Koronavirus
Jezis aha
dik vsichni
Zarinya No, já vždycky mívala dilema v takovém čínském bistru, kam jsme chodívali na oběd: jestli se chovat ekologicky a jíst hůlkami, které se myjou nebo si zbaběle brát ty na jedno použití.
(Byla jsem zbabělá.)
Zarinya No u nás v Albertu je stáhli z prodeje okamžitě.
Já si brčka kupuju, když na ně někde narazím, ráno si beru prášek v polospánku, tak se mi to líp zapíjí s brčkem, jinak jsem se vždycky zlila. A ty tlustý používám na proteinový drinky.
a mám takovej neurologickej problém, postupem dne mi nastupuje křeč do čelisti a žvýkacích svalů, takže večer někdy tu hubu nemůžu pořádně otevřít a bez brčka se prostě nenapiju. Mám to už 10 let. Takže když někde poslední zbytky brček vidím, tak kupuju. Ale poctivě vyhazuju do plastu.
Jennyfor me to fakt stve,ani ne na doma,to skoro nepouzivam,ale na plazi,v baru,restauraci.![]()
Na silvestra jsem koupila nejake sklenicky na gin a u toho jsou sklenene brcka,taky docela fajn,dala jsem do mycky,ale jinde......
A v tom clanku od viktorka_od splavu je,ze i michatka![]()
Co na to bary???
Jennyfor v deemku prodavaj nerezový, mne přijdou fajn
Zarinya nosit si svoje nerezový? než se otevřou bary, tak oni něco vymyslej, neboj!
Zarinya Míchátka se asi dají snáz nahradit než brčka.
Sweet Potato jo to mi doslo po odeslani prispevku.![]()
Jennyfor Myslím, že si to každý prodejce dost rozhoduje sám. Respektive sám si to nějak vyloží.
Mimochodem, to rozhodnutí, jak velká smí být dětská noha, mne rozsekalo. Já mám teda Popelky, ale když si vzpomenu, jaké tlápy mají některé děti v okolí
My prodáváme v obchodě i pár hraček , aby děti případně byly hodné u zkoušení. A přišla paní, jestli jim k těm botám prodám i autíčko. A já se divila, proč bych neprodala a až potom mi došlo, že bych vlastně neměla.
Mně to fakt do té doby vůbec nenapadlo. Stejně tak s velikostma bot. Prostě máme do 42, tak je prodáme. Klidně bych doložila, že se jedná o dětskou botu.
Sweet Potato A oni někde uveřejnili, do jaké velikosti se smí boty prodávat? To mě tedy minulo a to sleduju snad všechno.
ionicera myslím, ze to říkali ve zprávách, coz je úplně irelevantní.
Bohda nebude, aby byly závazné ty kydy, co pouštějí.
Myslím 39 a 41 to bylo, k tomu pět vyjádření odborníků, že dnes mají děti větší nohu.
naši kluci už jsou plnoletí a noha jim pořád ještě roste. ten vyšší má nohu 46. když se na podzim zavíralo, byli jsme v karanténě. jakmile před vánoci otevřeli, jako první jsme jeli koupit zimní boty, jinak by teď ve sněhu chodili asi v papučích, protože tenisky vždycky přes léto zederou, na podzim je vyhodím a na jaře koupím nový. přes net to nemá smysl, sedí tak desátý zkoušený
ionicera Jo, zrovna včera nebo předevčírem se to probíralo ve zprávách, že dívčí boty jsou do velikosti 39 a chlapecký do 42, jenže je to prej jakási norma vycházející z dat do roku 1999, takže poměrně významně zastaralá. Ale zas k tomu někdo, buď Havlíček osobně nebo někdo jemu podobnej, jedním dechem dodával, že přece platí zdravý rozum a když přijde patnáctiletý hoch s velkou nohou, tak mu ty boty prodat můžou, takže já už fakt nevim, čím se to teda řídí, o tom zdravým rozumu zrovna dost pochybuju. :)
Karoleena takže když si budu chtít koupit boty stačí si sebou vzít nezletilce se stejně velkou nohou, který bude přísahat na holý pupek, že je bude nosit on?
Nebo jak tomu mám rozumět?
Evaeva Asi jak kde. Minulý týden jsem u Baťů viděla ve výloze obrovskou ceduli "otevřeno pro děti" a vevnitř asi komplet sortiment.
(Jo a přemýšlím, jak bych uplatila dítě, aby "mi" šlo loupit boty. Starší do kanadských mrazů odvezla moje uggy a ta mladší to teď pořád komentuje - ty fakt nosíš ty hnusný boty
)
Edit: loupit je hezkej překlep, tak už ho nechám.
Sweet Potato Bata rika, že prodá jakoukoliv velikost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY