Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Torrah
3408 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:23

Sweet Potato ano, na ty jsem odkazovala.  A teď mají 10 ks za 290, já je kupovala naposled ještě za 390. Asi ten odpočet DPH.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:23

MP Marge Ale je ti jasné, že to tady zní kapku jako provokace, viď?

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:24

Jiná Realita V mezich moznosti je pro me prijemny Respilon. Dobre sedi a je dobre prodysny. Pokud mate bryle, neznam zadny, ve kterem bych dokazala chodit v tomhle pocasi venku a nemit je kompletne zamlzene, do vnitrnich prostor nosim ffp2, nejakou dobu nic nevidim a pak uz dobry. 

Goodmask mam nove, budu teprve zkouset.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:27

Jiná Realita my ted mame nacate nejake ceske, zn. General public protection, z rohliku. Hezky sedi a dobre se mi v nich dycha. Predtim jsme meli jine ceske, myslim good mask. Taky ok, jako bych ani nic na tom rypaku nemela. V dychani me neomezuji, jen bych v nich nemohla treba cist nebo psat na pc, vadi mi trochu v zornem poli, ale to vsechny tyhle prostredky. 

Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:28
Reakce na Sweet Potato:

MP Marge Ale je ti jasné, že to tady zní kapku jako provokace, viď?

​Neni .

Provokace?

Online dorota
1236 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:29

MP Marge Provokácia preto, lebo kým sa bežní občania v ČR či SR dostanú k vakcíne, to bude ešte trvať.

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:30

MP Marge Drzim palce, at se to zlepsi. Z okoli zatim znam jen blbe "reakce", pokud se ockovani seslo s  infekci. Vetsina kolegu na druhou davku teprve jde. 

Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:31
Reakce na dorota:

MP Marge Provokácia preto, lebo kým sa bežní občania v ČR či SR dostanú k vakcíne, to bude ešte trvať.

​Za to ja ale nemuzu. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:31

dorota ale MP Marge neni,bezny obcan,ale psycholozka.

Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:32
Reakce na mirajo:

MP Marge Drzim palce, at se to zlepsi. Z okoli zatim znam jen blbe "reakce", pokud se ockovani seslo s  infekci. Vetsina kolegu na druhou davku teprve jde. 

​Jezis, ted si rikam, co kdyz se mi to taky seslo!?

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:32

Jiná Realita já mám české, z lékárny, v podstatě 3 nákupy. Pokaždé jsou trochu jiné, ale mám je raději než roušky. V práci jsem v nich byla celý den a v pohodě. Vyfotím 

Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:35
Reakce na Zarinya:

dorota ale MP Marge neni,bezny obcan,ale psycholozka.

​Tak. Nam vakcinu zajistil zamestnavatel, protoze jsme nemocnice, i kdyz "jen" psychiatricka - pacienti k nam prijizdeji z celeho statu Illinois, ale nejvic je jich samozrejme mistnich, a Chicago ma ten pocet nakazenych dost brutalni... Takze ta vakcina pro nas, myslim, fakt dava smysl. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:36

MP Marge jeje, tak to držím palce, ať to rychle přejde.

Je taková teorie, že kdo má dost protilátek z první dávky, reaguje bouřlivěji. Tak třeba to znamená, že pak ty protilátky po obou dávkách budou hodně vysoký.

Taky jsem se bála, ale táta po tom druhým Pfizeru tedy neměl vůbec žádné problémy, nic. (Teď abych to nezakřikla ) a já už zase začínám řešit teorie, že na něj to vůbec nebude účinkovat. Já když nemám problém, tak si ho vymyslím

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:36

MP Marge Dejte tomu par dni a kdyz to bude trvat, tak test. 

Online dorota
1236 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:37

Zarinya To ja viem, že MP Marge je psychologička. Na Slovensku tiež už okrem ľudí nad 75+, zdravotníkov, sociálnych pracovníkov začali očkovať od tohto víkendu aj učiteľov na 1. stupni ZŠ, učiteľov špeciálnych škôl a učiteľov v maturitných ročníkoch. Ale očkovanie nejde veľmi rýchlo a kým sa dostane na mladších ľudí a iné profesie ešte to bude trvať. K tomu smeroval môj komentár.

edit. je mi jasné, že vakcína je pre zdravotníkov, psychológov a pod. potrebná. Aj moja sestra, ktorá pracuje ako sociálna pracovníčka, je už zaočkovaná prvou dávkou na rozdiel od mojich rodičov, ktorí sú 70+ a ešte musia čakať.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:37
Reakce na MP Marge:

​Tak. Nam vakcinu zajistil zamestnavatel, protoze jsme nemocnice, i kdyz "jen" psychiatricka - pacienti k nam prijizdeji z celeho statu Illinois, ale nejvic je jich samozrejme mistnich, a Chicago ma ten pocet nakazenych dost brutalni... Takze ta vakcina pro nas, myslim, fakt dava smysl. 

​urcite,proto jsem to napsala.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:40

dorota promin,ale kdyby MP Marge byla treba janevim sekretarka,ale kdyz pracuje v nemocnici tak tvuj post nechapu.

Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:41
Reakce na Jennyfor:

MP Marge jeje, tak to držím palce, ať to rychle přejde.

Je taková teorie, že kdo má dost protilátek z první dávky, reaguje bouřlivěji. Tak třeba to znamená, že pak ty protilátky po obou dávkách budou hodně vysoký.

​Vis, ja si rikam, ze nejake ty protilatky jsem musela mit uz predtim ockovanim. Az do rijna minuleho roku jsem zila se sambem, ktery zadna opatreni nedodrzuje, a porad jezdi do Rockfordu, kde opatreni taky nikdo nedodrzuje, a kde je nejvetsi vyskyt nakazenych hned po Chicagu. Statisticky je naprosto vyloucene, aby to nepritahl domu! A nikdy ani rymu... Si tak rikam, ze jsem urcite promorena, a ta vakcina byla navic! 

Jsem rada, ze tatinkovi nic nebylo

Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:42
Reakce na mirajo:

MP Marge Dejte tomu par dni a kdyz to bude trvat, tak test. 

​Jasne! 

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 14. února 2021 18:44

Jiná Realita já používám Respilon a jsem s nima spokojená - teď mají nějakou novinku béžovej, co snad sám i deaktivuje viry...?