Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 01. února 2021 17:15

razorblade 

Tedy pan ministr dnes na tiskovce vypadal, že mu Tvoje dotazy způsobují fyzické utrpení.

/Teda doufám, že jsem Tě podle hlasu správně identifikovala./

A jinak teda Čabanův komentář s názvem "Cesta z covidu bude dlouhá. Ale my si ji umíme prodloužit!" - boží titulek!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. února 2021 17:25

euridike hele, ta, co na konci rikala, ze tomu neorzumi, to jsem nebyla ja! :D Ja jsem totiz mela pocit, ze dneska jsem na nej moc hodna a ptam se spis na technikalie. Ale je pravda, ze jsem vyslovila slovo PRYMULA, coz je asi trochu pricina utrpeni. :D

Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 01. února 2021 18:02

Nemocnici v Chebu se pomáhat nebude, co nemocnice v Chebu se pošle kontrola. Tak na vás, chudobo.

Fakt to nemá obdoby. Jsem z nich už totálně zhnusená. Takový břídily snad nemají nikde.

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 01. února 2021 18:52

Jiná Realita v Polsku sa začalo menej testovať, zatvorené sú len obchodné centrá a reštaurácie len take away, včerajšia info od brata, ktorý tam žije

Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:01

Sweet Potato je. A teď ještě straší tím, že sem dotáhnou na očkování Sputnik. Jim jsou běžný lidi úplně fuk, hlavně když si nahrabou. Nemám slov už.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:11

Já jen drobný povzdech. By mne zajímalo, kdo řídí to, co se smí prodávat a co ne.

Já jsem celá rozradostněná, že se mi podařilo zprovoznit tu foto tiskárnu, měla o víkendu kreativní chvilku, vyrobila jsem si sadu obrázků a potřebovala jsem rámečky. I vydala jsem se do Pepca, kde dle zvěstí bylo otevřeno. Ano, měli tam krásné jednoduché černé tenké rámečky na obrázky, bohužel zákaz prodeje. Ale kdybych zrovna chtěla vázu, svíčky nebo deku, tak žádný problém.

A pak v papírnictví, kde jsem chtěla fotopapír, mi ho také neprodali, zatímco brčka, která by už ani prodávat neměli, byla zcela bez problémů.

Pán ve fotolabu vedle měl fotopapír také, ale nemohl ho prodat, leda bych si ho napřed objednala telefonicky, pak si ho můžu přijít vyzvednout a zaplatit. Tak jsem mu chtěla rovnou zavolat z toho místa, ale telefonické objednávky přijímají jen v pondělí a ve středu do 12 hodin, ve čtyři odpoledne smolík.

To jen takové perličky, zas jsem jednou vylezla z nory a nestačím se divit

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:14

Jennyfor hele, potřebovala jsem černý punčocháče, tak jsem dostala tip, že v dm jsou zapáskovaný, ale v rossmannovi koupim :)))

a vono fakt jo! takže v nedělní procházka zakončena shoppingem v drogerii, 2x punčocháče a jedna kávová čokoláda, vodvaz!

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:20

moora ještě že funguje aspoň v něčem solidarita. Že tu tajnou informaci někdo předá nezištně dál. Ale asi by se to tu nemělo psát veřejně, příště ti přelepěj i rossmanna

Offline nika
685 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:21

moora v tetě taky mají nezapaskovany punčocháče. 

Online Sweet Potato
40616 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:25

Jennyfor Myslím, že si to každý prodejce dost rozhoduje sám. Respektive sám si to nějak vyloží.

Mimochodem, to rozhodnutí, jak velká smí být dětská noha, mne rozsekalo. Já mám teda Popelky, ale když si vzpomenu, jaké tlápy mají některé děti v okolí

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:41

Jennyfor jak brcka nemaji prodavat?To se to jako utnulo ze dne na den a nedaji se doprodat ani zasoby?Jako tohle me pekne se...Nepotrebuju brcko kazdy den,ale jsou jiste drinky bez kterych to stoji za dve veci.A ten papirovej hnus co se lepi na pusu si teda napriklad ve frappe nedovedu predstavit.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:49

Sweet Potato Můj syn má 14, takže předpokládám, že je dítě. Nohu má 43 a 180 cm. To v dětském nekoupím. Na netu taky ne, protože s touhle výškou má necelých 50 kg(když se včera vážil) a já si opravdu netroufnu brát věci na netu a vracet je. 

Online Sweet Potato
40616 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:52

Zarinya Tak zase je fakt, že to věděli dopředu.

Ale přijde mi taky ekologičtější diprodat než vyhodit, jenže se s tím asi dá podvádět

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:53

Zarinya ja tu mela nasysleny velky balik brcek, prave kdyz je zakazali prodavat. No a vcera jsem ho cely vyhodila, protoze moli

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:56

Proc se nesmej prodavat brcka?

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:57

Zarinya já jsem pila frape kovovým brčkem a byl to překvapivě dobrý zážitek. Jinak tedy ta papírová brčka mi přijdou dost nanic, vždycky se mi v nápoji rozpustí.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:57

711990 plastová jednorázová...ekologie.

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:57

711990 

Páč jsou neekologický!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 01. února 2021 19:58

Mohučanka jo,kovovy by slo,ale ten papir je strasnej.

ale kovovy nebudou asi jednorazovy,tak zas nevim jestli bych to v restauraci chtela dostat.