Torrah to je jasné, že za 14 jsem tam, kde jsme teď.
a bude to úplně to samé divadlo, a úplně stejný výsledek a tak už to půjde napořád. a já si fakt začínám myslet, že ty volby se...."odloží".
Torrah to je jasné, že za 14 jsem tam, kde jsme teď.
a bude to úplně to samé divadlo, a úplně stejný výsledek a tak už to půjde napořád. a já si fakt začínám myslet, že ty volby se...."odloží".
Jiná Realita Objednávala jsem na www.ProZdravotniky.cz mají i menší balení než 50 Ks.
Ja objednala ty good mask a jsou fakt skvely, nevadi mi v nich byt dlouho. Dolu si davam maly spinaci spendlik, jak radila 999
Kdyz vidim s cim jezdi nekteri lidi brzy rano metrem, tak bych respiratory nejradsi zavedla povinne. To je na zvraciciho smajlika.
Lamicka Já se obávám, že kdyby byly respirátory povinné, bude skupina lidí, co jeden bude nosit do roztrhání :(
MP Marge Z okolí vím i více očkovaných, kterým nebylo po druhé várce dobře. Tak 2-3 dny měli příznaky, vydržu, určitě ti už brzy bude lépe.
Dekuju ![]()
Lamicka No mozna je lepsi jeden usmudlany respirator, aspon o neco. My je s manzelem nosime taky, akorat on svuj kratky vous uz prestal resit, tak mu je podle me k prdu (asi jako tomu primari v Chebu).
žluťásekUz jsem v praci potkala i rousku s prosoupanou dirou uprostred.
continuity Já už fakt začnu všude chodit s respirátorem. ![]()
Tak já na objednávání bot jela s chirurgickou rouškou a přes ní respirátor! :-) Tušila jsem, že ti nalízlí svobodomyšlenkáři budou mít roušky na háku :-)
MP Marge Muž je po první davce pfizeru, měl zimnici a osypal se. Jsem zvědavá na druhou. Ale co jsem zachytila, trva to den, dva, tak ať to máš rychle za sebou.
MP Marge Držím palce, ať je ti brzo lépe
.
to bylo k zbliti... strasnej smejd
k zbliti a měla jsem velkou chuť na tu televizi fyzicky zaútočit
žluťásek to mas vlastne pravdu :(
Goodmask používám taky, akorát už jsem narazila na várku co byla o dost větší než ty předchozí :(
ionicera máte pravdu,jen za poslední dva roky týdny, doma řemeslníci-bez roušek.V práci -pošta tento týden přišlo několik lidí bez roušky,ono se teda občas stane že někdo přijde bez s tím, že hi nechal v autě,ale to se buď vrátí nebo si aspoň přehodí šálu nebo límec..m mame sklo a pokud v hale nikdo jiný není...Ale tohle bylo fakt několik lidí co to mají na háku.Celou dobu se tu a tam někdo zeptá proč máme roušku když máme sklo..to že jsme tam dvě,se k nám chodí doručovatelky a podobně, vydáváme balíky přes okýnko , které otevíráme.proste někdo myslí ze přece mezi sebou nemusime..ale ja nevím s kým se kolegyně stýká.. doručovatelky, balikaři, jsou za ten den v kontaktu se spoustou lidí,co jim otvírají bez roušek...Ta rouška mu přijde jako ro úplně nejmenší co můžu udělat.uz adi dva měsíce nosím respirátor a je mi ro příjemnějšího a pohodlnější.Mimo práci nechodím nikam jen jednou týdně na nákup potravin.vsechno ostatní si objednám,ale to jsem většinou dělala i před tím.
spousta lidí si moc hlavu neláme, domluví se s kadeřnici,s pedikerkou ,na tajno do hospody...
Jiná Realita znas tyhle respiratory? Pres ne se mi dycha dobre a jsou mi snad i prijemnejsi nez rouska. A jsou jednotlive balene, v te krabicce je kazdy jeste ve folii, coz se na cesty hodi.
Vlm při sledování tiskovky mi přišlo naprosto pokrytecké, jak byli chlapci fešácky ostříhaní. Ať manželky prominou, ale to jemné vystříhání do ztracena u uší dokáže jenom profík. A u Babiše, v těch jeho šedivých drátech by byl vidět každý zub. O Schilerový ani nemluvím. Nevypadala, že byla naposledy 24.12.
Neskutečná arogance vůči prostému lidu.
( chce se mi použít blijícího smajlíka)
Catherinne A vůči vám ještě větší hrůza. Stihla jsem se objednat na pondělí a termín mi večer samozřejmě zrušili. Kadeřník už Covid měl, já bych měla respirátor, v provozovně by v tu dobu byla nejspíš jen paní u recepce. Epidemiologicky jsem situaci vyhodnotila jako velmi bezpečnou
a hlavu jako strašidelnou. Jo, vystříhat si vlasy nad uši a vůbec udělat krátký sestřih samodomo před zrcadlem, to bude žůžo. Jiné procedury klidně oželím, ale za kadeřníkem bych šla i do garáže.
mirajo Že kadeřnice jsou profese, kde by vše šlo dělat předpisově, tj. jeden na jednoho, respirátory, vyvětrání, dezinfekce (plus samozřejmě odpovědnost každého jedince, že nezamlčí případný probíhající infekt), to už tady píšu opakovaně. A nepíši to jen proto, že mám sama přerousté rousy jak vodník Česílko
. Jistě by šlo takhle rozvolnit i jiné profese, No necháme se překvapit, zda se to nějak během 2 týdnů pohne.
Catherinne souhlasím. Já si ostříhala ofinu, přes kterou jsem už neviděla (mám takový šikmý sestřih přes čelo) a vypadám jak debil. A chudák moje kadeřnice, až to uvidí. Jenže mě to neskutečně vadí a potřebuju mít ty vlasy kratší. Zbytek ať si roste... ale už se fakt těším, až mi to dá do kupy.
A když vidím ty perfektně upravené hlavy, tak se mi otvírá kudla v kapse. Protože přesně to je důvod, proč jsme, kde jsme. Oni můžou, ostatní ne... a spousta ostatních pak na všechno kašle, i když na některé věci by neměli. Ach jo.
Fiction stejne tak by slo otevrit male obchody, kde pocet lidi neni problem uhlidat. Bohuzel to je u nas stylem ryc nebo nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.