Zajímavý článek, zhodnocení současné situace.
To jsem sem dávala i s komentářem kolem poledne. Takové klidné zhodnocení situace.
Zajímavý článek, zhodnocení současné situace.
To jsem sem dávala i s komentářem kolem poledne. Takové klidné zhodnocení situace.
Tohle je taky dobrý, zhruba od 23. minuty komentáře k možné budoucnosti, rozvolňování a jeho podmínkách.
Dadoo no toto říkají ti panikaři Hel s Kulveitem od podzimu. Ach jo. Fakt to nemuselo.takto dopadnout.
Fiction jsem nepozorna ![]()
continuity to je vždycky na tom to nejhorší. Vědět, že to mohlo dopadnout úplně jinak, jenom kdyby.. ![]()
nika - to by bylo fajn, mě z mobilu nebaví moc číst knížky. Mám stáhlou Václav Kopta - Prodloužená jízda, docela dobrý.
Dadoo tiež nechápem skúšanie a znamkovanie stoj čo stoj. Tak roky sa tvrdi, že nie sú dôležité známky, ale vedomosti, tak na čo to v tejto situácii hrotit? Neviem čo hovorí metodický pokyn v Čechách, na Slovensku na uzavretie známky stačia dve za klasifikacne obdobie. A zvyšok času on-line vyučovania sa môžem venovať vyučovaniu a vysvetlovaniu a dvihaniu morálky.
Dadoo proti zkoušení jako takovému nic nemám, ale ta kolegyně která se "pořád užírá" tím, že jí žáci cosi kdysi opsali, to mi fakt vyrazilo dech. pro mě je tohle definice školy jako instituce, která se soustředí na vyhledávání, zdůrazňování a trestání chyb. není divu, že to tam pak všichni zúčastnění nesnáší.
Renusatko a stezujete si ve skole?
711990 Stěžovat na školu si nemůžeš, rozhodl to ministr. A na ty ne úplně spravedlivé známky by si museli stěžovat oni, jenže zase mají strach, že by nemuseli odmaturovat, takže pochybuju. Je jim 18, já bych ani nemusela vidět vysvědčení.
Renusatko no pokud ti vadi pristup skoly, coz asi vadi, kritizujes to uz dlouho, tak proc nenapisete rediteli a nepromluvite s nim o tom? Napriklad to posilani ukolu.
viktorka_od splavu ale prosím tě, na vyražení dechu si najdi něco, co za to stoji.
Prostě dodnes nechápe, jak se mohlo stát, že dokázali při maturitní písemce něco opsat. Ne jeden, bylo jich víc.
Ona je velmi akuratni. Korektní a pečlivá. Proto ji dodnes štve, že se nechala podvest. Navíc neví jak. Nevěřila, že je to možné, dokud se to nestalo.
A ne, opravdu není normální nechat studenty u písemných maturit opisovat. Z principu nikdy.
Přesto znám případy, kdy to na některých školách nevadí, nebo jim dokonce i třeba radili.
711990 Tohle úplně není o přístupu školy a já to asi neberu jako kritiku, spíš srovnání. V každé škole je přístup jiný a když někdo řekne, že se teď děti neučí, nepropadají, mají dobré známky, protože testy opíšou a podobně, tak to všude nemusí být pravda. No možná škola má vinu v tom, že neučí, jen testuje a úkoluje a děcka to nebaví.
Systém známkování mě tam vytáčí každý rok, to je pravda
, jenže teď už do toho zasahovat nemůžu. Já už teď bez svolení svého dítěte neznám ani známky, mají to tam tak nastavené.
Tady jsem to psala k tomu návratu, že bych byla pro, protože zrovna naše škola sice online jede celý den, ale výsledky jsou spíš špatné.
Renusatko ta vaše škola je šílená.
711990 stěžovat si u ředitele má smysl, pokud je to jednotlivý učitel. Pokud je to přístup obecně, mám zkušenosti velmi špatné. Jakkoliv jsme to zkoušeli, napřímo osobne, přes třídní schůzky ( dotazy poslány předem), KRPS vždy to skončilo stejně: on je nejlepší a my ho chceme zlynčovat. ![]()
Pak jsme potkali na pivu příbuzného, holka už dávno zmaturovala a ten řešil před 15 lety nemlich to samé.
Místo řešení epidemie rozvolněte. Naše pozice na předních příčkách covidoveho řebříčku ohrožena nebude.
Best in covid si vzit nedáme. ![]()
No jo, píšu ti (významný) černý puntík
.
Né, psala jsem tam i poznámku o tom, že pozoruji na našem oddělení větší výskyt učitelek, než bývá v nekovidové době, tak jsem myslela, zda tě to nezaujme.
continuity co je na tom clanku skandalniho? Ze se hejtmane rozhorcuji nad moznym omezenim pohybu na dany kraj, kdyz s nimi o tom (opet) nikdo nejednal?
continuity to je desny no:(
Jos skandální to není, to někde píšu? spíš takový folklor. Tady se u každého nápadů vzdy vysvětlí, jak a proc to nepůjde.
Cekala bych nějakou konstruktivní reakci, typu: půjde to za těchto podmínek. navíc v půlce Evropy podobná omezení zavést šla, jenom tady nikdy nic nejde.
Už měsíc a půl se zas potacime v lockdownu,který nikam nevede. Fakt by i ekonomicky bylo lepší to na dva tři týdny prostě zavřít a zarazit to. Pokud někomu toto vyhovuje, můžu jenom říct: proti gustu, žádný disputat.... jenom mě to prostě nevyhovuje,no.
Fiction no ale to jsem četla a zaujalo
jjá přeskočila nějak jen ten odkaz. Jdu se stydět..
continuity Jenze tady se nedodrzuji ani nektera zavedena opatreni a je tedy nesmyslne zavest dalsi, ktera by (nejspis) nikdo nekontroloval. Jak uz jsme tu nekolikrat resili, u nas neexistuje evidence bydliste. Realny by byl totalni zakaz vychazeni krome prace (s potvrzenim) ci s nejakym jinym dobrym duvodem (ani k lekari ale clovek zadne potvrzeni predem v ruce nema ze).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.