Koronavirus
crazydaisy zajímavé, děkuji, tušila jsem, ze to je drahé, ale toto je celkem mazec
Toto už tu bolo?![]()
Doporučujem mrknúť i na komentáre. Reštaurácia zároveň robí zbierku na právnikov.
https://www.facebook.com/RestauraceuErvina/videos/157339092672090/
paktofonika Tu hospodu znám, je to v jedné obci u Olomouce. Od té odbojné soboty před týdnem mají otevřeno každý den, 1-2x denně jim tam chodí policie, ale relativně v přátelské atmosféře, udělají zápis, majitel jim řekne, že je 4. stupeň a může mít otevřeno a oni zase odejdou, další den na novo. Ona je to vůbec taková odbojná obec, třeba obecním úřadem tam proběhl covid, ale z velké části to nikdo neřešil, vzal si HO a zůstal doma, nikdo nic nehlásil....už jsem tady o tom možná i psala.
Z trochu pozitivního soudku - dneska mě překvailo, když mi poštou přišly poukázky na FFP2 respirátory - 6 na lede+únor, 6 na březen+duben, normálně si je na ty poukázky vyzvednu v lékárně, jen zaplatím 2EUR za jednu šestici....... Prý jsem ohrožená skupina (nevím, zda kvůli astmatu anebo protože jsem byla v léčbě na obezitologii).
Tak tomuhle se říká fungující stát ![]()
Tohle už nějak nemám sílu komentovat ![]()
A666 muz je dostal minuly tyden.A jeste pry dojdou dva zdarma postou do schranky,ty tedy maji trochu zpozdeni.
A v prosinci tady byla akce,ze rizikova skupina a lide od 60let tri zdarma v lekarne.Pak se to utlo,protoze to pry lidi prodavali na internetu a zavedla ta poukazka od AOK.
Mě to fakt překvapilo, nic jsem nečekala - ae jako bránit se nebudu, akorát jsme akorát objednali balení 25 ![]()
paktofonika to je strasny, a ty komentare jeste horsi.
A666 já je dneska taky dostala a taky netuším proč. Že by astma, na který poslední tři roky netrpím?![]()
paktofonika to se nedivim, že jsme tam kde jsme, s timhle materiálem!
napařila bych každýmu tomu hovadu co tam sedí á 10tis. a provozovateli 3 mega - jak to bylo na jaře... ty lidi by potřebovali exkurzi na nejbližší áro, debilové!
ještě mě napadá: má taková provozovna vůbec nárok na kompenzaci? když je prokazatelně v provozu?
Lilly_Ku já su děsná lama, nevím jak si mám nastavit ty komentáře, abych vůbec něco mohla přečíst - mám na výběr "nejrelevantnější", což jsou asi tak tři, a pak ještě další dvě volby kde vidím buď jeden nebo dva![]()
viktorka_od splavu Bud rada, strucne se to da shrnout jako "jste skveli, drzime vam pesti!"
RoSa S tema kompenzacema me to taky napadlo, ani nevim, jak se stanovuji, treba nekdo hodne prodava pres okno, nekdo vubec...tenhle chlapek pry dostava mesicne 15 tisic, coz je udajne presne na najem.
mě by zajímalo, jak se počítají ty košíky v supermarketu.
včera jsem byla v lidlu. byla tam hlava na hlavě...ale před lidlem byly pořád volné košíky.
Jiná Realita ano, v lidlu už žádný omezení nedělají, vozíky, košíky...na začátku to hlídali
Catherinne oni teda ty vozíky měli nějak označené a stál u nich hlídač, ale množství mi přišlo tak nadměrné, že kdyby se použily všechny volné, tak už do obchodu nikdo nevejde :)
S opatřením tam první týdny byla fronta tak 10 lidí, šlo to rychle, ale byla, teď už ne, přibyly ty košíky, ty měli schovaný.
Přijde mi, že i obchody nějak rezignovaly, na podzim bylo různé počítání, kontroly a tak, teď už nic takového...ale dnes třeba přes den mi přišlo, že celkem prázdno, žádná kalamita
V pátek jsem byla u nás v Lidlu. Hlídač seděl ve vchodu na pojízdné židli a hrál na mobilu hru.
Košíku byl dostatek, dokonce tam byly i ty plastové, zaseboutahací, které měli snad ještě minulý týden schované.
Lidl u nas prestal vnucovat kosiky a misto toho nasadil ochranku k klikrem..!
Dost pokrok u prodejny v centru, ktera je velmi mala a lidi sem typicky chodi pro svacinu = ulickama se neda projit, protoze kazdy vlaci obr-kos a ma v nem vlasak a 2 rohliky..![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY