k nepěkným koncům
Sweet Potato Mne úplně hned...byl proste divnej, lezl mírně do stran a neměl ani ten centrální výbled...![]()
Přemýšlím, jestli ten, kdo to psal, byl někdy u státnic........ 5 osob tvořilo tu nejmenší komise ze 3 u kterých jsem psotupně obhajovala, méně to snad ani být nemůže.......
Ale teda alespoň to vypadá, že mají nějaký plán
Zarinya Anooo!
(Teda samozřejmě to nezáleží jen na mně
)
Hm, takže příští týden do roboty :( Jdu najít kalhoty na gumu a nějaky pytel přes hlavu, doteď jsem se tu povalovala v noční košili.
A naprosto proti zákonu zachování hmoty a energie, kdy příjem byl měsíc minimální, bohužel také výdej byl minimální, ale přesto nastal neadekvátní přírůstek. Bioložka Eckertová hadr. "Míry 50, 110, 110, hovořily samy za sebe."![]()
zajímalo by mě, kdy zruší ten nouzový stav. popravdě mě to zajímá o dost víc, než kdy otevřou školy.
Zarinya u @catherinne bude nával
Jiná Realita přesně to mi běží hlavou... pro me se to do "normálu" vrátí, až zruší ten nouzový stav a omezení pohybu
Magráta to asi vsude.
ale 25.5 je strasne daleko.
Zarinya mně to aspoň ještě víc doroste:-D
Magráta taky nechavam dorust,ale trochu upravu by to chtelo a to nemluvim o tom jak bude vypadat muz.....fakt doufam,ze u nas to otevrou driv.
a ještě mě docela mrzí, že nejsem přihlášená na žádné diskuzi plné odmítačů školy, a nemůžu se zeptat někoho konkrétního, kdo píše, že děti do školy letos nepošle, protože nechce ohrozit jejich život (a život uklízečky a školníka a kuchařek, ti všichni by měli prostě být v bezpečí doma na neurčito), proč má pocit, že v září jejich život neohrozí, a co bude tedy dělat v září.
O hranicích nepadlo ani slovo, což?
barbucha ne![]()
hlavně by mě zajímalo, co bude, až začne křivka po uvolnění růst.
jsem si docela jistá, že začne.
Zarinya prý v červnu podle situace v jiných státech (Ale četla sem jen nadpis na idnesu)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY