dorota letfenixa stale rokuju ale zaroven v pondrllk treba ist do prace a kde vezmeme potom testy? Rokuju o tom ci maju ist deti do skol. Aj to je stale ano nie ano nie
a toto je to co je fakt chore ![]()
Janulik03 my uz jsme si v cesku asi zvykli, tady se dozvis v nedeli, jestli jdou od pondelka![]()
Janulik03 uz sa zacala tlacovka, tak sa o chvilu dozvieme, co zas vymysleli.
Edit. My mame nariadenu pracu z domu, takze test nutne nepotrebujem, len by som chcela vediet, ci sa budem moct ist aspon prejst do prirody. Na teste som bola v stredu, lebo som cestovala.
viktorka_od splavu tu je to rovnako, od pondelka ma nieco platit a v nedelu vecer nie su zname pravidla, uznesenie vlady ci prislusna vyhlaska, uz sa to stalo viackrat, chaos, chaos, chaos.
ionicera to netusim sel s tatinkem pry. "juniorska kolekce" to je jako co prosimte?
Boty jsou buď dětské, většinou končí vel. 35, potom juniorské, ty jsou asi tak 36- 43, ale každá firma to má jinak, někde jen do 40. Ale pořád patří do dětské obuvi. A dospělá obuv jsou jiné typy. Širší a i dražší. :-)
dorota dorokovali a to vyhlasenie teda
chaos
ako povedal jeden reporter na rozlucku
”do vytretia “ a nie dovidenia ![]()
Tak na Slovensku schvalili taky covidautomat, ze v tych podmienkach sa ani diva svina nevyzna.
Janulik03 Asi tak, chaos, bordel
.
ionicera tak třeba moje oblíbené Ecco do toho hodilo vidle, dětská končí 35 a následuje dospělá za dvojnásobnou cenu. ![]()
ionicera když měli naši junioři kolem té 40, tak je fakt že byl problém tuhle velikost v obchodě najít, většinou dětské do 38 max a pánské pak 41 a víc. obvykle jsem uspěla v CCC a od té doby tam chodím furt:P teď jsem viděla dokonce i tu 38 mezi pánskými. ale asi je to i pobočkou, v té "naší" mají hodně velký výběr, na brno teda. ovšem momentálně bych potřebovala "juniorskou" 46 a to už asi neexistuje nikde![]()
Pavlena To jo, ecco to tak má. Třeba geox dělá ty samé modely v junioru dívčí do 39 a v dámské jsou jednou tak drahé. A přitom ta samá bota. :-)
viktorka_od splavu 46 určitě ne. :-)
ionicera nojo jenže on má tu čapku užší jak já, to pánská bota prostě nesplňuje. děs
jako je to poněkud přízemně vulgární, ale stejně jsem se tomu zasmála ![]()
Jiná Realita page not found... ![]()
myslim ze se tu pred casem diskutovalo jak funguji ty statistiky hospitalizaci a umrti.. no jak v kocourkove jako vsecko![]()
viktorka_od splavu to víme dávno, že to tak je. Zavedli to předpokládám ve chvíli, kdy se jim před Vánoci hodilo lakovat epidemii na růžovo. Teď se jim to zas nehodí, tak to přiznali.
Malá poznámka ke všem těm nařízením: včera jsem se bavila s lidmi, obecně opatrnými a zodpovědnými, gramotnými, neměli tušení o změnách a nařízeních, platných od minulého týdne. Myslím, že by člověk musel neustále studovat web MZ, aby byl pořád v obraze.
Sweet Potato ja to musim sledovat kvuli praci a je to teda neco, lustim, podtrhavam, porovnavam s minulymi usnesenimi... neco najdes ve vladnim usneseni neco zase v mimoradnem opatreni MZ. Opravdu se nedivim, ze to lidi nevi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.