tak. https://archiv.ihned.cz/c7-66877450-mprg0-ba3133cf69274b7
Koronavirus
Samara a co navrhujes, aby si každý udělal doktorát z biochemie a budeme tady ty studie veřejné konzultovat? Protože rozhodovat se na základě toho, jestli mi je víc sympatický opičí nebo lidský adenovirus je prostě špatně a rozhodne to nepovede k lepším výsledkům než když to dělá pověřená léková agentura.
Biochemici, virologove a vubec lékaři, kteří se k tomu vyjadřovali vždy řekli, já nevím, ale pokud schválí EMA, je to za mě v pohodě.
Běžný člověk je kolikrát rád, že si přečte příbalový leták a nějak ho pochopí. Dost mě děsí myšlenka, že by měl kecat do vyvoje léčiv.
continuity tak :)
continuity Klara presne tak.
Klara souhlasím.
Samara viktorka_od splavu Muzete prosím rozvést, v čem vidíte problém a neduveryhodnost farmabysnysu?
Ja dost souznim s příspěvkem Klara
Klara
A az lidi zjisti, ze doted vubec nevime, JAK funguji plynna anestetika a ze celkove behem operace davkujeme akorat jedy a to jeste od oka, tak to bude halo. Souhlasim, se spoustou informaci o vakcinach si "bezny" (treba i ja)uzivatel neporadi, chybi mu souvislousti a googleni neni vsespasne.Tim nechci nikoho urazit, ale je to tak.
crazydaisy a co teprv praseci inzulin a kravsky nestovice! Fujky.
Jos ja chci u operace hezky spat a je mi fuk jak to udelaji.![]()
Jos tak a teď jsi tomu nasadila korunu ![]()
Já třeba farmabyznysu věřím. Jako jasně že jsou v tom obrovský prachy a cílem farmafirmy je vydělat. Ale vydělat můžou jenom za učitejch podmínek, a to když vyrobí kvalitní účinnej produkt. Protože co se stane, když vyrobím neúčinnou vakcínu? Asi jí moc neprodám, žeano.
Za mě ok, ať je to z opice nebo třeba ze žirafy. A to řikám jako někdo, kdo se lékům obecně spíš vyhejbá, ale prostě když už si něco vzít musím, tak věřím tomu, že v tom blistru mám zabalenou věc, kterou někdo vyrobil s maximální možnou snahou o účinnost.
Klara souhlasim :) a vzdycky me uklidni moje svagrova, ktera je farmaceut (a leky nasazuje, kdyz jsou opravdu potreba) a mluvi o vecech, kterym nerozumim, uplne jasne a jednoduse, ze me to vzdycky uklidni a pak si rikam, ze to mnoztsvi informaci a souvislosti nejsem jako laik schopna pojmout nikdy, takze nazory internetovych odborniku poustim z hlavy.
continuity mymu tatovi bych pribalovy letaky nejradsi z tech krabicek vyndavala, protoze kdyz si precte, ze 0,000001% lidi ma po podani na 10 minut mirne zarudlou kuzi na levem malicku , tak to zarucene odmitne snist.
A jeje, to abych se Lidlu zdaleka vyhnula!
MP Meri a tak to já mám taky. Věřím tomu, že když do toho výzkumu dali tolik peněz, tak si nebudou chtít zničit pověst, když budou prodávat šunt.
Já jen chci vědět, co za pilulku polykám a proč, s čím mi to má pomoct. Nic víc. Co je uvnitř taky nezkoumám.
A při hospitalizaci bych byla ráda, aby mi to podával někdo, kdo nesplete dávkování. To je celý.
A ty vakcíny nijak zvlášť nezkoumám, jen co se tu a tam mihne. A taky nemám moc velké nároky. Chci, aby táta dostal tu druhou dávku stejnou jako první a v čase, kdy má. A až dojde na mne, tak bych ráda věděla, jestli ta AstraZeneca bude v mým věku účinná, kdybych zrovna byla adept na ni.
No a jestli tedy bude ten Sputnik schválený, tak ok, tak by to nemuselo být tak zlý, jen ta nedůvěra k zemi, kde zítra znamená včera tu trochu u mne bude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY