Garfie Mohučanka MP Meri Přesně, nesnáším telefonování, byť nejlepší kamarádce. Jako děcko bych radši do sousední vsi jela na kole, než tam zavolala. A zůstalo mi to doteď.
Koronavirus
jitřenka V normalni dobe tam taky doprovod muze, je to nekdy az komicky jak ta zena chlapa praskne (kouri mnohem vic nez udal, no dve patra teda nevyjde atd). Ted je trochu jina situace a doprovod by se tolerovat nemel, pokud nejde o tlumocnika atd. (u dospelych svepravnych myslim). A omlouvam se, ale odber krve by dospely muz mel v takovehle nouzove situaci proste zvladnout sam, nekdo pri odberu kolabuje, ale na to je personal pripraven a zasahnou.
Pinot Noir, Garfie , MP Meri, Mohučanka pripájam sa, strašne nerada telefonujem, telefonáty s najbližšou rodinou sa ešte dajú, ale iné:(. Na telefonát kolegyniam, kolegom či na úrady, do banky a pod. sa odhodlávam dlho, radšej tam zájdem osobne, ak je to možné.
Liesel Dneska měla dcera online angličtinu a paní učitelka ji požádala, aby kontaktovala nějakou kamarádku, protože se jí vůbec kvůli angličtině neozvala. Deset minut jsem ji musela přemlouvat, aby jí zavolala! Prý se stydí a raději jí napíše...jako je to normálně kamarádka, ne jen "spolužačka", chodí i k nám, jezdí spolu na tábory s oddílem. Úplně vidím, jak si dcera odvyká komunikovat, se spolužákama si jen píší.
Tohle mne ale štvalo i dřív. Nevolají, jen píšou.
Zeptala ses té XY, jestli přijde?
No ona mi neodepsala.
Tak jí zavolej a zeptej se. Potřebujeme to vědět.
Já jí psala na messenger...
Grrr.
Jos většinou tím kolabováním jenom vyhrožujou a pak nic!![]()
Jos - tak to samozřejmě, odběr krve by měl být bez problémů a v dnešní době by doprovod měl být opravdu jen v odůvodněných případech , já takhle chodila před covidem na kardio a k obvoďačce ale to byla zároveň známá a fajn ženská. Tak mě termín mluvící manželka pobavil.
Jos OliveOyl Můj muž též kolabuje při odběru, ale ještě ke všemu to neřekne. Většinou chodí teď na odběry k nám, tak to kolegyni řeknu, ale rozhodně ho nedoprovázím.
Nejlepší doprovod byl minulý týden. Paní měla 80 a byla celkem v pohodě, vše věděla a na stůl vyskočila jak lańka. Doprovod do zařízení bych chápala, ale ne pána 85, který byl hluchý, stejně skoro nic nevěděl, ale musel se mi nacpat až do ordinace, kde mi akorát fuňěl za krk. Ještě řekl, že paní dovezl autem![]()
Sweet Potato
ty to nechápeš!!!!!!!
vona je to teda jistá uroveň sociální fobie, ale má to hodně lidí. Já jsem se hodně zlepšila prací, ono se to tou expozicí fakt hodně zlepšuje, ale třeba s kamarádkama si taky nevoláme, výjimečně
jo aby to nevypadalo, že je to nějaký zářný, to fakt neni, ale proti tomu, co to bejvalo, je to mnohem mnohem lepší
Tohle mne ale štvalo i dřív. Nevolají, jen píšou.
Zeptala ses té XY, jestli přijde?No ona mi neodepsala.
Tak jí zavolej a zeptej se. Potřebujeme to vědět.
Já jí psala na messenger...
Grrr.
přesně. nesnáším to![]()
Potrefenáhusa jako já taky nemám telefonování nijak zvláš't v oblibě.. ovšem pokud si můžu vybrat mnohem raději budu telefonovat, než abych tam chodila osobně
no ale když něco zrovna fakt potřebuju vědět, tak zprávy typu co popisuje SP jsou u dospělýho člověka fakt nenormální, u dětí jsem zvyklá, ale na hlavu to každopádně je, na tom trvám:P
Potrefenáhusa Ale já to chápeš. Žádnou fóbií netrpí, jindy se vykecává (a na kameru - brr!) do alelujá. Jen nevidí nebo nechce vidět tu primární funkci - předání rychlé informace.
viktorka_od splavu no to tomu právě asi taky nerozumíš, já se pujdu kamkoliv radši zeptat osobně, jen abych tam nemusela telefonovat. Má to teda samozřejmě nějaký limity...to není, že nerada voláš, ale že každýmu telefonátu předchází několikahodinový martyrium odhodlávání se a odkládání, jako jak jsem psala vejš, je to fakt jistá forma sociální fobie, já si třeba myslim, že u mě to vzniklo částečně zhoršeným sluchem po několika zánětech středního ucha spolu s dlouhým malinko strčprstskrzkrk příjmením.....ale vymlouvat se na to nemůžu
kupodivu, když někdo volá mně, tak mi to nevadí
ale kámošce, když něco rychle potřebuju vědět rychle, taky normálně zavolám, tam to nevyžaduje padesát nádechů a výdechů :-)))
viktorka_od splavu Děkuji. Plus těch informačních kanálů mají asi milión a některé fakt obskurní, třeba soukromá zpráva na instagramu![]()
Potrefenáhusa Ja jsem tohle mela dlouho taky. Ale pak se to obratilo a nevadi mi volat k doktorum, do skol, na urady atd.., ale znamym a kamaradum jo.
Potrefenáhusa ale jo rozumím, akorát já se nerada potkávám i osobně, taky se k tomu musím odhodlávat stejně jako k tomu volání, ne-li víc. ale když potřebuju mluvit s někým z vedlejší kanceláře/domu/bytu tak samozřejmě mnohem raději půjdu osobně, protože se tak vyřídí víc/rychleji než voláním a voláním víc/rychleji než psaním... takže psaní je sice nejlepší sociální distanc (=při psaní se cítím nejvíc v pohodě, jak je zřejmé:DDD ale když něco potřebuju vyřídit tak je psaní nahovno. pardon ale je to tak
Luna no protože to není cílený a akutní, žejo:-) na úřady a podobně zavolám, protože je potřebuju, jinak by mě to ani nenapadlo:P ty kamarády apod potřebuju taky, ale není to nic konkrétního a akutního, takže to počká... počká... ![]()
A taky jste jako já u toho telefonování tak nervózní, že když voláte druhé straně o nějakou informaci, že v momentě, kdy položíte sluchátko, zapomenete, co vám vlastně ta osoba na druhé straně řekla? ![]()
1010 já musím mít papír a tužku, jinak to zapomenu ještě dřív![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY