Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:46
Reakce na Zarinya:

dorota promin,ale kdyby MP Marge byla treba janevim sekretarka,ale kdyz pracuje v nemocnici tak tvuj post nechapu.

​Vid!? Mezi nami, i kdybych pracovala nekde u benzinky, tak fakt neni MOJE vina, ze v Cechach a na Slovensku trva dlouho dostat vakcinu. Tady aby se clovek nekdy fakt bal otevrit hubu

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:46
Reakce na Jiná Realita:

Catherinne to vůbec netuším, měli jsme nějaké dva druhy, ten, co se dostal od státu, ten byl akorát na vyhození, a ty další nebyly o nic lepší.

pokud někdo má nějakou dobrou zkušenost, přijímám tipy. chtěla bych ho hlavně pro otce.

v tom, co mám já, se mi při každém nádechu celý respirátor přicucne na nos a kůži na obličeji

​Kupuju Goodmask z Rohlíku, já nikam moc nevylejzám, tak to spláchnu při nákupu.

Ty z první várky, bílé, co měly drátek schovaný, byly super, drželo to perfektně, nedusila jsem se, táta je snášel dobře, sice se mu při nádechu taky přicucnul, ale to je myslím znak toho, že to těsní a vzduchu měl dost.

Pak mi přivezli ve stejný krabičce trochu jiné, drátek - nebo spíš plíšek - je kovový, navrchu, jsou trochu větší a mají moc velké gumičky, dělám nám oběma na nich uzlík. Ale jinak taky super prodyšné, táta v tom vydrží i 4 hodiny po doktorech, nijak ho to neomezuje.

No a teď tam mají jen ty typu "různé barvy", tak čekám na bílé, barevné kromě černé moc nechci.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:46
Reakce na Torrah:

Sweet Potato ano, na ty jsem odkazovala.  A teď mají 10 ks za 290, já je kupovala naposled ještě za 390. Asi ten odpočet DPH.

​Pozor! V Lidlu je trojbaleni za 30,- Casto vykoupeny, ale naskladnujou..!

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:49

MP Marge myslím, že sis to vzala zbytečně osobně,  Sweet Potato to nemyslela nijak zle, to měl být vtip.

Offline Mha
příspěvků moje polička 14. února 2021 18:52

Já jsem z výzkumných důvodu koupila v lékárně asi 69 za ks a u Nguyenovych za 20. Byly to ty samé. Obě sedí dobře. 

Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:54
Reakce na SunEclipse:

MP Marge myslím, že sis to vzala zbytečně osobně,  Sweet Potato to nemyslela nijak zle, to měl být vtip.

​No jo, kdyz me je blbe a boli me uplne VSECHNO, i zuby Tak holt mam naladu pod psa - promin, Bramburko

Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:55

Sweet Potato Viz vyse.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:56

Jiná Realita Já používám Tex-Tech černé a jsem spokojená.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:57

MP Marge Nápodobně. Když to prostě byla stížnost z jiného světa, no.

Offline dorota
1236 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:57

MP Marge Vôbec ste ma nepochopili, ani Zarinya. Ja vám to očkovanie prajem a tiež vám prajem, aby vás covid a iné choroby obchádzali veľkým oblúkom, len som chcela poukázať na to, že u vás to ide oveľa rýchlejšie a v ČR a SR nejde očkovanie tak rýchlo a bude to trvať asi dlhšie, kým sa dostane na všetkých, ktorí sa chcú dať zaočkovať, aj na mladšie vekové kategórie a na všetky profesie (aspoň tak som ja pochopila zmienku o provokácii, ktorú uviedla Sweet Potato, pochopila som to tak, že vám v dobrom závidí). 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:58

všem děkuji za tipy, nezvládnu vás z tolika stran všechny zmínit!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:59

a co že se tady neřeší, jak si babiš znova vyhlásil nouzový stav? už se úplně rezignovalo na ústavu?

Offline Mha
příspěvků moje polička 14. února 2021 19:01

Jiná Realita To jenom my už nestíháme všechny výmysly toho pána registrovat... 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. února 2021 19:02

dorota ja vim,ze jsi to nemyslela zle,ale lidi ze zdravotnictvi snad ockuji,prednostne i v Evrope.Vzdyt i tady uz nejake lekarky jsou naockovane a i barbucha

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 14. února 2021 19:04

Jennyfor Koukla jsem na Goodmask z e-shopu a maji dratek uvnitr. To je dobre, venku je to nesikovne kvuli event. poskrabani obroucek. To by se respirator dost prodrazil.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. února 2021 19:08

mirajo no,ja nosim brejle ted na hlave,protoze nic nevidim,dratek nedratek.

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 14. února 2021 19:14

Zarinya To u me moc nejde, mam 4.5 dioptrie

Offline Torrah
3408 příspěvků moje polička 14. února 2021 19:21

Sweet Potato mně je z toho normálně zle. Doteď jsem v depresi nebyla, ale když jsem viděla, jak si teď Bureš s hejtmany za jejich vstřícný krok vytřel zadek... ne, nebude tu líp. Nebude. ... Tak za čtrnáct dní si to zopakujeme, prý.

A Jindřich Šídlo na Twitteru:

Premiér v Událostech: Poslanci opozice určitě nepodrazí své vlastní hejtmany. A takhle se to bude hrát teď už furt.Tohle mi mluví z duše. Bohužel. Opozice si dobře naběhla na vidle. Byť v dobré vůli, ale s Babišem to prostě po dobrém nejde, to už mohli vědět.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 14. února 2021 19:27

asi je diskuse už jinde- ale k tomu, že se věci dodržují a proč je to tu rozlezlé. On když člověk vystrčí hlavu z té své bubliny, zjistí, že se dodržuje prd. Možná hadrové roušky v krámech, které jsou stejně asi na 2 věci. Včera jsme byli objednávat boty v jednom hotelu. Vesele se tam na tajňačku- zadním vchodem - ubytovávalo, v kuchyni, kterou jsme procházeli do salonku , se nikdo s rouškami neobtěžoval a když jsem přišla do místnosti, kde jsme výstavku měli, nikdo roušku. Když jsem ohradila, že jestli by byli tak hodní a ty roušky si vzali, protože když to chytíme, zavíráme a máme bez kompenzací vystaráno, tak si pod ten čumák něco dali. A potom, když jsme se vraceli a už tam po nás byli další objednávači, nikdo roušky neměl. Ať mi nikdo neříká, že se tu něco dodržuje. 

Offline 4n4
251 příspěvků moje polička 14. února 2021 19:30

MP Marge Z okolí vím i více očkovaných, kterým nebylo po druhé várce dobře. Tak 2-3 dny měli příznaky, vydržu, určitě ti už brzy bude lépe.