Do těch nejpromořenějších stejně nikdo nepojede, i kdyby moh...
Ako zdravý rozum by to predpokladal, skúsenosti
vravia opak
Do těch nejpromořenějších stejně nikdo nepojede, i kdyby moh...
vravia opak
prodloužení nouzového stavu bude nezbytné.
čekal někdo něco jiného...
vravia opak
no právě
Jiná Realita ne.
Tak já furt doufám... zezačátku nikdo neměl ani ponětí, co to bude - tak jeli lyžovat na poslední chvíli. Teď snad už z toho maj lidi rozum ![]()
Garfie Přítel (má letos prvňáky) se zpátky do školy strašně těší. A jako dostávaj sice 100 %, ale bez osobního hodnocení. A víme jak se jim "přidávalo" - do osobního hodnocení. Takže žádná selanka to finančně teda není.
A teda ten nápad že budou 1. stupně ve škole, ale nebudou družiny
To jako rodič půjde do práce od půl devátý do půl dvanáctý? Nebo pak dětičky půjdou kam? K babičce? Aha... Se jim jen nechce platit OČR, bych se vsadila. Už tuším, jak přítel doučí a pak si vezme ty samý děti na hlídání, protože prostě nebudou mít kam jít. Nebo taky jak rozdělí třídy nad 15 dětí? Kdo je bude učit, když 1/3 učitelů jsou senioři a možná vůbec nenastoupí?
andulka01 Já ani nemyslela učitele, spíš ty "pomocný" školní profese, uklízečky, školníky, sekretářky a podobně...
Jinak je to přesně, jak říkáš. Myslím, že ukončení OČR je hlavní motiv (a je to teda vcelku logické), navíc s těmi menšími dětmi se doma učit musíš, zatímco větší to jakž-takž zvládnou samy. Ale rozdělit děti je pro většinu škol dost nereálné a bez družiny pro rodiče k ničemu. A v běžném provozu dost fungují babičky jako vyzvedávačky a hlídačky, vůbec nevím, jak si to představují v praxi. Rozdělit děti půjdou, pokud nenastoupí druhý stupeň, volných tříd bude dost, ale kdo je bude učit, nevím. A co školní jídelny?
Co se týká jídelen, je potřeba dodržet epidemiologická pravidla. Pokud to nepůjde, musí se zařídit jiná forma stravování, podotkl Plaga.
Čert ví, co to znamená v praxi...
U nas se kadernictvi otevrou 4.kvetna....![]()
Mohučanka Zrovna na dvtv koukám na tiskovku ministerstva školství. Co se týká jídelen, říkají, že jen pokud to půjde, jídelna může fungovat, pokud se nepodaří najít nějaké vhodné epidemiologické řešení-prostory atd., musí se to vyřešit jinak (asi si budou nosit svačinky nebo něco...).
Jinak škola prý není povinná, jde o to vytvořil tzv. školní skupinu pro děti (a rodiče), kteří mají zájem. V podstatě tahle skupina stráví spolu celý den, plynule přejde do "družiny", ale jak jsem pochopila, nebude to klasická družina, spíš jen volnější vyučování. A říkali, že o umístění do této školní skupiny budeš muset požádat!
letni verze rousek ![]()

Mohučanka já bych se bála, že v praxi to bude znamenat, že nějaká agrofert corporation již usilovně pracuje na malých obídcích balených v hodně moc jednorázového plastu, aby to bylo hodně hygienické, a to každé dítě povinně dostane, a platit to bude stát.
Garfie aha, zajímavý. Jinak můj devítiletý synovec od rána žhaví mobil a jásá, že se uvidí se spolužáky. Zatím se nespojil s žádným, který by do školy nechtěl.
To by mne tedy nikdy nenapadlo, ale vlastně to je celkem pravděpodobné ![]()
Jiná Realita Jo, to zní bohužel velmi pravděpodobně :-/
Jiná Realita Garfie Uplně mi přejel mraz po zádech, fuj. Ale logiku to má, takovou agroferťáckoubabišáckou.
prodloužení nouzového stavu bude nezbytné.
čekal někdo něco jiného...
Ne. nečekal. To Hamáček totiž vykřikoval hned, jakmile mu ho sněmovna prodloužila jen do konce dubna.
Já jsem náramně zvědavá, jak si to bude obhajovat tentokrát. Důvody pro něj se mu mezitím ztenčily. Aktuálně mu zůstal jen nákup zdravotnických pomůcek z Číny bez nutnosti vypsat výběrové řízení.
Na "argumenty" typu nechtějte po mně plán nebo že nouzový stav je potřeba do doby, dokud ho vláda bude potřebovat, se vyloženě těším.
wendulka Jsi ovšem úplně zapomněla na dvě věci! V nouzovém stavu můžeš povolávat armádu, policii i občany k různým činnostem, jak už Hamáček stokrát zopakoval, má to trochu jako mantru nejspíš... A za druhé - zapomínáš na to, že my vlastně žádný plán nemáme, ovšem virus ano, virus navíc umí překvapit, jak už nám taky Hamáček sdělil asi stokrát, to vysvětluje a ospravedlňuje prakticky všechno... Takže asi tak...![]()
znáte někoho, kdo by si v současné situaci kupoval chatu?
jak se snaží tvrdit články v babišových médiích, umně neoznačené jako placená reklama?
já si neumím představit, že bych s výhledem na to, že nebudu moct k moři, a s výhledem na naprosto nejistou situaci běžela kupovat chatu. prý jdou skoro na dračku.
Jiná Realita My o tom včera docela rokovali. Máte nějakou na prodej?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.