crazydaisy no, já sice vím, že z ruska je spousta opravdu chytrých lidí, na ty jména z historie vědy a techniky by mi tu nestačila stránka, ale málo platný, pocitům neporučíš. Už to jméno, sputnik. A to jejich mlžení. Prostě nevěřím.
Koronavirus
nolita Taky myslím, že nic. Neoočkuješ se, tečka. Časem si asi vybírat půjde.
Tak mne napadá, vy víte, kdo vyrábí třeba tetanovku? Nebo dětská očkování?
OliveOyl mám info od kamarádky, která se nakazila 11. den po první dávce. Bylo jí řečeno, že ji přeočkovávat nebudou, musí počkat do dubna a pak dostane znovu obě dávky.
Sweet Potato myslím že ta dětská aspoň některé matky řeší hodně (nevím teda jestli výrobce). tetanovku asi nikdo, ale vzhledem k tomu, že ti zkrátka píchnou slabou dávku toho toxinu, snad se na tom nedá nic zkazit![]()
Sweet Potato vidím to stejně...
Jennyfor teď nevím, který vědec to říkal, že ruským vědcům věří, ruským úřadům ne.
a když řekneš ne, tak se stane co?
podle mě ti propadne termín a půjdeš zase příště, aspoň tak mi to přišlo z těch jejich vyjádření.
navíc ti vlastně doktor asi ani nebude povinen sdělovat, jakou má? netuším.
Jiná Realita no vidíš... takže ti to, pokud nebudeš chtít, nenaočujou, takže bych nepanikařila, že dostanu, co zrovna mají a co nechci...
Jennyfor teď nevím, který vědec to říkal, že ruským vědcům věří, ruským úřadům ne.
Něco takovýho říkala Drábová v souvislosti s dostavbou Temelína
nolita já nepanikařím, spíš mi to přijde takové dost nepraktické (protože to nepochybně nějaké procento lidí dělat bude, a to bude akorát zdržovat očkování) a to vyjádření o tom, že si pacienti nemají co vybírat, protože léčbu si taky nevybírají, úplně absurdní (protože to minimálně částečně není pravda, třeba matka si musí různé soffiny volby vybírat pořád, a tam jí zase doktor naopak řekne no přece nemůžete čekat, že to rozhodneme za vás).
OliveOyl to nevím, já to slyšela teď v souvislosti s vakcínou
Biochemik Konvalinka
Něco takovýho říkala Drábová v souvislosti s dostavbou Temelína
ano, to jsem v jedné její přednášce slyšela také
že si pacienti nemají co vybírat, protože léčbu si taky nevybírají, úplně absurdní
absurdní to je, a já doufám že to neřekl žádný doktor, to mi přijde skoro až nemožný... nicméně to jsem si myslela o spoustě dalších věcí který zjevně možný jsou![]()
Sweet Potato tetanovku nevím, ale kdysi kamarádka posílala manželovi kamsi na kaukaz zdejší vakcínu na vzteklinu, když ho kousl toulavej pes, pry byly ty jejich strasne.
Tady je to vysvětleno. Pro farma firmu jsem delala a mě by dost pomohlo, kdyby jí vařili v Německu. S jejím principem myslím není problém.

Tak mne napadá, vy víte, kdo vyrábí třeba tetanovku? Nebo dětská očkování?
tak já se třeba nechávám očkovat proti encefalitidě, a vím, kdo to vyrábí
Jiná Realita v tom případě nechápu ten příspěvek, na který jsem původně reagovala, kde tvrdíš, že lidi dostanou, co bude, protože to tak prostě není...
navíc ti vlastně doktor asi ani nebude povinen sdělovat, jakou má? netuším.
tomu nerozumím, myslíš to tak, že přijdeš, něco ti píchnou a neřeknou co že za vakcína to je? Nebo že když si předem zavoláš, nesdělí ti to? Při samotném očkování určitě dostaneš nějaký doklad s názvem, číslem šarže vakcíny a s termínem druhé dávky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY