Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:28

wendulka Tak začínám přemýšlet, jestli nemáme ty WC zavřít i v práci. My tam totiž posíláme každýho hned si umýt a desinfikovat ruce. Jestli teda něco neporušujeme.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:29
Reakce na continuity:

Lamicka

Moji rodiče chatu mají a ja bych ji nechtěla ani zlate prase. To je úplně jiná věc, než si pronajmout na tyden apartmán někde na horách. A kdo si nějakou barabiznu pořídi, jenom aby měl kam na dovolenou v době krize, zplače nad výdělkem. Řekla bych, že to bude nejdražší dovolená v jeho životě. 

​takhle to totiz vnimam i ja.nechapu,proc by nekdo,kdo jezdi jednou,nebo i dvakrat rocne na dovolenou k mori nebo kamkoli za hranice,to mel nahradit trvalou kouli na noze v cesku za cenu x velmi drahych dovolenych.navic dovolena na chalupe je neco uplne jineho nez jakakoli dovolena kdekoli,protoze o tu chalupu je treba se starat.mne to prijde jako bych byla v situaci,kdy nemuzu vycestovat,abych videla vystavu,tak si misto toho koupim platna,zaplatim kurz,najmu malire a zacnu se sama ucit malovat.

Offline Aranel
6680 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:30

Hlavní expert na WC bez WC je tady přece Karoleena

Ale jako nevím, co teda může otevřít, za takových podmínek. OK, tak po józe se nemusím sprchovat, ale budeme mít boty v jógovně? Lekce trvá hodinu, lidi rozhodně předtím nebo potom chodí na záchod. A všichni tam i odtamtud budeme chodit v jógovejch teplákách? V červnu už to nepůjde zakrejt kabátem... no prostě to zas vymejšlel někdo, kdo nikdy v posilovně snad nebyl, to je s těma školama stejný.

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:34

wendulka tak ja sa tedapriznam. Mala som fitko pol km od bytu . Tam som isla v uz sportovom a vo vaku tenisky plus tenka sustakova bunda. Tam som sa prezula a cvicila vratane bezeckeho pasu. Potom som saprezula dalansvrch tu tenku bundu a bezala domov. Az domasom sa sprchovala a dala prat vsetko na co v com som bola. A nepripadala som si bleee. Prislo mi to super pohodlne. Ale ibak fakt nechapem preco neotvorit satne a sprchy, to fakt je divne

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:37

Jiná Realita No vždyť ti to píšu, máš díte a vidinu léta v 2kk v Praze s vyžitím ještě horším, než v předchozích letech a s rouškou na ústech. Popř. máš dítě, který si roušku okamžitě serve, takže co, řekneš si ok, strávime všichni léto v paneláku na 50 m2, nebo si koupíš kouli na nohu? Jako nic proti, ale tohle jako člověk s barákem na malém městě prostě nemůžeš (a očividně ani nechceš) pochopit. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:39

Garfie Já myslím, že tomu aspoň v Praze přispívá ta bytová situace. Před x lety byl boom stavění baráků v staelitu, to je teď už pro většinu mladých rodin finančně nedosažitelné, navíc do satelitu chce málokdo, takže to chataření se prostě logicky nabízí. 

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:43

MP Meri ja tomu rozumiem a viem ze mala chatka nemusi byt ziadna gula na  nohe. Ono sa da totiz urobit takmer bezudrzbova, prides a fungujes.

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:45

Renusatko No to teda asi jo.

Janulik03 Tak pokud se vůbec nepotíš nebo ti to nevadí. jít zpocená domů. Netřeba si to brát hned osobně. To, co vídám já, si opravdu nedovedu představit, že by tak šli domů. Já tak šla jednou a pohodlně jsem se necítila ani trochu.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:45

MP Meri nevim,myslim,ze neni treba byt hned tak nejak nacurena.

A co delali ti lidi s 2kk v praze doted?travili cele leto v zahranici,u more nebo ja nevim?ja mluvim o situaci,kdy realitni makler vyklada,jak letos nebudou lide moci jet na dovolenou(=otazka max. 14dnu u 99%lidi) a proto,kvuli tem 14 dnum,si hromadne frci kupovat chalupy.coz je ulet a neverim tomu.

Offline viktorka_od splavu
49433 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:46

MP Meri navic mozna ze si ted poridily deti ty posledni rocniky co takhle jeste travily s rodici detstvi a i kdyz se tehdy asi vetsina zarikala ze nikdy, tak casem to nejak asi cloveka zlaka? ja si treba vubec to pobyvani v zahradkarske kolonii neumim predstavit, ale muz o tom obcas mluvi, protoze na to proste byval zvykly (na zahrade ho nic delat nebavi:-))

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:53

wendulka potim ale viac mi vadia spolocne sprchy

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:54

Jiná Realita ti lidi s 2kk v Praze o tomto doteď uvažovali a teď dostali impulz to uskutečnit. Souhlasím s MP Meri , taky znám dva páry, které to v současnosti řeší. A souhlas s Janulik03 , ne každá chata je dřina od nevidím do nevidím.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:54

MP Meri ps:zejmena v situaci,kdy budou poloprazdne domaci ubytovaci kapacity,kde muzes stravit dovolenou za zlomek ceny te chaty.proste mi to prijde jako neadekvatmi alternativa,jako koupit si slona,kdyz ti neumozni pronajmout si na par tydnu kone.

A proto si spis myslim,ze to je snaha realitnich agentu rozhybat trh a vyvolat dojem,ze je treba nakupovat hned ted.

Offline Magráta
8142 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:54

Janulik03 já se přiznám, že to tak dělám taky, když jdu hrát badminton 

Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 18:01
Reakce na wendulka:

A ano, někdo z důvodu ušetření času přijde rovnou ve sportovním, ale v životě jsem neviděla, že by v něm někdo i odcházel ani mezi chlapy. Kór třeba po použití pásu. Bleee!!!

​Tak tady u nas bys to videla bezne. Delam to taky tak. Do fitka jezdim autem, takze nikoho neobtezuju/nepohorsuju ve verejne doprave. Bydlim 10 minut autem od fitka. Planuju navstevy fitka tak, abych mela cas jet zpatky domu se osprchovat, proste proto, ze pokud si muzu vybrat, uprednostnuju vlastni koupelnu. Takze ano, z fitka odchazim v obleceni, ve kterem jsem prave cvicila. Nevim, proc by to melo byt "bleee"?!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 18:02

Pinot Noir no ale to je uplne jina situace,nez o ktere pisu ja.

Znova opakuju,pro velky uspech:ja pisu o lidech,kteri doted o nicem neuvazovali,jezdili do zahranici,k mori,do alp,na mesic,to je fuk,ale podle makleru,kdyz jim zavreli hranice,tak se nahle rozhodli pro totalni zmenu a hle,vyrazili nakupovat chatu.

Offline Garfie
28621 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 18:04

Jiná Realita No jo, ale uvědom si, že teď nevyjedeš ani na víkend někam do hotelu...pokud o tom někdo tak nějak "výhledově" přemýšlel, tak teď má další "pro". Jako je jasné, že makléři se snaží tlačit, protože je dost pravděpodobné, že realitní trh se na chvíli zastaví, ale zase za úplnou hloupost to nepovažuju. 

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 18:04

Janulik03

Ale však to mě taky. I já mám fitko kousek od baráku, proto se taky většinou sprchuju až doma. Ale jak říkám, nemoct se prevlect v šatně do suchého a jít domů mokrá, byť je to jen 1000 kroků, to raději budu cvičit dal doma.

Jak říkám, udělala jsem to jednou a hned jsem omarodila. 

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 18:05

Jiná Realita a jak ten makléř ví, že o tom třeba dva roky už neuvažují?

Offline Garfie
28621 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 18:07

Jiná Realita Aha, jasně pokud o tom člověk do teď neuvažoval, tak ho to asi ani nenapadne (nebo možná napadne, ale to je zlomek). Jenže těch lidí, co o tom tak latentně přemýšlí může být taky dost...