viktorka_od splavu Protože tím svým užíváním mohou zkonplikovat život spoustě lidí? Třeba lidí, kteří si ho kvůli nim užívat nemohou?
Koronavirus
Tak když může Dáša na Zanzibar, proč by nemohla teta do lázní
viktorka_od splavu no protoze se omezeni prezentuji jako ochrana tech babicek a ony si jezdi na vylety,zatimco se rodice a decka muci na online vyuce,podnikatele krachuji a ekonomiky hrouti?
Ja je chapu,zbyva jim malo zivota,ale tohle se dela mimojine kvuli nim.pokud by se omezeni pro ostatni zrusila,at si klidne jezdi kamkoli,je to jejich zdravi a jejich rozhodnuti,jestli riskuji (temer jistou)nakazu v laznich a urcite bych nekricela,at si zaplati lecbu nebo neco podobneho.ale kdyz skrtime zivot vsem,tak se neda nic delat,a bohuzel i ten jejich by mel byt omezen.
Lidi se schytaji kvuli lyzarum a mezitim si ohrozene skupiny vyletuji po laznich,vzdyt to je absurdni.ja bych jim to fakt prala,ale jde o princip.
Pinot Noir To nejsou zdaleka jediný. Já to slyším v práci každou chvíli, jak si "kámošky" vyrazily do lázní. Poukaz dostanou a je to jediné, kam můžou jet, tak co se ti nezdá, ne?
Jiná Realita Plus neriskují nákazu jen sebe samých. Nepředpokládám, že to jsou všechno samotné opuštěné vdovy, které by to domů nikomu nedonesly.
A ano, Exotická dovolená je dnes asi o dost méně riziková, než jsou ty lázně.
Dnes jsem se dozvěděla, že moje 70+ teta jede s nejmíň deseti kámoškami ze cvičení téhož i vyššího věku do lázní a moc se těší, jak si to užijí. Tohle prostě nechápu. Děcka už skoro rok nechodí do školy, kadeřnice nemůže ostříhat pět lidí denně, ale parta důchodkyň si může zajet na dovču?!
Mně takový výlety připadají jako ruská ruleta, taky to nechápu. Riziková skupina do velmi rizikového prostředí ....
Čistě ze zvědavosti, jak to dělá člověk v karanteńě, když dostane erecept? Nákup potravin vyřeší itesco, rohlík, košík, bezkontaktně. Díky eneschopence nemusí ani k praktikovi, ale ty léky řeší jak?
Kan No musíš mít někoho, kdo ti to vyzvedne, jiný způsob mě nenapadá.
Karja Díra na trhu.
Mě teda trochu zaráží ta nevraživost, skoro až nenávist vůči těm seniorům. Ptal se jich někdo, jestli o nějakou ochranu stojí? Znám několik, kteří by raději už zemřeli, než být izolovaní, jako v kriminále. Hrozný je to pro všechny, dětí je mi zvlášť líto, ale ty mají aspoň naději. Ti staří jen tu beznaděj a samotu. Opět se potvrzuje to, že těžká doba odhaluje charakter člověka.
Kan Když jsi v karanřténě a nemáš jinou možnost, na nutný nákup můžeš.
Kan u nás ty léky zařizuje někdo z obecního úřadu. Nezkoumala jsem to, ale viděla jsem návod, koho a jak kontaktovat, na nástěnkách po obci.
crazydaisy žádné nevraživosti a nenávisti jsem si tu nevšimla ![]()
crazydaisy ta opatření jsou kvůli všem, vždyť občas to nedá ani čtyřicátník, o trvalých následcích nemluvě... jen ti mladí (do kdy jsme vlastně mladí?) si myslej, že se jich to netýká...
Sweet Potato Taky si myslím, že v nejnutnějším případě jo, vžtyť venčení je taky povolený.
Pinot Noir A to je hezký, v menších obcích to asi funguje dobře.
Kan my jsme pražská městská část, takže asi záleží na starostovi.
Kan a co pilulka.cz?
crazydaisy V tomto konkrétním případu tu nevraživost k seniorům nevidím, spíš údiv nad tím, jak si tyto seniorky - jistě v kondici (chodí cvičit, jsou aktivní,..) nabíhají na možný průšvih.
crazydaisy ohledne nevrazivosti a nenavisti mas tedy asi nejake dost zkreslene predstavy.
pokud chces videt,jak to vypada,doporucuji jakoukoli diskuzi pod clankem o covidu,tam uvidis,jak vypada nenavist. vuci lidem,kteri chodi lyzovat,vuci podnikatelum,lidem,kteri chteji,aby deti chodily do skoly,lidem,kteri nemaji duveru ve vakcinu...netusim,ktere prispevky ti tu prijdou nenavistne,ja nevidim zadny.
crazydaisy V tomto konkrétním případu tu nevraživost k seniorům nevidím, spíš údiv nad tím, jak si tyto seniorky - jistě v kondici (chodí cvičit, jsou aktivní,..) nabíhají na možný průšvih.
Ano, je to tak. A jak tu padlo, neohrožují jen sebe, některé z těch žen mají muže, teta třeba bydlí s rodinou své dcery, nejde o žádné opuštěné seniory z domova důchodců, ale aktivní ženy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY