CSSD je podle me mrtva, ale to nic nemeni na tom, ze to takhle asi probiha..."Když z té vlády utečeme, bude to jen na tom člověku (premiérovi), který to úplně chaotuje. Devět ministrů se tam bojí jak králíci, když na ně premiér zařve, tak zalezou pod stůl a koukají do země. Jenom pět ministrů mu vzdoruje a něco někam posouvají," řekl mistopredseda posl. klubu CSSD Vesely.
Koronavirus
999 mě se stalo přesně to samé ve čtvrtek na fyzioterapii. Recepční s rouškou pod nosem ( jak jinak) se omlouvala DT, že půjde domu o půl hodiny dřív, protože má prece tu rýmu.
Já už fakt začnu všude chodit s respirátorem. ![]()
Pinot Noir zname toho celkem dost. ohledne mutaci, ty samozrejme vznikaji nahodne, jenze to, ktera z nich se uchyti, ovlivnujeme my sami. je to stejne, jako kdyz vznikaji bakterie rezistentni na antibiotika.. polovicate opatreni, pres ktere se cast viru porad siri, vyselektuji casem pri dostatecnem mnozstvi pokusu (velky objem lidi kteri danou polovicatost pri nakaze delaji) kmen ktery je vuci tomu odolny. ostatni neprojdou a zaniknou.
mirajo lhostejno kolik to bude stát, den lockdownu stojí určitě mnohem vic, akorát se to platí z jiné kapsy.
mirajo continuity nehledě na to, ze cena za takovou dobu bez školy se dá těžko vyčíslit
jsem neuváženě klikla na Babišovo fňukání. To je strašný, strašný, strašný....to je demagog, lhář, psychopat, tohle se fakt nedá...
continuity Já chodím jen s respirátorem. Je to fakt jen na nás.
999 ja uz prave taky, doted jsem to brala jak to prichazelo, ale ted uz si myslim ze slovy klasika vcil jsme v riti...
Prosím nehazet všechny babičky do jednoho pytle. Některé jsou i tady a nevolí automaticky kvůli věku ANO a některé dokonce nejsou nezodpovědné. Některé se dokonce ani neperou v Lidlu o slevněné zboží.
to byla samozřejmě nadsázka. ale vycházející ze skutečnosti, že ano volí hlavně důchodci (a státní zaměstnanci).
999 já v respirátoru vydržím pět minut. už ho nenosím ani s matkou do nemocnice, protože v něm nevyjdu do druhého patra. ona taky, a to má rakovinu. ona má navíc dost klastrofobii, a v tom respirátoru má pocit, že se udusí. jestli exsituje nějaký prodyšnější, to jsem zatím nezkoušela, ale ty, co pořád ještě máme doma, v těch se to fakt nedá :(
Jiná Realita Já ti rozumím, jenom mi opravdu vadí, že se teď s těma chudinkama babičkama roztrhl pytel a každý je používá buď jako vozovou hradbu nebo živou návnadu.
Sweet Potato no a co myslis ze by s tim ta hygiena udelala?
nic,protoze treba mama je od minule nedele pozitvni a od hygieny jen sms, ze ma nahlasit kontatky a mozna jeden hovor, ktery nestihla vzit... a hlasit nikoho nebude, protoze k ni chodim jen ja a jsem v karantene a po negativnich testech...
Ahoj, ja si sem jdu postezovat na Modernu - v patek odpoledne jsem dostala druhou davku. Blbe mi zacalo byt uprostred noci, coz odpovidalo zkusenostem kolegu, kteri ji dostali prede mnou (pry ta reakce nastava tak za 10 hodin po vpichu). Jenze na rozdil od kolegu, kterym bylo blbe tak maximalne 5-6 hodin, me je blbe porad ![]()
Celou noc jsem nespala, protoze horecka, zimnice, bolesti svalu a kloubu, dokonce i hlavy, ktera me NIKDY neboli. A dnes rano to neni o nic lepsi ![]()
Jiná Realita a máte doma český nebo čínský?
Jiná Realita Já v něm i přednáším, vůbec mi nevadí.
Catherinne to vůbec netuším, měli jsme nějaké dva druhy, ten, co se dostal od státu, ten byl akorát na vyhození, a ty další nebyly o nic lepší.
pokud někdo má nějakou dobrou zkušenost, přijímám tipy. chtěla bych ho hlavně pro otce.
v tom, co mám já, se mi při každém nádechu celý respirátor přicucne na nos a kůži na obličeji ![]()
viktorka_od splavu No to si právě taky vůbec nejsem jistá.
jsem neuváženě klikla na Babišovo fňukání. To je strašný, strašný, strašný....to je demagog, lhář, psychopat, tohle se fakt nedá...
to bylo k zbliti... strasnej smejd
Já jsem koupila tyhle:
a jsem s nimi spokojená. Dýchá se mi v nich lépe než v těch třívrstvých rouškách.
Jiná Realita Pořád kopu za Goodmask. Je mi mnohem příjemnější než jakákoli rouška.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY